WhySuchSzlora 26 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Głodówka, nuda, post i stypa, nie ma zabawy macie wszyscy cierpieć, tylko na to zasługujecie świnie spasione i łapczywe Edytowano 2 godziny temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 5 Napisano 2 godziny temu kasacje tematow ja w namiocie bede sobie gral w gierki i uczyl sie openbsd, skoro nie ma srafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1068 Napisano 2 godziny temu 12 lutego jest tłusty czwartek, a później w sobotę Walentynki Pisałam, ale temat został zniszczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 2 godziny temu Król idzie zaraz spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 5 Napisano 2 godziny temu klaudiusz w walentynki bedzie na randce ze swoim starym, ale przyszywanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: 12 lutego jest tłusty czwartek, a później w sobotę Walentynki Pisałam, ale temat został zniszczony. Od kota nie dostaniesz walentynki. Dupsko, też solidne, więc zapomnij o pączkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1068 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Od kota nie dostaniesz walentynki. Dupsko, też solidne, więc zapomnij o pączkach. Mąż mi kupi, a dópsko jest fajne. Zresztą mamy wyjazd A co ty kupisz Elce, która tutaj hejtowałeś? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Król idzie zaraz spać. Dzisiaj zmądrzałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hejterzy znad Warty 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mąż mi kupi, a dópsko jest fajne. Zresztą mamy wyjazd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1068 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dzisiaj zmądrzałeś. Możesz powiedzieć swojemu irytującemu kochankowi z telefonu, żeby skończył te głupie docinki? Rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Możesz powiedzieć swojemu irytującemu kochankowi z telefonu, żeby skończył te głupie docinki? Rozumiesz? A możesz powiedzieć swojej irytujacej koleżance aby przestała mnie hejtowac i wypisywac na mój temat kłamstwa? Rozumiesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Możesz powiedzieć swojemu irytującemu kochankowi z telefonu, żeby skończył te głupie docinki? Rozumiesz? A ty koleżance, żeby przestała ja wyzywać od sz maty na innym forum? Czy jak zwykle nic nie masz do powiedzenia w tej kwestii? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 5 Napisano 1 godzinę temu haha XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 5 Napisano 1 godzinę temu ale Elciaa bodyguarda niezlego xD Brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A możesz powiedzieć swojej irytujacej koleżance aby przestała mnie hejtowac i wypisywac na mój temat kłamstwa? Rozumiesz? 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A ty koleżance, żeby przestała ja wyzywać od sz maty na innym forum? Czy jak zwykle nic nie masz do powiedzenia w tej kwestii? Myślimy tak samo. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Dzisiaj zmądrzałeś. Tak. Dzisiaj jestem mądrym królem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Myślimy tak samo. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Tak. Dzisiaj jestem mądrym królem. Mądry polak po szkodzie, jak to się mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 1 godzinę temu Chwilę musimy poczekać. Salowa mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 26 Napisano 1 godzinę temu Albo ma was w pisdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1068 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Еlciаа napisał: A możesz powiedzieć swojej irytujacej koleżance aby przestała mnie hejtowac i wypisywac na mój temat kłamstwa? Rozumiesz? Nie wiem co pisała i nie ma jej tutaj, a ty nie masz godności, bo kosztem dzieci po dwóch różnych ojcach, latach na dwóch forach, znosisz ploty i wchodzisz do dopy gachom, którzy za nic cię maja. A ty im jeszcze cyce wysyłasz i gucz liżesz. Edytowano 1 godzinę temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Chwilę musimy poczekać. Salowa mysli W ogóle nie odpiszesz na to bo niby co by miała napisać? Edit a jednak. Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie wiem co pisała i nie ma jej tutaj, a ty nie masz godności, bo kosztem dzieci po dwóch różnych ojcach, latach na dwóch forach, znosisz ploty i wchodzisz do dopy gachom, którzy za nic ci^ maja. A ty im jeszcze cyce wysyłasz i gucz liżesz. Nie bardzo, ani tam nie piszę co się dzieje tu ani tu co się dzieje tam, więc pudło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie wiem co pisała i nie ma jej tutaj, a ty nie masz godności, bo kosztem dzieci po dwóch różnych ojcach, latach na dwóch forach, znosisz ploty i wchodzisz do dopy gachom, którzy za nic cię maja. A ty im jeszcze cyce wysyłasz i gucz liżesz. Wklejalem co pisała, więc nie kłam, że nie wiesz, bo tak wygodniej. Za nic? A kto teraz broni elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: W ogóle nie odpiszesz na to bo niby co by miała napisać? Edit a jednak. Nie wiem. Nie widziałam. Nie było mnie wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 113 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mąż mi kupi, a dópsko jest fajne. Zresztą mamy wyjazd A co ty kupisz Elce, która tutaj hejtowałeś? Lecicie jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1068 Napisano 1 godzinę temu Widzę cię doktorze od tajskich prostytutek. Możesz wyjść z krzaków z Pomorza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1068 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, WhySuchSzlora napisał: Albo ma was w pisdzie Zesikany Zenek myśli, że każdy tutaj tak siedzi, a on i Srelcia monitorująca dwa fora i znoszaca syf, kiedy Lex ma urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Wklejalem co pisała, więc nie kłam, że nie wiesz, bo tak wygodniej. Za nic? A kto teraz broni elki Czyli jesteś moim gachem? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czyli jesteś moim gachem? ;D Na to wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach