Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rzeczka Zapomnianego

Termin SIERPIEŃ 2006 - kto jeszcze??

Polecane posty

Jeszcze się z tąd nigdzie nie wyniosłam i nie wiem czy w ogóle zaliczam się do lipcówek,teraz to już chyba raczej do sierpniówek o ile nawet tu. Test dzisiaj sobie kupiłam i zamierzałam go zrobić jutro rano, ale.... przyjechałam do domu a tu...jakieś małe krwawienie.Chyba będę ryczeć... Enigmaa czy ja jestem takim przypadkiem jak Ty? Ciąża urojona? :(

Brzuch mnie zawsze tak boli przed @, że na pogotowiu często bywam, a dziś totalnie nic. Ale mi smutno.

Tak siedze i czytam te dwa topiki (lipiec, sierpień) i pomyślałam, że ze mną chyba co nie tak. Zmierzyłam dzisiaj rano temp. i miałam 37, a przecież na @ temp.spada, a u mnie nic.

Obinka takie lekkie krwawienie na początku ciąży zdarza się, więc jeszcze nic straconego. A na okres brodawki raczej nie ciemnieją i nie powiększają się. Z Twoich objawów można stwierdzić, że to ciąża, ja tak myślę. Zrób rano teścik i daj znać jak najszybciej jaki wynik.

markotka ja już sama nie wiem , czy nie mam jakiś zwidów z tymi brodawkami. Ale załapałam doła. Dobrze dla pewności zrobie jutro ten test.

GRATULUJE :) klania sie sierpien 2005 ... zycze wszystkiego dobrego i tak wspanaialego dzidziusia jak moj :) 🌻 ki dla przyszlych mamus i ich kruszynek ...buziaki 🖐️

Cześć Obinka! I co u Ciebie? Ja jutro rano robię teścik :) Zmotywował mnie mój bolący kręgosłup, bo czytałam, że często na początku ciąży boli. Może to nie ciąża, ale przynajmniej będę wiedzieć.

Gość nie wiem dalej
A ja juz nie wiem co mam myslec, bo ostatnią @ miałam 28.10.205, potem 04.11.2005 pękła nam gumka, a @ nowej do dzis nie mam (powinna by wczoraj lub przedwczoraj (zazwyczaj mam co 23, 24 dni a ostatnimi czasy nawet wczesniej). Nie mam żadnych objawów, bolą mnie tylko piersi (ale moze to przed @)

Cześć , cześć Markotka! U mnie nici, teścik negatywny. Mam doła. I dostałam nawet wczoraj @.Tak się cieszyłam , że chyba sobie już wmówiłam niektóre objawy.Bóg jeden wie jak bardzo chiałabym tego dziecka... ja i mój Skarb.Dwa lata temu byłam w ciąży, obumarła w 6 tyg., a teraz jak kolejny raz się zdecydowaliśmy to nie zachodzę. I jak tu nie być smutną? :( :( :(

Daj mi jutro znać jak teścik u Ciebie. Może będę cieszyć się razem z Tobą. Życzę niebieskiej i różowej kreseczki i trzymam kciuki.

Obinka mój wynik też jest negatywny :( Kurczę jaka ja naiwna jeste, cały czas myślę, że test się pomylił, że to nie może być prawda! Okres powinnam dostać wczoraj, ale nadal nic. Mam cały czas powdyższoną temp. 37,2 a wczoraj rano miałam 37,4! Bolą mnie delikatnie jajniki i strasznie od wczoraj kręgosłup (a nigdy wcześniej nie bolał, nawet przed okresem), piersi wogóle nic, a przed @ zawsze bolały, a terz nie. Ja już nie wiem! Jutro powinnam zacząć nowe opakowanie tabletek, ale poczekam do poniedziałku i pójdę do lekarza, zobaczę co mi powie. Naprwdę straszna ze mnie naiwniaczka, to już drugi raz z rzędu jak nie mam @ w przerwie a ja głupia liczyłam, ze to dzidzia rośnie w moim brzuszku (już nawet folik zaczęłam brać). Oj głupia jestem, głupia! Ale Tobie życze owocnych starań!

Jak nie masz jeszcze tej @ to faktycznie podejrzane.Poczekaj może jeszcze dzień , dwa. My napewno będziemy znów ciężko pracować na dzidzie, ale nie maszy już dużo czasu. Ja studiuje zaocznie i termin porodu może być tylko w przyszłe wakacje.Więc jak nam się nie uda w tym cyklu ,ewentualnie w następnym to będę musiała czekać cały rok.:(

Obinka trzymam kciuki, żeby się udało!!! Ja nadal @ nie mam, tempka 37,4, ciągle siusiam i bola mnie delikatnie jajniki, ale to jeszcze o niczym nie przesądza. Wiem, że na początku ciąży piersi się zmieniają, a u mnie nic, nawet nie bolą. W poniedziałek idę do lekarza i wszystko się wyjaśni. Już straciłam nadzieję :( Obinka trzymam bardzo mocno!!! :)

Markotka bardzo jestem ciekawa czy Wam się udało.Jak tylko coś się zmieni zaraz mi napisz.Zaglądam tu każdego dnia, ale raczej wieczorem. Jak mi się uda zajść w tym cyklu, to z chińskiego kalendarza wychodzi, ze będzie dziewczynka. :) oczywiście biorę to z przymrużeniem oka.

Gość wesoła żoneczka
Dziewczyny mój tescik wczorajszy pokazał dwie kreski. Ostatni okres był 23 października więc pewnie sierpien. Jestem ciekawa jakie macie objawy bo u mnie praktycznie nic.

witam :-) jesli sie potwierdzi ze jestem w ciazy to termin bede miala na 31 lipiec :-) ostatnia @ to 24 pazdziernik

Witam forumowiczki :) Do wesołej żoneczki : termin nie będziesz chyba miała na sierpień, bo ja miałam ostatnią @ 17.10 i zaszłam w ciążę i mam na lipiec. Pozdrawiam wszystkie starające się, życzę cierpliwości, ja niedawno też przez to przechodziłam ale nareszcie się udało czego i wam życzę!!!!

hihihihiihih:):):):) mowilam juz wczesniej ze ten topik przynosi pecha:( większosc z Pań ..albo nie zaszył i nie maja terminu na sierpien albo maja rodzic w lipcu... proponuje tej z as ktora napewno zafasolkuje i bedzie pewna ze to termin na sierpien załozyc nowy topik:) ale tylk owtedy kiedy będzie miała 2 kreseczki i termin na sierpien...:):):):) pozdrawiam

Oj ten post to chyba na prawdę pechowy :( Obinka dostałam okres po odstawieniu tabletek, dzisiaj jest 9 dzień po odstawieniu :( Także na to, że mi brzuszek urośnie już nie liczę. Ale mimo wszystko idę w poniedziałek do lekarza, żeby mi leki zmienił, bo coś ta Diane już nie działa tak, jak powinna.

Gość Obina
Witam wszystkie szczęśliwe i te troche mniej! Jeszcze takiej nie ma, która napewno urodzi w sierpniu. Mam nadzieje, że będę pierwsza hihihi ( będę ostro pracować). Chyba faktycznie będzie trzeba założyć nowy topik. Enigmaa! Ty na tym topiku jesteś od uświadamiania wszystkich tych dziewczyn, które mają dwie kreseczki. Wesoła żoneczka Tobie gratuluje z całego serca!!! :)

Gość _nadzieja_
markotka Idz do tego lekarza bo z tego co wiem to przy Diane nie zajdziesz w ciaze chocbys sie starala baaaardzo :)

O rety, a nam się udało, z terminem na 4 sierpnia.. tydzień przez naszą rocznicą ślubu... my dowiedzieliśmy się niedawno - ależ bym chciała... już bym chciała :P

Klementynka wielkie gratulacje! To jesteś pierwsza na sierpień. :) A kto następny?

Gość wesoła żoneczka
Wszystkim dziewczynom serdecznie dziękuje za słowa wsparcia;-) Jak na razie czuję sie bardzo dobrze i żadne dodatkowe objawy mnie nie meczą. Trzymam kciuki za wszystkie strające się!!

Gość miki25
witajcie dziewczyny, dowiedziałam sie jakis tydzien temu ze jestem w ciąży i wreszcie mam upragnioną fasolkę. ginekolog wyznaczył mi termin na 1 sierpnia (ost . miesiączka 25 pazdziernika) powiedzcie jak to jest czy mam sie liczyć z tym ze dzidziuś moze sie urodzić wczesniej , czyli na koniec lipca ?? to moja pierwsza ciąża pozdrawiam :-)

Gratulacje Miki! Dobrze lakarz policzył, do 25 dodał 7dni i 9 mieciący, ale to nie znaczy, ze Twoja dzidzia nie urodzi się jeszcze na końcu lipca.