Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweeeeeee

szukam gina tychy

Polecane posty

Gość eweeeeeee

Szukam dobrego gina z Tychów. Macie może jakieś namiary ???????????

Gość ja słyszałam
o dr Gwarze, ale jeszcze u niego nie bylam (choc miałam być wczoraj :O ) Nr do niego: 328 62 33 Słyszalam ,że świetny specjalista

Gość eweeeeeee
a nie wiesz ile bierze za wizytę???? a tak wogóle to szukam też gina który przedłuży mi L4 bez jakiś problemów (nie za bardzo mogę wrocić do pracy) a jestem w 4 miesiącu ciązy

Gość ja słyszałam
z tego co wiem, to bierze 50 zł , ale nie wiem jak jest u niego z L4 ale jesli nie masz dlaeko to jedx do dr. Góreckiej....Przyjmuje w Oświęcimiu i L4 wystawia bez problemu, bierze 60 zł. Ale nie mam przy sobie (jestem w pracy) namiarów do niej...

Gość ja słyszałam
mogę ci w tej chwili doradzić jak do niej dojechac. Jak juz będziesz w Ośw. to pytaj o stara szkołę sportową nr. 8. Każdy to wie. a jak bedziesz w jej poblizu pytaj o dr, Górecką , miejscowi napewno będa wiedzieć

Gość ewwweeeeeee
dzieki poszukam jej w książce telefonicznej, chociaż wolałabym kogoś bliżej tychów, ale jak nikogo nie znajde to pojade do Oświęcimia

Gość ja słyszałam
Powodzenia!! i pozdrawiam!! :)

Gość ewwweeeeeee
podnosze

Ja osobiscie polecilabym Dyrde jest bardzo dobrym lekarzem dzieki niemu mam dwojke dzieci.L-4 wystawia bez problemu tylko trzeba mu powiedziec ze sie potrzebuje ja przy drugiej ciazy bylam na L-4 od 6 tygodnia.Ostatnie bral 60 zl,moze duzo ale warto w tym wliczone USG,przyjmoje w tychach na ul.Skalnej(Żwakow).Co do Gwary to sluszalam wiele roznych opini,wiecej negatywnych.