Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna księżniczka

dziewica czy już nie...

Polecane posty

mam takie pytanko,dzis przezyłam swój pierwszy raz:D Nawet nie było tak żle jak myslałam:p tylko,że coś mi nie gra:/ Gdy mój partner próbował wejść we mnie zabolało mnie i kazałam mu przestać,zrobił to,jednak za chwile znowu spróbował,wszedł głebiej i znowu lekko zabolało,wtedy mój chłopak doszedł i skonczył,mnie to nie usatysfakcjonowało i miałąm dziwna ochote na wiecej,po jakiejs pół godzinie namówiłam go na drugie podejscie.Było cudownie,nie czułam zadnego bólu,żadnych trudności nie było,sama przyjemnośc,w leciutkim szoku byłam,i tu jest problem,zadnej krwi,ponoc jak pęka błona dziewicza to trowarzyszy temu krew...A jesli u mnie krew nie wystapiła,co to oznacza?że nadal jestem dziewica a mój chłopak nie przebił błony,pomimo tego że miałam wrażenie ze dośc głeboko wszedł?Prosze o rady...pozdrówka papa

Gość o bosheeeeeeeeeeeee
i co z tego? :O

Nie, nie jesteś dziewicą, bo odbyłaś stosunek płciowy ;) Niekoniecznie musi być krew, bo błona to taka rozcągliwa błonka z dużą ilością diurek, bądź tez nie. Ale jeśli to był Twój Pierwszy Raz, to .. byłaś, ale już nie jesteś dziewicą :P

Gość oleńka233
to witaj w świecie KOBIET

Gość PAMPARAMPAM
Gratulujemy, KOBIETO!

Gość arkanta
gratuluje ;)

Gość Juz nie dziewica 22
ja miałam poodbnie tak jak Ty, (swój pierwszy raz przezyłam jakieś 3 tygodnie temu ) i na początku strasznie bolało i chciałam żeby moj facet przestal, szcegholnie jak poczulam takie mocne uklucie, ale nma szczescie tego nie zrobil tyko troche zwolnil a potem znowu sprobowal glebiej sie wslizgnac i bylo git :))) Tylko ze na drugi dzien przy tsosunku tez mnie torszeczke bolalo i nie wiem czemu ale tylko na poczatku i potem juz bylo oki. No i krwi tez nie maiłam!!! widocznie nie wsyzstkie krwawią ;) pozdrawiam

Gość nikt juz nie czeka
do slubu? :-(

Gość Ewuha
Mi też nie leciała krew. Po prostu niektóre kobiety tak mają. Jedyna różnica między nami to taka, że mi na początku seks nie sprawiał przyjemności. Pierwszych moich 10 razy było najgorszymi! Straszny ból i zero satysfakcji, ale każda z nas ma inną budowę. Pozdrawiam!

Gość arvenn
blona mogla peknac rownie dobrze przy pieszczotach...

Gość kobietka23lata
Witajcie Kobietki. No to miałyście dobrze... Ja mój pierwszy raz wspominam nie najprzyjemniej. Ból straszny, aż się rozbeczałam i kazałam przestać noi było po stosunku... A krwi, przy samym stosunku i jeszcze 3 dni po. *codziennie lekkie krwawienie, aż się wystraszyłam.. na szczęście ustało krwawienie). Jak widać każda z kobiet mimo, że podobna tak różna... Niestety miesiąc po 1. razie rostaliśmy się po 1,5 rocznym chodzeniu. Teraz bardzo tego żałuje!!! Moglam poczekać na innego, no ale cóż czasu nie cofnie.

dzieki za wypowiedzi:) dzis był mój drugi raz:D i było naprawde super:D bolało tylko na poczatku,a potem sama przyjemność:D Potwierdzam,że sex jest najlepsza rzecza która w zyciu spotyka kobiete:P Nie wiem czego sie tak obawiałam,chyba za duzo sie głupot naczytałam o pierwszym razie:P pozdrawiam papa

a jesli chodzi oto ze zrobiłam to przed slubem,to nie zgadzam sie z zasada zero sexu przed slubem,jest staroswiecka:/ Ale nie mam nic przeciwko ludziom którzy ja stosuja:) Pozatym kocham mojego chłopaka i jestem skłonna dzielić z nim reszte życia:) pozdrawiam

ja też tak miałam zero krwawienia, ale próbowaliśmy ze 4 razy bo nie mógł wsadzic. A potem odczekalismy 2 tygodnie zeby sie wszystko wygoiło

Gość 9090fm
Każda z nas czyta głupoty przed...

Gość lilik79
bardzo czesto jest tak, ze po miesiacu, dwoch jest dopiero krew wiec sie nie zdziw w przyszlosci

do osoby która nazywa mnie głuipią autorka,wiesz jest taka zasada,kto pyta niebłądzi.Skoro cos mnie ciekawi to sie pytam innych skoro sama nie znam odpowiedzi,a jak ci cos nie pasi to nie czytajk i sie nie wypowiadaj,to jest temat i opytanie dla zainteresowanych odpowiedzia poważną,nastepnym razem,nie nazywaj kogos głupim jak nie nza odpowiedzi nawet na banalne pytanie,bo kiedys sam bedziesz potrzebował takiej odpowiedzi,albo bedziesz jej ciekaw,i wtedy ktoś taki jak ty nazwie ciebie głupim...

Gość Młoda5
trudno powiedzieć!!!!nie jest to "obowiazek"krwawic podczas pierwszego stosunku,ale nie oznacza to,ze w cale niebedziesz krwawic!!Kazdy ma inny organizm,ktoś krwawi za pierwszym razem,a ktoś za 2,lub3 niema reguły na krwawienie!!Za pierwszym razem zawsze jest ból,potem przy nastepnych stosunkach,ten ból staje się przyjemny!!:)

Gość psiapsiula
ehhehe, ale naprawde tak glupie pytanie to az sie prosi o komentarz, hehehehehehheeh wybaz, ale taka jest prawda---doswiadczona nawet troszke kobieta wysmieje takie pytanie

Gość maturzystka06
witam !!! na samym początku chciałam powiedzieć żebyś nie przejmowała się głupimi komentarzami panienek, które myślą że pozjadały wszystkie rozumy, nie ma człowieka idealnego i wszechwiedzącego, a po to jest to forum by zadawać pytania, czytać opinie i doświadczenia innych osób...otóż jeśli chodzi o Twoje pytanie to owszem możesz mieć wątpliwości , niestety zdarza się tak, że dziewczyny juz o wiele wcześniej przed pierwszym stosunkiem tracą błonę dziewiczą np. podczad wf-u, ciężkich ćwiczeń lub podczas pettingu, a nawet są przypadki, że od używania tamponów tak więc być może nie miałaś już błony wcale o tym nie wiedząc...oczywiście mogło być też tak, że miałaś bardzo cienką i elastyczną błonę, poprostu nie krwawiłaś i nie bolało Cie to... nie ma żadnej reguły, która mówi, że podczas pierwszego razu musi być ból i cierpienie, a jeśli Ty go nie doznałaś to chyba dobrze co nie :)) ja swój pierwszy raz przeżyłam ponad rok temu z moim najukochańszym misiakiem i muszę przyznać że był to najpiękniejszy moment w życiu którego nigdy nie zapomnę, dzięki czułości i delikatności mojego partnera nawet ból był przyjemny, naprawdę życzę każdej dziewczynie przeżycia swojego pierwszego razu w tak wspaniały sposób jak mój i z mężczyzną godnym tego!!!! p.s zobaczysz z dnia na dzień będziesz coraz więcej wiedziała na temat seksu i coraz bardziej będzie dla ciebie przyjemny....tego trzeba się nauczyć i życzę ci abyś uczyła się tej przyjemności ze swoim najukochańszym facetem bo wtedy to szczeście potęguje się !!!! pozdrawiam serdecznie :)))

Gość facetUWAGAfacet
uwaga facet sie wypowie:) przykro mi na poczatku i kieruje to do maturzystki06 że niestety pewnie jesteś w statystycznej liczbie kobiet którą ten "najukochańszy" misiaczek i tak zostawi i będziesz go po pewnym czasie wspominała już jako "przepraszam kochanie że to NA CIEBIE nie poczekałam" tak że dziewczyny dbajcie o swoją błonkę! A żeby nie było że nie wnosze nic nowego do tematu to powiem wam coś zabawnego... przestałem być prawiczkiem w wieku 16 lat bo dopadła mnie nimfomanka heh potem miałem uwierzcie mi całe mnóstwo dziewcząt w łóżku tak przypadkowych jak i tych w których wydawało mi się że byłem zakochany, ZAWSZE doskonale sobie radziłem i nie miałem z niczym problemów a tu UWAGA :) poznałem dziewicę poszliśmy do łóżka i klapa...mój sierżant odmówił całkowicie posłuszeństwa jaki z tego wniosek? sam nie wiem ale myślę że ciekawie będzie wam poczytać o pierwszym razie kobiety z perspektywy faceta heh

nie jestes dziewica ale wspolzycie bedzie przykre dla ciebie przez jakis tydzien.musisz sie rozciagnac:)

Gość Kolejny Facet
Heh rozumiem kolegę piszącego wyżej bo sam przeżyłem dokładnie to samo ostatnio. Miałem kilka rożnych już kobiet. Aż tu w końcu pojawiła sie dziewica. Powiem wam dziwna sprawa dla faceta, który już myślał ze wie o seksie naprawdę sporo. Byłem bardzo delikatny, bo wiedziałem jaka jest sytuacja, a ją bolało i bolało. W końcu poczułem że przeszło dalej no ale nadal ją bolało. Po paru dniach próbowaliśmy jeszcze kilka razy i ciągle ja boli, tłumacze jej że musi sie rozciągnąć i będzie git. Widzę, że strasznie sie tym przejmuje i dołuje, aż mi jej żal. Wiec może jakaś kobietka by mi coś doradziła, aby ulżyć cierpieniom tej kobietki?? Pozdrawiam:)

Gość ...ja
CZY TO MOZLIWE ZE NIE BOLI PRZY PIERWSZYM STOSUNKU ? chlopak mi jakos nie moze uwierzyc ze bylam dziewica :(

Gość Niuniusia=
Mam pytanko .. czy podczas masturbowania mogłam sobie przebic błone??bo gdy to robiłam poleciała mi krew i mosiałam zrezygnowac z tej rozkoszy =)

Gość RE psiapsiula
ta twoja wypowiedz... ty sie nazywasz doświadczoną kobieta? chyba sobie jaja robisz ! jesteś życiową porażką, która nawet nie wie o co w tym pytaniu pewnie chodzi. I jeszcze twoj nick, żałosny tak samo jak ty. Pozdrawiam wszystkie dziewice :) te byłe też

Gość dfvfd
yy ale chyba nie powinnaś tak na drugi dzien ponownie podchodzic do stosunku. czytam, ze tydzien powinno sie poczekać, az wszystko sie zagoi. ale moze jak nie bylo krwi to moze nie trezba, nie wiem.

Gość anik...
Umnie 1 raz wygladał tak ze na początku troche mnie zabolało a potem nic nie czułam i krwi tez nie było i nigdy sie juz nie pojawiła