Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga1000

PIELUCHY DO DUPY DOSŁOWNIE

Polecane posty

Gość Beata_szczęśliwa mama :D
Witam Forowiczki! Chciałam uaktualnić troszke dane na powyższym forum, bo widze, ze wszystkie wpisy sprzed kilku lat:) Jestem szczęśliwa mamą 10-cio miesięcznej Oliwii:) ja osobiście zrobiłam testy już chyba wszystkim pieluszkom i powiem tak: - na samym początku używałam Happy bo te małe peiluszki mają wycięcie na pępuszek- świetne rozwiązanei, bardzo dobre pieluszki. Dostałam takie w szpitalu i takie potem kupowałam ale potem zaczęłam testować pozostałe tańsz i droższe - Te pieluszki, którymi zachwyca sie większość.. Dada... jak dla mnie beznadziejne... włókninka jest nieprzyjemna w dotyku, rzepy boczne się czasem urywają, nie są wytrzymałe - są jeszcze takie z Rossmanna, nei pamiętam nazwy... jedyne co w nich było super to cena:) jakoś taka sobie. - Huggies- jak dla mnie troszke przereklamowane, takie jakieś dziwne są, moją córeczka ma strasznie dużą pupe w nich a w innych ma normalną malutką:) hehe są mało chłonne. Idąc na spacerek trzeba mieć spory zapas w torbie - pampers- oczywiście nie powinno nikogo zdziwić jak powiem, że są przereklamowane i zaaaa drogie!!!! Takiej samej jakości pieluszki można kupić 10 zł taniej innej firmy. W dodatku jak moja Mała nasiusia to strasznie śmierdzi z nich chemią(Premium Care)...;/ więc ze względów chemicznych z nich zrezygnowałam. Znalazłam już nawet jeden sklep w internecie gdzie kupowałam je tanio ale suma sumarum daje im minus - moim odkryciem są pieluszki nasz polskie Bella Happy. Jestem w szoku jakością tych pieluszek:D są bardzo chłonne, mięciutkie, moja Mała nie ma w nich kaczego kuperka. Tutaj tez je moge polecić bo kupuje je w internecie jak ktoś by chciał to podaje adres www.blizejciebie.pl Wybór należy do Was Kochane, mam nadziję, ze Wam troszke pomogłam w wyborze the best pieluszek:)

Ja używam DADA z biedronki i mogę stwierdzić, że są ok, 21zł za ok70sztuk, młoda nie odparza się (nawet podczas 8 godzin snu), nie przesiąkają, mogę je polecić ):):)

Gość c;hxerklfa.d
popieram - beznadziejne pieluchy !!!! te superflex extra ale te masakra