Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 27

dlaczego niekrwawilam podczas pierwszego razu i nie czulam przerwania blony?

Polecane posty

Gość anka 27

pomozcie mi i powieccie dlaczego?

Gość Mam pytanie.....
czy liczba 27 przy Twoim nicku oznacza Twoj prawdziwy wiek??

A używałaś wcześniej tamponów? Jeżeli jesteś wysporowana to nie będzie krwawienia ani bólu przy pierwszym stosunku.

Gość anka 27
podnoszę ciężary od 10 roku życia, może to dlatego?

Ciężary!!! To błona dziewicza ci pękła zapewne przez to!!! Baletniece naprzykład lub gimnastyczki itd. mają zazwyczj naderwaną, uszkodzoną lub nierzadko przerwaną błonę dziewiczą. Ale nie mart się! Przecież dziewictwo nie zależy od tego czy masz błonę czy nie tylko czy się kmochałaś czy nie. Błona przecież jest tylko symbolem. Czasem jest ona tak mała, cienka i giętka, że nie poczujesz jej przebicia podczas stosunku. Nie martw się wszystko jest okej!!! :D :D :D

do kurtki-----czy Ty nie widzisz dziewczyno, ze tu ktos sie pod autorke podszywa :D???? To z ciezarami, to podszyw :P...

Sorki nie znam sie na tym czy ktos sie podzszywa czy nie nick jest pomarańczowy od początku. Dle mnie podnoszenie ciężarów to normalny sport więc nie widzę wtym niczego dziwnego.

smieszne sa te \"przesądy\" :o wielkim bolu podczas pierwszego razu, krawawieniu itd... ludzie dajecie spokoj kazda laska reaguje na to indywidualnie, albo kogos boli albo nie i nie ma w tym nic dziwnego, ze nie ma krawawienia, gdzie Wy to czytacie?? w barvo girl?? czy moze w twiscie czy innej madrej prasie hahahah

Gość u mnie to samo
gusiek_ma jak najbardziej rację ;) są różni ludzie...

ja tez tak miałam.Przyczyn może byc wiele -po pierwsze twoja błona mogła jeszcze nie zostać przerwana (często jest tak, że dopiero po którymś z kolei stosunku faktycznie zostanie przerwana) -po drugie mogła się przerwać jkiedyś tam podczas wkładania tamponu -po trzecie, jeżeli w młodym wieku sie masturbowałaś twoja błona była bardzo cienka i słaba,więc łatwo było o jej przerwanie, a skutków mogłas nawet nie zauważyc... Po za tym kazda błona jest inna, ma rózny kształt,grubośc i elastyczność(w zalezności od wieku) i w związku z tym wcale nie musiałaś odczuwać bólu i krwawienia