Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiss

jakie krzeselko do karmienia

Polecane posty

Gość kiss

Prosze o porady dotyczace zakupu takiego krzeselka. Jakie kupic, zeby sie nie wrobic, albo nie przeplacic,albo nie placic tylko za firme, bo juz sie wladowalam w wozek chicco i w rozne inne rzeczy, bo naiwnie myslalam, ze jak drozsze to lepsze... Poradzcie cos.

Gość misia1078
ja kupiłam fotelik dla mojego bobasa nie firmowy ale z większym siedziskiem i z odkręcaną ladą, bo teraz po zdjęciu z podstawy ma krzesełko do siedzenia i jest naprawdę świetne. pozdrawiam

Gość kiss
Dzieki!Napewno zwroce na to uwage, bo to faktycznie jest praktyczne. Moze ktos jeszcze ma jakies uwagi albo krzeselko godne polecenia.

Gość ja jednak chicco
To fakt nie zawsze jak drogie to dobre. No ja jednak polecę „chicco mama” moim zdaniem jest bardzo dobre co do innych produktów tej firmy to miałam mieszane uczucia ale to krzesełko jest ok. Można regulować wysokość tak, że jak synek był mniejszy to mogłam na krześle sobie siedzieć i go karmić. Ma tackę którą można zdjąć i tacka między nogami ma taki "patyk" który zabezpiecza dziecko żeby nie wypadło dołem, oczywiście też są pasy pięciopunktowe ale dzięki temu co jest między nogami to ja małego nie zapinam w te pasy. Niektóre krzesełka mają do siedziska przykręcony ten patyk i jakoś tak wydaje mi się, że może to uwierać dziecko jak jest większe. Ponadto siedzisko jest duże i ma regulację do tyłu od pionu do pozycji pół leżącej jak dziecko jest mniejsze i wygodnie to jest też żeby wyjąć dziecko można odchylić do tyłu i łatwo się wyjmuje maluszka zarówno większego jak i mniejszego. No nie wiem co jeszcze napisać ja jestem bardzo zadowolona. Ostatnio kupiliśmy w prezencie na chrzciny krzesełko Bebe Confort bo takie sobie wybrali rodzice dziecka i też są bardzo zadowoleni. Raz w restauracji przyniesiono mi krzesełko drewniane i miałam poważny problem żeby wyjąć dziecko z tego krzesełka więc takich nie polecam.

Kiss.. Swego czasu u znajomej sprzedawalam w sklepie z artykulami dla dzieci.. Juz Ci powiem co jest dosc praktyczne Sa krzeselka na pewnego rodzaju podwyzszeniu... sa to male krzeselka ktore wklada sie w stolik maly.. ma ono zazwyczaj malutki blacik dla dziecka aby mozna bylo na nim polozyc miseczke np.. to sie w wieku pozniejszym odkreca a \"rusztowanie\" na jakim stal fotelik z biegiem czasu staje sie stolikiem do zabawy tak wiec jest to 2 w 1 krzeselko do karmienia a potem stoliczek i krzeselko... ktore sa dosc praktyczne... z tego co pmietam a bylo to kilka lat temu taki zestaw kosztowal ok 200-300 zl Nier wiem czy to drogo czy tanio bo nie orietuje sie teraz w cenach.. Ale napewno jest to leprzy zestaw niz kupno samefo krzeselka do karmienia Powodzenia 🌼

p.s W krzeselku do tej poleczki bylo tez zabezpieczenie aby dziecko nie wysunelo sie dolem... cyla to \"tasiemka\" taka gruba i dosc mocna.. A caly fotelik byl wybijany \"derma\" kolorowa Ogolnie bardzo fajna rzecz A jesli szukasz.. moze popatrz na allegro.. moze tam cos znajdziesz.. z teg co widzialam na topikach wiele osob z niego korzysta... Zycze powodzenia :)

Gość Odradzam
krzesełko Meggy

ja miałam krzesełko \"drewex\", zapłaciłam za nie dwa lata temu nie całe 200 zł. Krzesełko ma duze siedzisko i naprawdę dość duży blat, nadaje sie sie tylko do karmienia ale i zabawy. W komplecie jest podwyższenie dla krzesełka, które ma drugą funkcje jest jednocześnie stolikiem. Krzesełka już nie używamy, ale stolik jest świetny np. do rysowania i innych zabaw. Solidnie wykonany i funkcjonalny.

Gość maja76
ja kupilam krzesełko firmy vox drewniane z odkrecanym blatem.jest bardzo funkcjonalne.moje dziecko mimo ze ma juz 8 lat do tej pory korzysta z niego.do rysowania lub nawet do jedzenia u siebie w pokoiku. wybór nalezy do ciebie

Ja kupiłam w IKEA proste,ładne,wygodne,lekkie,praktyczne;) Nie było drogie.Łatwe do transportu;)

krzesełko nazywa sie Antilop ;) Blat można wyciągnąc,posiada szelki,hmmm Nie pamiętam dokładnie ceny ale w granicach 59zl krzesełko i ok 15zl blat.

Proponuję krzesełko do karmienia babyono tukan. Ma regulowaną wysokość oraz pozycję. Można w nim karmić dziecko, które jeszcze pewnie nie siedzi. Ma duży blat! Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.

Gość olcia_654
kupiliśmy Chicco Polly Easy Denim krzesełko fajne, masywne, synuś ma 7 miesięcy i od razu mu się spodobało. Bardzo łatwe w obsłudze. Długo się zastanawialiśmy z mężem nad zakupem ale nie żałujemy, zakupiliśmy na sferis.pl

Gość gwiazdka111
olcia_654 Też korzystaliśmy z krzesełka Chicco Polly byłyśmy bardzo zadowoleni, nasz synek już wyrósł i oddaliśmy krzesełko mojej siostrze : )