Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROROK II

DLACZEGO KOBIETY BOJĄ SIE INTELIGENTNYCH FACETÓW?

Polecane posty

Gość PROROK II

OTO JEST PYTANIE...

Gość Monstrum Forum Erotycznego
Każdy sie boi tego czego nie widział, a jedynie o tym słyszał ;)

ktoś ci tak powiedział, czy sam to wymyśliłeś?:o:o

Gość michalina24
jesteś pierdolniety. no cóż............................masz pobaw sie kwiatkiem.🌼

a ja znam i potwierdzam wersję że to faceci boją się inteligentnych kobiet ;)

Gość PROROK II
NO TO CZEMU AZ TYLU JEST SAMOTNYCH INTELIGENTNYCH I WYKSZTAŁCONYCH FACETÓW NA SWIECIE? PROSZE O ODPOWIEDZ ELOKWENTNĄ MICHALINE 24

Gość Monstrum Forum Erotycznego
Myślę, że o wiele więcej jest inteligentnych, samotnych kobiet. A odpowiedź prosta: coraz mniejszą wagę ludzie przywiązują do uczuć (albo po prostu nie mają na to czasu) bo liczy sie kasa.

Gość michalina24
aż tylu? a kurwa ilu? prosze o szczególową odpowiedź ciołku!:-P

Gość gadający kartofel
ja ci powiem czemu - bo są brzydcy i pierdołowaci, a zazwyczaj tylko oni sami uważaja sie za inteligentów:o:o np. ty:classic_cool:

Gość ewkkkkkkkkkkkkkka
ja sie nie boje inteligentnych facetow ale nie lubie takich co mysla ze sa bogami

Gość ech.......
dajcie na JAKIEGOS namiary bo cale zycie o takim snilam......;)

A cóż to za wyssany z palca temat? Nie mogę wypowiadać się w imieniu większości... to napiszę coś o sobie. Najbardziej cenię sobie u ludzi właśnie inteligencję, więc jak zapewne wiesz... strach przed inteligentnymi mężczyznami jest wykluczony. Powiem więcej... moim partnerem jest inteligent rodzaju męskiego :)

To głównie kobiety chca byc inteligentne w zwiazku wiec po co mezczyznom inteligencja ???:P

Gość Jezu a sa tacy
Inteligentny facet nie mozliwe.

Gość ghggh
ja się nie boję :P

bo przeważnie sa nudni serio, wiem z doświadczenia

Gość kika_81
CZEMU AZ TYLU JEST SAMOTNYCH INTELIGENTNYCH I WYKSZTAŁCONYCH FACETÓW NA SWIECIE? chyba wiem :) inteligentny i wykształcony często idzie w parze z pracą - to taka "kochanka" mężczyzny, o którą nie można być zazdrosnym, a której jednak on musi poświęcać sporo czasu... czasem kosztem spotkań z kobietą... dobrze to wiem, bo sama jestem pracoholiczka... i niestety wszystkie moje zwiazki się rozpadają, bo albo ja nie mam czasu, albo on... za bardzo poświęcamy się pracy niestety...

Gość sama nie masz rozumu
Michalinka, że teksty kradniesz ludziom ? " 23:22 troszkę nienormalna jesteś prawda? Nic nie szkodzi, pobaw się kwiatkiem 🌻" Hehe, jak to zobaczy "troszkę nienormalna jesteś" to masz przesrane :P

Gość hej hej
pomyliłes sie... dlaczego faceci boja sie inteligentnych kobiet??? zmieniłes sobie podmiot tego pytania przedewszytkim...

Gość he he he
kobiety nie boja sie ninteligentnych mezczyzn tylko boje sie przemadrzalych z za bardzo madra gadka

Gość inteligentni faceci
są garbaci mają aparta słuchowy i 160 cm wzrostu..konćzą jakis licencjat o 10 lat za pożno nie maja pracy i mają na utrzymaniu matkę i siostrę...a do tego pseudo ambicje ze niby cos tworzą a jak chcesz sie z nimi spotkac zaznaczają że nie maja nawet na herbate....ale sa niewątpliwie inteligentni tworzą, maluja pisza wiersze i oczekują uwieolbienia ze strony kobiet..... szczerze...wolę być sama niz z kims takim..A

Gość PROROK II
do elokwentnej michaliny 24 -------> wielu, w cholere i jeszcze wiecej....

Gość PROROK II
tym samym odpowiedziałem sobie na nurtujące mnie od dłuższego czasu pytanie: dlaczego mężczyźni "boją" sie inteligentnych kobiet.... dziękuje drogie Panie - a ze swojej strony chciałbym podziekowac tym Panią których sposób wypowiadania świadczy o niewiarygodnej inteligencji oraz o wielkiej klasie której wam z całą pewnościa nie brakuje. DZIĘKUJE.....

Gość ja się nie boję
poza tym takowi są rzadkim zjawiskiem ;)

Gość o ja pierd
to co powiedziec o kobieta skoro na jedną inteligentna kobiete przypada 180 mężczyzn..... ale nie martwice sie panie potrafimy znosić tę waszą głupote;)

Gość ja się nie boję
my Waszą również ;)

Gość a co to znaczy inteligentny
zapewne pytasz, dlaczego inteligentni są częsciej samotni? powiem tak. byłam raz z facetem inteligentnym, nawet z zaświadczeniem na inteligencję, tzn. z dr przed nazwiskiem i dupek mnie zostawił, bo z czasem się okazało, że ma ochotę jeszcze na seks grupowy, z kobietą po 60, itp. itp. Z czasem czułam się jak jedno z jego pośrednich zboczeń. choć nigdy do ogierów nie należał... A potem byłam z kimś, kto nawet "już" pisze "jósz"... kompletny analfabeta ;) ale życie erotyczne, pomimo, że dość standardowe było dynamiczne, facet lubił dzieci, zwierzęta, był pięknie umięśniony bo pacował ciężko na budowie, miał przyziemne marzenia i czułam się w tym związku bezpiecznie.

Gość michalina24
ja lubie wielkich obleśnych,niemytych drecholi w tuningowanych i klepanych bejcach ktorzy rzną mnie w zwieracz w lesie i nazywają kupa gowna w rózowych szmatach :)