Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igła z nitka

czy któraś z was..

Polecane posty

Gość igła z nitka

robi sobie sama brwi henną?? chciałbym sprobowac ale nie wiem czy sa z tym jakies problemy czy jednak zawsze wychodzi?? prosze o instrukcje

Ja robie od paru lat...najlepsza henna to KAMA z Krakowa. Ja depiluje brwi częściej niż robię hennę więc nie zawsze musze depilować po hennie...zabieg jest prosty...w malym szklanym, porcelanowym kieliszku mieszam ok 1/3 zawartosci fiolki z ok 3-4 kroplami wody utlenionej 2% ( musi być dosyć swieza- nie taka z przed roku :D ) musi powstać papka \"ciastowata\" ( aby dobrze \"lepiła się\" do brwi i nie spływała ) no i nakladam na cale brwi. po ok 5 min zmywam i jezeli zafarbowała mi sie skóra ( a nie lubie takiego efektu- chociaż wiem, ze niektore kobiety tak lubią ) nakladam grupo kremu ( np nivea- chociaż najlepiej dziala mleczko do ciala nivea- musi byc silnie nawilzajace i natłuszczające ). Po ok 30 min zmywam kremik razem z farbą ze skóry...jezeli zafarbowały mi sie odrosty to wyrywam i już;)

Gość igła z nitka
dzieki:)

ja robię podobnie, tylko daję o wiele mniej niż 1/3 fiolki. chociaż fiolki nie zawsze są takiej samej wielkości, to zależy od producenta.