Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona...

Krwista wydzielina z sutka, a raczej krew ...

Polecane posty

Gość Zaniepokojona...

Już kilka miesięcy temu zauwazyłam że przy nacisku nan brodawkę tak jak to każą robić przy comiesięcznym badaniu kontrolnym piersi wydobywa mi się ''ciemna '' gęsta krew z prawego sutka, tylko z prawego :/ Nie czuje zadnych gózków ani nic mnie nie boli. Jednak zaczełam sie niepokoic bo myślałam (łudziłam sie) ze to minie z czasem bo jestem bardzo młoda mam 16 lat... włąsnie sprawdziłam i przy kazdym sciśnieciu prawej brodawki wydobywa sie sporo tej ciemnej wydzieliny. Czy to musi być cos grożnego , czy to może norma u nastolatek ( w co raczej wątpię) ? Co to może być?

Nie wiem co to może być, mam nadzieję że nic poważnego. Ale biegusiem do lekarza!! Im szybciej pójdziesz, tym krócej będziesz sie martwić. Trzymam kciuki i napisz co lekarz powiedział :) Pozdrawiam, trzymaj się.

Gość Zaniepokojona...
Jak ostatnio byłam u gina , to jak mi badała piersi to tak sobie ''pogłaskała'' i tyle ,bez sciskania. Ale 2 tygodnie temu byłam u endokrynologa ponieważ , nabawiłam sie wtórnego braku miesiaczki :/ ( zresztą to bardzo długa historia) i także badała mi piersi tyle że też bez ''sciskania'' brodawek . Następną wizytę mam 8 grudnia wieć raczej poczekam , nie chcę znów zmieniać lekarza , do ogólnego nie ma raczej sensu (po samo skierowanie). Bedę musiała jej powiedzieć i chyba pokazać prawda ? Problemy z hormonami były poważniejsze więc to zbagatelizowałam .... żałuje

Gość up0000000000000
do 8 grudnia już nie dalego. Mozesz jej powiedziec najpierw że cię to zaniepokoiło, a jeśli powie ci żebys pokazała to wtedy, myślę że da ci skierowanie na mammografię lub usg, chyba że sama pójdziesz teraz, a do lekarza już z wynikami. Pozdrawiam

Gość pani przemądrzała
dziewczynko kochana :( czemu nie pokazałaś lekarzowi, że ta wydzielina jest przy ściskaniu? :( nie wiem, co to jest, trzymam kciuki, żeby okazało się, że nic poważnego, ale normalne to to też raczej nie jest no, nic, nie chcę Cię przecież straszyć :* przeczytaj sobie artykuł na temat piersi w "paradzie expertów" na www.mydziewczyny.pl, może znajdziesz tam coś, co będziesz mogła odnieść do siebie

Gość przyszła pani doktor
Dlaczego nie powiedziałaś lekarzowi o tym wycieku?!!!! każdy wyciek z piersi mmoże oznaczać raka!!! zwłaszcza krwisty!!!! ja bym radziła iść jak najszybciej i uważam że do 8 grudnia jest baaaaaaardzo dużo czasu-ZA DUŻO!!!!!!!!!!!!

Gość Aga_26
A moze to pod wplywem brania lekow hormonalnych, czy zauwazylas ten wyciek podczas ich brania, czy to bylo juz wczesniej ? Tak czy inaczej, idz predko do lekarza, tylko on moze postawic sluszna diagnoze, a im wczesniej tym lepiej, przeciez to nie musi byc od razu rak, a Ty Dziewczyno tylko sie denerwujesz, odkladanie tego nic nie da. Zgadzam sie z poprzednia rozmowczynia, trzeba to zalatwic natychmiast, nie czekac do 08.12.05. Pozdrawiam, please, daj znac jak po wizycie !!!