Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Bogactwo wszechświata tak

No ja mam jusz prezenty zamowione

Polecane posty

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Głupoty gadają.

Nie znają się kompletnie. 

7 minut temu, Red Hat napisał:

Wątpię że cię stać. Chyba na pieszo z Wapienicy pójdziesz. Ja nic takiego nie robiłem o czym Ona nie wie. A dowody na Franka to możesz jej pokazać i niech zgłosi tego psychika na policję ja mogę być świadkiem.

Nigdy nie mieszkałam w Wapienicy. Screen i do sprawy o stalking. Napiszę też do twojej parafi, żeby pokazała matce co tu odwalasz. Także uważaj na słowa. Bo zima, a ty mozesz wylądować na ulicy. Nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz. Ciągle za mną latasz, wyzywasz od łysych, kiedy sam jesteś łysy, bez zębów i roboty.. Ja tylko ostatni raz ostrzegam, bo nie jestem jakąś twoją koleżanką i gófniarą, a do Łyszkowic daleko nie jest 😒

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Nie znają się kompletnie. 

Według nich jak ktoś lubi mieć czysto to nie bez powodu.

Przed chwilą, Red Hat napisał:

Trzynasty a ty teraz nie rób z siebie takiego przeciwnika mopsu bo sam kiedyś mitomaniłeś ile ci dadzą a że chu.ja dali to teraz udajesz że byś nie brał socjalu

Ja mam za duże oszczędności od zawsze by się łapać z tego co mi mówiły trzeba mieć 3tys lub mniej w Polsce 

W uk som inne przepisy i można mieć 20tys £ oszczędności czyli 100tys zł 

Nfz mi się należało to powiedzialy bym pisał do prezydenta miasta bo u nich czeba być najpierw odrzuconym z urzędu pracy 

Jak by dawali to bym brał bo ja zapłaciłem mase podatków w tym życiu będzie spokojnie ze sto tysięcy złotych 

Sama akcyza fajek ile pieniędzy płacę w opłatach som podatki w żywności w zakupach rtv w giełdzie płaciłem tesz za allegro kiedyś od renty rodzinnej po ojcu za naukę spokojnie kilkadziesiąt tysięcy tesz od lokat bankowych drugie tyle

Tylko chodzi o to że ja nie jestem osobom jak elka napisała mentalnie za talerz zupy dopy bo ja bym się nie znizyl żeby wyplacac se 3tys 2tys gotowki chowac do skarpetki i po pół roku roku prosic mops o pomoc 

Musiała by policja interweniować i sąsiedzi donosić aby skutkowało kontrolami z mopsu.

1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

Skoro nie dali to nie dali jak naprawdę nie będę miał na czynsz czy chleb to będę pytał dopiero 

Sprzedałeś ziemię, to jak możesz nie mieć na chleb? 😄No chyba, że to była ziemia kwiatowa i twoje kolejne kłamstwo 🙂

5 minut temu, Еlciаа napisał:

Według nich jak ktoś lubi mieć czysto to nie bez powodu.

No ja lubię mieć ale sprzątać nie lubię jeszcze te ikea to łatwe ale kuchnia i kibel to mi się syfi bo wymaga remontu i nie dbam 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Sprzedałeś ziemię, to jak możesz nie mieć na chleb? 😄No chyba, że to była ziemia kwiatowa i twoje kolejne kłamstwo 🙂

No właśnie za 5lat może pójdę do mopsu a może jusz będę miał niezły biznes albo nie żył czy z giełdzie pół miliona kto wie 

• Haha 1

4 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

Bo ja to nie sprzedam dopy za talerz zupy tylko wprost im w pysk mówiłem że nie zamierzam pracować rejestracji bezrobotnych tesz nie i czy coś mi się należy bo płaciłem podatki całe życie 

Juz ta dopa i talerz zupy tak ci zaszły za skórę.

Edytowano przez Еlciаа

3 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

Ogólnie po rozmowie ze mnom to byly oslupione 

Nie dziwne takiego dziwaka to chyba jeszcze nie widziały 🤣

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ogólnie stanęło na tym że nie bedom mnie zawracać więcej dopy i żebym się zgłosił jeśli kiedykolwiek spadne do 3k oszczędności bez dochodów i tyle 

7 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

No właśnie za 5lat może pójdę do mopsu a może jusz będę miał niezły biznes albo nie żył czy z giełdzie pół miliona kto wie 

Za 5 lat to ty będziesz bezdomnym menelem na ulicy 

Najpierw czeba zadłużać mieszkanie na minimum 5% to prędzej znajdę pracę 

No i nie zapominaj że siostra zachowek będziesz  musiał zapłacić 

Ogólnie stanęło na tym że nie bedom mnie zawracać więcej dopy i żebym się zgłosił jeśli kiedykolwiek spadne do 3k oszczędności bez dochodów i tyle 

Nie ma takiej kasy, której nie można rozwalić. A ty nie masz nic, nawet siostrze do dziś nie oddałeś kasy, tylko ciągle liczysz, że na Święta coś pośle 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Nie ma takiej kasy, której nie można rozwalić. A ty nie masz nic, nawet siostrze do dziś nie oddałeś kasy, tylko ciągle liczysz, że na Święta coś pośle 😄

A czemu mam jej oddawac wiesz jakie ja koszty ponioslem do śmierci matki dużo więcej niż pogrzeb 7k, samo łóżko rehabilitacji 4tyś 

• Haha 1

Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał:

A czemu mam jej oddawac wiesz jakie ja koszty ponioslem do śmierci matki dużo więcej niż pogrzeb 7k, samo łóżko rehabilitacji 4tyś 

Przecież to było z matki pieniędzy kupowane 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ja płaciłem rachunki za wodę jak matce odwalalo 2tyś albo inne sprawy były tesz ponioslem koszty 3tyś 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

I nie odda, ale na szczęście to lepiej dla siostry przed sądem jak mu sprawę o zachowek założy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się