Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daxitka

feminizm i wykształcenie szkodzą straszliwie macierzyństwu

Polecane posty

Gość gość
A moze by tak alkoholikow facetow robiacych kariere sie przyczepic kiedys facet z kobieta ciezko w polu charowal aby dzieci utrzymac. Facet tak unowoczesnił swiat i zmechanizowal ze zaczol byc wazny i kobiety sie zbuntowaly bo tez chca przyjemnosci od zycia. Na wsi jest lepiej nie ma gorszych i lepszych. Facet tak samo pracuje i kobieta tak samo pracuje a w miescie sie kluca kto ma wory taaszczyc. Na wsi kobieta i mezaczyzna maja taki sam obowuiazek. Chociaz wies tera tez na psy schodzi maszyny kupuja mebelki ladne. Kiedys sami z drzewa robili stoly szafy krzesla. Nawet chodniczka nie bylo. A teraz dywany i sie kluca kto ma go odkurzac bo sa rownouprawnienia. Pogubili sie ludzie bogaci i pracujacu np w biuze po co w biuze na wsi w polu. I nikt nie mial do nikogo pretensji. Facet obieral ziemniaki pomagal żonie i nie protestowal ze facetem jest nie bedzie. A kobieta w pole ciezko pracowac szla i nie protestowala ze jest kobieta ze nie bedzie. Wazywa pielic sadzic wszyscy tak samo chodzili nie bylo tak ze facet zarobi i kupi w supermarkecie potem zona za pensje jego. Oni razem musieli wazywa wyhodowac aby bylo co przez rok i na zime jesc. Krowy swinie mieli i sie razem nimi zajmowali aby bylo mleko i mieso. Nie bylo rospusty jak w miescie ciasta i torty i jakies tam tofu srofu. Jadlo sie co sie mialo. A w miesci byle czego nie zje. I nazekanie ze zupa jest za slona i tak kobieta buntuje sie ze nie bedzie gotowac. Rospusta na swiecie. Lansuje sie kobiety aby ciasta piekly kiedys zadna nie piekla. Facet nie robił kariery i wykształcenia nie maiał studiow nawet czytac nie umial kobiety tez nie przezywaly ze on ma lepiej vo tacy sami byli wszyscy. A przy okazji dzieci rodzicom pomagali w gospodarstwie na wsi . Kazde tak samo. To nowoczesny swiat. A matki tak jak dzis nie nainczyly ciagle dzieci bo mialy co do roboty krowy np podoic . Dziecko nawet przez 2 i 3 godziny samo zostawalo. Teraz to jest nie do pomyslenia opieka przyjdzie bo dzieci zaniedbane. A na wsi wiadomo wszedzie brud dzieci wszedzie sie usyfia. TO TA Z****** GLOBALIZACJA I TECHNIKA ZMECHANIZOWANY SWIAT> KARZE WSZYSTKIM SIE REALIZOWAC. Faceci tez nie powinny stawiac na kariere powinny zajac sie rodzina. A co najwazniejsze KIEDYS KARZDY DO KOSCIOLA CHODZIŁ I wiezył w BOGA. Bo do tego powinien darzyc czlowiek DO ZBAWIENIA po smierci

Gość gość
hahahahha, dobry trolling powyzej :D tylko troche za duzo bledow ortograficznych, mimo wszystko, ciezko sie czyta.

Gość gość
Ciezko ci sie czyta bo jetes za glupia aby to zrozumiec. Dziwko ktora dala d**y przed slubem!!!!!!!!!!!

Gość gość
Kurwa ale mi stoi w ktora mam sie spuścić. Która chce byc zaplodniona ustawiajcie sie w kolejke.

Gość gość
Ostatnia nadzieja w nastolentich licaelistkach i gimnazjalistkach ktore masowo zachodza w ciaze. Kiedys dziewczyna w wieku 16 17 lat za maz wychodzily i dzieci rodzily. A teraz wytykaja palcami taka ze szkoly nie skonczyla i w ciazy. Wlasnie dobrze ze tak jest przynajmniej szkol nie pokoncza

Gość gość
Ostatnia nadzieja w nastolentich licaelistkach i gimnazjalistkach ktore masowo zachodza w ciaze. Kiedys dziewczyna w wieku 16 17 lat za maz wychodzily i dzieci rodzily. A teraz wytykaja palcami taka ze szkoly nie skonczyla i w ciazy. Wlasnie dobrze ze tak jest przynajmniej szkol nie pokoncza

Gość gość
Ja wiem dlaczego kobiety niekture nie popieraja rownouprawnien. Bo mezowie po slubie trzymaja was twarda reka przy garach a wy wyobrazalyscie sobie malzenstwo inaczej, Mezowie gardza wani jak kobietami i rozkazuja. I temu wam w glowie sie p****alo i wypisujecie ze chcecie byc *****ne i rodzic 10 dzieci. Aby pokazac mezom ze wy to niby lubicie. Znam takie przypadki wy chcecie dokuczyc bo ws ponizaja. Bo tak naprawde nie chcialyscie takiego zycia. Widze taki przyklad np po mojej siostrze ktory powiedzial po slubie ze wzioł ja do garow i sprzatania i ze wiecej do niczego nie jest mu potrzebna a ona zaczela ponizac sama siebie. Zaczela psychiczne zeczy gadac. Np do meza przez tel ,,To ja twoja słuzebnica,, Mama namawia ja na psychiatre ale ona twierdzi ze powinna służyc mezowi. Ja nie lubie szwagra za to.

Gość gość
Kiedys kobieta niezamezna stara panna brana była na służącą ksiedza. Prala mu gacie za darmo. A besplodna byla opluwana i ponizana nie miala prawa za maz wyjsc. Nie mogla miec slubu koscielnego. A jak syna nie urodzi to maz mogl nia sponiewierac

Gość gość
Zadanie alimentow od bylego meza to tez feminizm. Tak BISKUPI twierdza. Jak feministki walczyly o alimenty to kosciol protestował. Niedawno czytałam ze kobieta nie moze zadac alimentow musi znosic swoj krzyz i sama utrzymywac. Bo to grzech

Gość gość
Szczeze mowiac mezczyzini wasi po porodzie was zdradza bo bedziecie mieli wielko c***. A wiecie ze kiedys po porodzie kobiet nie sszywano mozna bylo jej cala dlon w cipke wsadzic i nic by nie poczula.

Gość gość
A kobieta ktora nmiala wiele porodow na starosc cierpi durzo dolegliwosci i strasznie o niej smierdzi moczem bo go nie trzyma. A karmienie piersia bylo okrutne bo nie bylo stanikow i nie mogly piersi wielkich ciezkich podtrzymac. Karzda wygladala jak scierka.

Gość gość
A ja lubie robic loda dla meza i jak wtegdy brutalnie szarpie mnie za wlosy.

Gość gość
Kiedys wiele kobiet miało powołanie do zakonu szły30% a nawet 40& kobiet zostawalo zakonnicami a teraz żadna nie chce

Gość gość
Kiedys się bo dziewczynki i musiała do ludzka jeść zrobić i zanieść ojcu i braciom, kościół mówi że dziewczynki są odpowiedzialne za ojca brata meza, znam taką wisząca która kocha braci g****icieli i ojca alkoholika bijacego jej matke,ona się o nirgomodli z miłości aby do piekła nie poszedł, i to jest prawdziwe przeciwieństwo feminizmu, i te poniewierane są normalne, żeby karzda miała tak świat byłby normalny

Gość gość
Kobieta kobiety powinna unikać i słuchać tylko słowa mężczyzny takie są kobiety wiszące Tak chce BOG słowo meza się liczy bardziej Misz dzieci A dziećmi ma prawo rządzić ojciec a matką tylko ma się nimi zająć, Bo należy się mu szacunekJako Mezvzyzinie i Głowie rodziny, a matki to zabierają Mężowi same decydują wiele rzeczy A kiedys o karzde zdanie pytała i nie było tak jak ona chce i dzieci, było tak ze matką i dzieci spełniało wolę i decyzje Ojca meza , dzieci nie pytali o zdanie matki tylko musieli mieć szacunek do zdania ojca I TAK POWINNO BYC Przez de Uzbekistan matki dzieci nie mają szacunku do ojca a kiedys co matką kazała dzieciom słuchać się ojca i go szanować kobieta tak powinna postempowac chce czy nie chce,Matki myślą że im szacunek się należy ale to ojcu on ciezko zarabia Stara się utrzymać i nakarmić, a kobieta siedzi a facet się martwić musi ma durzo na głowie, rola faceta jest nie doceniana, nie mają szacunku żona i dzieci, kobiety badzicie posłuszne we wszystkim mężowi i go szanujcie bo mu jest ciężej

Gość gość
Amoze OJCOSTWU szkodzi wyksztalcony zarabia ana swoje sportowe samochody a zenis sie nie chce bo musi wydac kase na zone i dzieci. Walniete suki

Gość gość
A ja widzę że kury domowe narobia dzieci 6 a potem ich leją bo sobie nieradza mysla de takie szczesliwe beda , kiedys w 90% domach buluc bîte dzieci przez marko najwiecej i macie maciezynstwo aseze chore psychiczne parilogiczne krulice porodowe, Mowie to jako Mezczyzna,

Gość gość
ze ci się chce tak trollować, te błędy celowo robisz czy nie umiesz poprawnie nic napisać ? przynudzasz już 💤

Gość gość
Jakie garkotłuki tu siedzą, szok. A ten bełkot nawiedzonej służebnicy nadaje się do psychiatryka. Nie bój się autorko/autorze, Tobie feminizm ani wykształcenie w niczym nie zaszkodzą...Jednak dla dobra ludzkości nie rozmnażaj się może....

Gość gość
ostatnie odkrycie , płodności szkodzą tatuaże .

Gość gość
Niby w jaki sposób? :)