Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neela

poprosze recenzje

Polecane posty

temat kosmetyków avonu czy uzywacie ? jak czesto? czy jestescie zadowolone? i wszystko inne na temat kosmetyków z avonu

Gość ------
ale gowno ten caly avon

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zgadzam się g......

ps.poprosze o inteligentne wypowiedzi inteligentnych ludzi

Gość ------
A CO INTELIGENCJA MA WSPOLNEGO Z TYM ZE AVON TO GOWNO ??? POGODZ SIE Z TYM ZE ZAKUPILAS KOSMETYKI Z TANDETNEJ FIRMY

Gość koraliczek
Uwazam ze głupota jest kupować kosmetyki z tej firmy, tym bardziej ze nie nalezy ona do rewelacyjnych. Powiem ze jest przecietna. Obecnie jest bardzo duzy wybór kosmetyków w sklepach wiec głupota jest brać cos z katalogu w ciemno. Do tego bardzo przepłaca sie

Gość inga 24
mam wiele kosmetyków z tej firmy i uważam ze są warte swojej ceny.Co wy byście chciały za takie pieniądze? Godne polecenia są balsamu z linii naturals i sss oraz dez.roll on i maseczki do twarzy planet spa Nie polecam perfum i kosmetyków kolorowych po za podkładem anty stresowym

Inteligencja z kosmetykami nic ale z Twoja wypowiedzią również nic, własnie przez takie wypowiedzi forum kafeterii traci na wartości, chciałam porozmawiać o tych kosmetykach a nie tylko pustych wypowiedzi bez przykładów

do koraliczek; na pewno nie jest to firma rewelacyjna masz racje chowa sie chociazby przy maxFactor ale nie wszystkich stac na te kosmetyki a Avon ma bardzo tanie kosmetyki, nie zawsze gorsze od tych w sklepach

Z avonu kupuję tylko żele pod prysznic i krem do rąk, no i odżywkę w sprayu ostatnio kupiłam - owoc granatu. Moja mama ma uczulenie na wszystkie kremy z avonu.

Gość nokia3410
ja mam pare ulubionych kosmetykow avon krem do rak z gliceryna i silikonem zele pod prysznic senses podklad aksamitny (niestety juz go nie ma:() ale i tak uwazam ze podklady z avonu sa dobre, jest duzy wybor kolorystyczny i nie mam po nich wysypki krem bobma witaminowa- tez jest dla mnie dobry w sumie to w domu zawsze mam ten krem do rak , zel pod prysznic i podklad

avon ma przeokropne tusze do rzes........ wszystkie znajome sa niezadowolone, nawet konsultantka mowila, ze Oriflame ma o niebo lepsze i nie polecala :D

alfa zgadzam sie co do tuszy,sama mam z oriflam-u a dokladnie giordani gold,

Gość tyka
Jest kilka kosmetyków, na które od czasu do czasu jestem w stanie się skusić. Ale już te wypróbowane. Nie jest tego dużo. Zresztą wypowiedzi tu będą różne, bo przecież każdy ma inne potrzeby i inny gust, jednemu cos pasuje, drugiemu nie. Wydaje mi się, że na takie kosmetyki w przystępnej cenie częściej dają się skusić nastolatki, które mają ograniczony budżet.