Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa22

Ile macie dzieci?

Polecane posty

irminek - no właśnie wczoraj się zastanawiałam o co chodzi z tym moim niby przechwalaniem? Nigdzie nie piszę, że śpię na kasie, mieszkam w pałacu z basenem i spędzam wakacje w ciepłych krajach.Jesteśmy normalną rodziną, która jest poprostu szczęśliwa. I tyle. A ciągle kupa szumu:D. Co do dyskryminacji matek jedynaków/dwójki - nigdy tego nie robię. Jak ktoś nie chce mieć wcale dzieci to też jego wybór. Ale jak już zaczyna jazdę, że my jesteśmy gorsze to nie mam litości. Przestałam mieć:) Aguniu - nie, absolutnie u nas nikt nie zrobił mi przykrości, ale nie chciałabym, żeby przez to, że u Was piszę i Wam ktoś robiłby przytyki 🌼Nie zasłużyłyście na to;)

Gość kobeita normalnie myślaca
mama trojeczki ,ty naprawdę masz kłopot sama z sobą.Temat przechwalania został juz dawno zamkniety,dyskusja juz poszła innym torem a ty znowu powracasz do tych swoich przechwałek.Kobieto ,daj sobie spokoj,nie ty jestes całym swiatem.Odpowiedziałas juz na temat przechwalania i ponownie rozpoczynasz na ten temat dyskusje i pokazujesz wszem i obec,ze jednak jest z toba cos nie w porzadku bo ciagle musisz o sobie pisac:-)z powazaniem .

Gość aniaczek
Ja mam 28 lat i trójkę dzieci. Oboje z mężem zaczynaliśmy od niczego. Mieliśmy mało kasy i wiele pomysłówn na życie. Dzieci były i są motorem napędowym naszych poczynań. Nie odkładaliśmy decyzji o nich na później, kiedy będzie kasa, jak będzie nowe mieszkanie itd. Razem z nimi udało nam się wykształcić, zdobyć pieniądze, wybudować dom i w nim zamieszkać. Owszem nie było czasami lekko. Ale trud się opłacił. Mamy fantastyczną rodzinę. Polecam niezdecydowanym.

Gość zeroooo
zero

trójeczke i czwarte w drodze ( 6 miesiąc) - Angelika 1994 - Ola 2005 - Patryk 2007 - córeczka (maj 2009)

Gość wedffff
po matko po 3 i więcej dzieci, tak mlode dziewczyny.

witam ja mam jednego synka ma 9 miesiecy, moja siostra ma 4 dzieci 3 chłopców i jedną dziewczynke najmłodszą, wspaniała rodzinka, tez bym taką chciała i będe próbować;) pozdrawiam;)

Gość mamuskaa
no sluchajcie, ale taką rodzinkę utrzymać to trzeba nie mało pieniędzy. Jestem aż, zdziwiona, bo ja mam 2 i maż mi daje 4 tysiące, a ile wy wydajecie na tak liczną rodzinkę. Bo chcieć mieć kilkoro dzieci a możliwości finansowe to co innego.

Gość upupupupu
uppppppp

Gość ja mam 38 *
i czworke dzieci :D

Gość mam 33 lata
a dzieci 5 a mieszkamy za granica i stac nas na to.