Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieeeeeee

O GINEKOLOGA!!!!

Polecane posty

Gość pytanieeeeeee

ja mam takie pytanie dosyc dziwne moze:)) chce isc do ginekologa ale sie troszke krepuje gdyz nie wiem czy jestem tak naprawde dziewica...moze to jest smieszne ale serio nie wspolzylam jesczze tak do konca ale przy rozneych formach pieszczot czasami zauwazylam ale plamki krwii ale takie malutkie 3 kropelki doslownie hmmm i nie mam pojecia czy jestem ta dziewica czy nie jestm a jak sie lekarz spyta ja mu powiem ze tak..a on mnie wysmieje i powie ze jednak nie to sie chyba rozplyne ...pomozcie plisss

Gość Powiedz mu że być
może doszło do przebicia błony dziewiczej ale nie podczas pełnego stosunku....Wtedy ginekolog będzie wiedziła co robic:)) Najprawdopodobniej doszło u Ciebie do naderwania błony, stąd ta krew, sama tak miałam:)) Powodzenia, pozdrawiam:))

Gość pytanieeeeeee
dziekuje mam nadzieje ze sie nie spotkam z dziwnym usmiecheam albo cos bo to jest jednak krepujace:)))dziekuje Ci slicznie o odpowiedz bo juz mialam dawno isc ale to mnie trzymalo bo niewiedzialam co mam powiedziec

Gość Aga_26
Tez mysle, ze doszlo do naderwania blony dziewiczej u Ciebie, ale raczej chyba nie do calkowitego jej przerwania, zalezy jak intensywne to byly pieszczoty.