Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulaach

jak sie pozbyc odcisku?????

Polecane posty

Gość aniulaach

Gość przekluc
cienka igla zdezynfekowana alkoholem, wycisnac plyn i zakleic plastrem z opatrunkiem jesli koniecznie musisz, ale najlepiej go zostawi w swpokoju zeby sie sam wchlonal

Gość aniulaach
ale mi chodzi o taki na stopie mam to juz 3miesiące i to strasznie boli tam nic nie ma tylko taka skora twarda zdrapuje to a to znowu sie robi i boli

Gość fiolka007
Kup w aptece Acerin.Kosztuje jakieś 6-7 zł.Preparat ten wygląda jak lakier do paznokci.Smarujesz pędzelkiem odcisk, który po jakims czasie odpada.Mówie ci rewelacja!!!!

Gość prześliczna wiolonczelistka
mojemu synowi zrobił się kiedyś paskudny odcisk na stopie . chyba miał żle dopasowane buty, dodam że Nike. Wypróbowaliśmy plastrów, płynów na odciski i było jeszcze gorzej. Wzięłam go do gabinetu kosmetycznego /dobrego/ i tak kosmetyczka elegancko i bezboleśnie go usunęla. od tej poru ani śladu. nie powiem ci szczegółów jak ona to cholerstwo skasowała bo byłam w tym czasie w innym gabinecie. ale warto było .

Gość są
w aptece spesjalne plastry na odciski! skutek murowany sama wyleczyłam na palcu stopy a był duży!

Gość bliska
równiez polecam ACERIN - podobnie jak Ty miałam odcisk kilka m-cy - zastoswałam się do instrukcji acerin i po kłopocie :-)

Gość Acerin
- potwierdzam, rewelacja