Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rzeczka Zapomnianego

Termin SIERPIEŃ 2006 - kto jeszcze??

Polecane posty

Gość zadowolona misiaaaaa
Gratulacje! Jak sie czujesz w tym pierwszym okresie?masz jakies objawy?

Gość miki25
fajnie dziewczynki ze mnie przyjmujecie do swojego wesołego gronka ;-) obecnie czuje sie dobrze, czasem brzuch zaboli ale tak jakby to mięsnie bolały , 1-2 minutki i odchodzi... dziś po raz pierwszy zebrało mi sie na wymioty , bo ogolnie to zawsze byłam na to wrazliwa biust powiekszony i napiety... co moj ukochany wielce ceni hihi pozdrawiam piszcie co u Was, jak wasze samopoczucie

Gość miki25
przeczytałam uważnie wczesniejsze wypowiedzi o tym zeby założyć podobny topik dla zafasolokowanych, nie jestem przesądna a co Wy na to zafasolkowane??? moze po prostu topik SIERPIEŃ 2006 założymy ????

Gratuluje serdecznie tym, które mają już w brzuszkach swoje ukochane fasolki!!! Nadzieja byłam u lekarza i kazał mi poczekać do następnej @ i zacząć znowu brać Diane i stwierdził, że dopóki na 100% nie zdecyduje się na ciążę, to on nie jest już w stanie mi pomóc :( Nie będę się teraz zabezpiueczać i może się uda( w co raczej wątpię, ale cuda się zdarzają :)), a jak nie to zacznę starania za rok.

Miki jak chcesz to załóż nowy topik, chętnie się do niego dopisze jak tylko zafasolkuje :) Ale w gruncie rzeczy to ten też mi się podoba i też nie jestem przesądna.

ja proponuje zalozyc... bo ten sie tak kiepsko zacząl a jak jestes juz zafasolkowana to masz prawo:) i pierszeństwo:):):) gratuluje i pozdrawiam.. Ostatnio dziewczyny piszą\" Rodzimy w sierpniu 2006\"proponuje taki tytuł:) dziewczxyny na topiku czerwcowym i lipcowym ida do przodu:)