Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mobilka

Co WaS wQoRzA

Polecane posty

Gość Mobilka

bO mNiE TaKiE PiSmO, poza tym nizakrecona pasta do zebów, brudne zapiecie od pojemnika z ketchupem i niezakrecone zele do wlosów:/ Co wqrza was?

niepodomykane zele do wlosow, kremy, pasty do zebów nie umyta wanna, umywalka, kibelek niestarte kruchy po chlebie itp, rozbablane pomidory albo ich resztki na desce do krojenia wlaczony na raz tv i wierza, gdzie na jedno ucho gra a na oko sie oglada:/doprowadza mnie to do szalu

Gość mnie zaschniete gary
np po jajecznicy.przeciez mozna umyc odrazu albo chopciaz zalac woda:/

Gość brawo brawo
mnjke deska tez, i porozrzucane po calym mieszkaniu smierdzace przepocone skarpety mojego ukochanego:/i niesplukane w umywalce wloski po jego porannym goleniu:[

Gość s mnie z kolei
wkurwia takie pismo jak zalozycielke topiku, wkurzaja mnie te wszystkie mocherowce, laski zakochane w sobie, wszystkie stare baby, kolejki i tramwaje i budziki

Rzucanie smieci wszedzie z wyjatkiem smietnika, nie mycie po sobie naczyn, ogolnie pojete balaganianie (zwlaszcza jesli dotyczy moich rzeczy), nie zmienianie zuzytej rolki papieru na nowa, zostawianie rzeczy na srodku pomieszczenia, ludzie, ktorzy sa nie fair, okrucienstwo i fakt, ze trzeba cwiczyc, zeby miec zgrabny tylek ;(

Gość Ja i ty
wszystko

Gość mnie dzis wqurzył mój facet
ojj bedzie dym

mnie ludzie ani starzy ani mlodzi nie wkurzaja trza byc prymitywem jebanym by napisac , ze wkurzaja \" stare baby\" . mnie wkurza to , ze jak sie Ciec napracuje i chodnik wyszoruje przed domem a tu nucha mu nasra , wrrrrrrrrr

Gość mnie wqrza wiele rzeczy
o wiekszosc worniez wy napisaliscie, aje najbardziej wqrza mnie matka mojego narzeczona. na sama mysl ze ma zostac moja tesciowa jestem chora. nic jej kurwa nie pasuje, doczepi sie do tego jak sprzatam, jak piore jak goptuje jej synkowi, doczepi sie do tego nawet jak jezdze autem.nie dosc ze jej dupe do pracy 3 razy w tygodniu wioze to jeszcze jej zle:[nienawidze tej baby. Spierdzielila mnie ostatnio za to, ze kupilam mojemu ukochanemu zegarek pod choinke bo go sobie wygrzebala u mnie w domu. szperacz jeden:[ stwierdzila "takie cacko, lepiej zebys odlozyla te pieniadze i kupila jakis przed agd ktory bedzie wam sluzyl. to co ,mialam mu sokowirowke kupic na mikojala????przeciez by sie nie ucieszyl, no mowie wam nic tej babie nie pasuje:[i to najbardziej mnie wkurza

Gość ejjjjjjjjjj
a nie możesz tej babie powiedzieć aby się odczepiła lepiej wcześniej niz po slubie

Gość ejjjjjjjjjj
a mnie wkurza pisanie literki Q tam gdzie nie trzeba jak również boshe , jush i tym podobne i gadanie że beemkami tylko dresiarz jerzdzą

Gość Biała wdowa
A mnie najbardziej wkurza,jak idę ze swoim psiutkiem na spacer.On jest na smyczy a jakiś inne buraki wyprowadzają psy bez kagańca i bez smyczy,a nawet czasem i bez obroży.Te psy atakują mojego i mnie wtedy krew zalewa.Mam ochotę zamordować właściciela tych czworonogów.Ostatnio w wyniku takiego lużnego puszczania psów mojej koleżanki piesek został zagryziony bo jakaś pizda szła ze swoim dużo większym i agresywnym psem bez smyczy i bez obrozy.Brak mi słów na ludzką głupotę.

Gość Jagodzianka bez jagód
A mnie wkurza moja szefowa.Baba po studiach,Pani inżynier a głupia jak but.Dużo od nas wszystkich wymaga,wydaje polecenia z prędkością karabinu maszynowego,wszystko na wczoraj i w dodatku jedne polecenie jest sprzeczne z drugim.Cholery można dostać.Ma 55 lat i za cholerę nie chce iść na wcześniejszą,chociaż nawet prezesi jej dają to do zrozumienia.

w sumie sama moglabym spuscic ta deske tylko lubie robic afery z niczego , taka moja natura :(