Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANULLKA24

BŁAGAM POMÓŻCIE MI TO ZNALEŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

BARDZO PROSZE O POMOC ! KIEDYŚ MIAŁAM PREFUMY NAF NAF GRAFFITI TAKIE RÓŻOWE A TERAZ NIE MOGE ICH NIGDZIE KUPIĆ:( BARDZO KOCHAM TEN ZAPACH I PO PROSTY TESKNIE ZA NIM:( A NIGDZIE ICH NIE MA MOŻE MA KTOS DO SPRZEDANIA :) PISZCIE NAWET NA MAILA LUB NA GG 2367068 .CHCIAŁAM TEZ WODE TOALETOWĄ PUZZLE NIE WIEM CZY JĄ PAMMIETACIE CHYBA OD COTY BYŁA PRZECUDNA JEST!

Gość znaleźć a nie znaleść

dzięku hrabio :) ale powiem ci że za stówe to cholernie drogo!!!na dodatek tester;/ ale zastanowie się bo ja kupiłam tez tester ale za 40 zł ten sam ale już mi sie skończyły ...ale bardzo dziękuje :)

Gość alicja papuśka
właśnie tu się mylisz tak robią firmy które mają bardzo drogie perfumy!!!podkreślam perfumy a nie wody toaletowe i wtedy zgadza sie daja lepszą "bazę" po to bay dłużej pachniały na ciele ale te "tańsze" firmy robia testery na słabiutkim podkładzie który wywietrzeje zanim wrócisz do domu!ponieważ nie opłaca im się to! testery takie sa dodawane do tyk zwykłych perfumerii w których sprzedawczyni psika nimi na prawo i lewo albo po prostu zabiera je sobie do domu , (a potem właśnie sprzedaje na allegro na przykład) więc to nie prawda że są trwalsze, trzeba wiedzieć po prostu który tester warto kupić!bo tak jak widze ten naf naf to po prostu troche zapachu na spirytusie:( taka prawda a cena wyższa niż oryginalnej wody w sklepie niestety !!!

no tka ja tez własnie nie moge nic wiecej :( a szkoda bo ten facio ma bardzo drogo :( a alicja ma racje , to co napisała o testerach to prawda i wiem ze naf naf za ta cene sie nie opłaca niestety :(

Gość ONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NO TEŻ LUBIE PUZZLE ALE NIE MA NIGDZIE :(

Gość cooo
Naf naf ?? Puzzle ? Przecież to było produkowane chyba z 10 lat temu To to jeszcze się produkuje ? Myślałam że to jest dawno wycofane z dystrybucji