Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aż do obrzygania piękna

Jak zbrzydnąć ??

Polecane posty

Napiszcie mi dziewczyny skuteczne rady jak zbrzydnąć ?? Uwaga nie interesują mnie głupie komenatrze tyko konkretne wskazówki. Czekam na porady :)🖐️

Gość okt
jezeli na serio jestes taka piekna to chyba nie da sie nic zrobic a jezeli sie da to wcale nie jestes piekna

Gość Granitowa Tekla
Że co? :D

nie nie. Da się. Da. nie wierze w tą teorię Na razie kilka koncepcji. 1) Ogolić się na łysą pałkę 2) Spalić sobie rzęsy i brwi wodą utlenioną :) 3) Pić dużo kawy i palić papierosy żeby zęby zrobiły się żółte Co jeszcze można ? :) Czekam na ciekawe porady

Gość oto kilka rad......
1. siedziec na kafeterii 24h na dobe, podszywac sie bezczelnie, ublizac innym bezpodstawnie 2. nie jesc az do ostatniego stadium anoreksji lub jesc do ostatniego stadium otylosci 3.unikac fryzjera/kosmetyczki/lekarzy 4. unikac spotkan towarzyskich/ opery/teatru/kina - do wyboru 5. unikac uprawiania sportu 6.ogladac jak najwiecej seriali/ programow typu uwaga itp 7.unikac sexu, tanca, zabawy 8. unikac wiedzy 9.czytac duzo 'dobrych rad' m in tutaj jak cos mi sie przypomni, dopisze

Gość Granitowa Tekla
:o Najlepiej to sobie od razu zalej łeb kwasem...

ale jezeli na serio chcesz zbrzydnac ,to wsadz swoja piekna buzke do jakiegos zracego kwasu!!! :D

Gość Granitowa Tekla
Hehehe, nigdy w nią nie wierzyłam- aż do teraz :P:P:P:P

Gość nie maluj sie
i zacznij wyciskac twarz

Proszę mi nie ubliżać. Nie jestem nienormalna. Staram się o rolę w teatrze. Mam grać postać totalnie brzydką. Brzydszą niż brzydkie kaczątko. Chcę udowodnić że nadaję się do tej roli, bo mnie wyśmiano że jestem za piękna i nie moge grać tej postaci.

Gość Granitowa Tekla
Oj dziewczynko...nikt nigdy nie jest za piękny :) Charlize Theron jest ładna a zobacz- zagrała potwora w Monster :) I co? A ta rola to w teatrzyku szkolnym? Buhehe....

rady typu "zalej twarz kwasem" są nie do przyjęcia. Chodzi mi o zbrzydzenie na określony czas a nie trwałe uszkodzenie ciała.

Do szkoły to ja chodzę ale aktorskiej a nie podstawowej. Ale w pewnym sensie zgadłaś. Przedstawieniem szkolnym można by to w pewnym sensie nazwać

Gość oto kilka rad......
c.d. 10.poddac sie osadom i ocenom na forum i uwierzyc w nie z calej sily.... to zapewne pomoze Ci zbrzydnac powodzenia w teatrzyku, zycze abys zagrac mogla te role :) 🖐️

Gość Granitowa Tekla
Jeju, skoro jesteś taaaka piękna to faktycznie nie możesz zagrać tej roli. I naprawdę do niej nie pasujesz, bo tu trzeba prawdziwą mordę.

nabądź wirusa opryszczki HSV1 (tego od opryszczki wargowej). efekt gwarantowany. ewentualnie sposób domowy, bardziej prosty: podbite oko. uderzenie należy wykonać bardzo mocno najlepiej z kolana, na środku czoła - jest wtedy w miarę bezpieczne, tworzy się krwiak podskórny który po paru godzinach schodzi na twarz. przez około tydzień krwiak siedzi w powiekach tak że nie idzie otworzyć w ogle oczu (!) - jest to pewna niedogodność. krwiak następnie schodzi na twarz i przechodzi zupełnie po około 3 tygodniach. dobre krwiaki możesz też nabyć jeśli będziesz stała pod ścianą czołem do niej z lekko pochyloną głową tak żeby ci nosa nie wgniotło. nastęnie ktoś ci mocno kopnie w potylicę. krwiak na 3 tygodnie parę minut po uderzeniu powinien mieć wielkość pięści. dobrze wykonane uderzenie nie powoduje pęknięcia skóry. nie polecam pojechania na pogotowie bo tam jest niebepzieczeństwo że będą próbowali krwiak nakłuć i wtedy nici z planu. pozdrawiam.

No nazwałam się piękną bo cytuję w ten sposób kogoś kto mnie z góry przekreślił twierdząc ze jestem niby za piekna. Chociaż znając to forum to dla was pewnie byłabym brzydka. :) Dla większości kafeteriuszy na forum wszyscy są brzydcy.

powtarzam. Nie chodzi mi o uszkodzenie ciała

ale to nie jest obrażenie ciała. ślad żaden po tym nie zostaje! w ogóle zamiast powiedzieć komuś \"spierd...\" to ty zastanawiasz się jak kombinować. to ma krótkie nogi.

czyli ktos sobie troche zarty robil z Ciebie :) jesli to bylo sympatyczne, to mozesz sympatycznie zbrzydnac, jesli to bylo sarkastyczne to niewarto dla kogos takiego... zawsze mozna pokombinowac z ubiorem, sztuczny zarost, te sprawy ale to w ramach zartow mam nadzieje powodzenia ;)

Poczekaj, aż Ci się przetłuszczą włosy i chodź z takimi tłustymi, myj się rzadziej, nie myj buzi, to wyskoczą Ci syfy, rób sobie beznadziejny makijaż, albo nie rób go wcale, ubierz się w workowate ciuchy, załóż jakieś przychlaśnięte okulary, zrób przychlaśniętą minę, nie noś stanika, nie wysypiaj się, żebyś miała wory pod oczami...

Gość Alina88
Ojejka opisalas wlasnie studentke medycyny lub prawa!

Gość od paru dni
i angella razem z nimi hihihi

Gość miły anonimek
JESTEŚ ZDROWO PIERDOLNIETA, a jaka skromna! Juz dostałaś sporo porad, ale ta z kwasem jest w sam raz samozwańcza pieknoto. Pewnie jestes brzydka i zakompleksiona az milo