Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaaaa

z jakiej firmy najlepsza pu erh i kiedy ja pic?

Polecane posty

Gość kajaaaa

jak jest z tymi herbatkami pu erh? czy te za 5 zł tez są dobre dzialają wogole? trzeba je pic przed posilkiem czy po i prosze podajcie mi firme ktora jest dobra, na serio dziala odchudzająco bo czytalam ze te za 3 zł to jakis szajs

pij po każdym posiłku. ja piłam z Bio-Active za ok. 6 zł i działała.

Gość a ja.....
pilam tylko ja . cały dzień. Ale wyczaiłam że lepsza jest zielona NING HONG tez firmy bio active tylko drozsza(ok 12zł) ale jedna torebke zaparza sie kilkakrotnie w ciagu dnia i tez trzeba wypic ok 2 litry

Gość pijąca często herbatkę
ja pije rozne , ale najczesciej Bio Active , zarowno ta ekspresowa jak i sypka ( do zaparzania ) pije kiedy mam na to ochote , wychodzi tak ok 3- 4 kubkow dziennie . Uwielbiam czerwona herbate , a w polaczeniu z sensowna dietka mozna schudnac , wiem to z wlasnego doswiadczenia . Bez stosowania diety pozwala fajnie utrzymac figurke , polecam wszystkim

Gość do pijącej
sensowna dietka ??? hmm...to znaczy np jaka?

Gość ------
czy to normalne ze po tej herbacie pu erh boli mnie brzuch?

Gość pijąca często herbatkę
sensowna dietka...hmm chodzilo mi o to ze ja np nie stosuje zadnych diet .. ale odzywiam sie w miare racjonalnie :) i pije czerw herb i to pozwala mi utrzymac figure i swoja wage ... w momencie stosowania jakiejs dietki mozna dodatkowo pijac ja zgubic kg. Co do brzucha to mnie na poczatku tez bolal ale to kwestia przyzwyczajenia ... teraz nie wyobrazam sobie nie pic jej... zreszta wlasciwie nie pije normalnej herbaty , tylko czerwona i zielona w ogromnych ilosciach :)