Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b_u_b_u

jaki zabieg u kosmetyczki

Polecane posty

Gość b_u_b_u

jaki zabieg u kosmetyczki, mam rozszerzone pory, błyszczącą się strefę T; cera skłonna do wyprysków. ile zapłacę za polecane przez Was zabiegi ? piszcie proszę

witaj, rodzaj zabiegu dobierze Ci kosmetyczka, będzie to zabieg z grupy normujących pracę gruczołów łojowych, przyda Ci się oczyszczanie z jonoforezą na odpowiedniej ampułce ( dla Ciebie termin zapewne obcy ale tak możesz zasugerowac kosmetyczce do której pójdziesz), cena zabiegu będzie zależeć od kilku czynników min w jakim mieście mieszkasz (niestety ceny są bardzo rózne), na jakich preparatach pracuje kosmetyczka, w jakiej dzielnicy miasta (jak wysoki płaci czynsz-im dalej centrum tym taniej), powinnaś miec przygotowane 100 zł. pozdrawiam 🌻

Gość b_u_b_u
niestety nie miałam mozliwosci chodzenia do kosmetyczki, zawsze znalazlam inny wydatek, raz poszlam i wyszlam zanim usiadlam, atmosfera byla okropna i sie zrazilam. wielkie dzieki, idac do kosmetyczki bede czula sie pewniej i bede miala lepsze samopoczucie, podpowiadajac jej konkretny zabieg

witaj ponownie Już przy powitaniu w gabinecie będziesz wiedzała czy czujesz się tam dobrze, czy nie. Nie musisz od razu siadać na fotel, proponuję abyś ustaliła termin wizyty osobiście, w ten sposób bedziesz miała okazje poznać kosmetyczkę, zobaczyć czy w gabinecie panuje porządek, jaka jest atmosfera itd, jeśli nie będzie Ci coś odpowiadało po prostu odwołasz wizytę. Szukaj gabinetu w którym czujesz się dobrze, przy twoim rodzaju cery, wskazane jest aby była w miarę regularnie oczyszczana. Drogie zabiegi pielęgnacyjne są w tym przypadku mniej istotne (zakłądając że masz nie więcej niz 25 lat). Możesz również zasugerować kosmetyczce po pierwszym oczyszczaniu jonoforezę w serii (wizyty dwa razy w tygodniu x 10 wizyt max) za jedną wizytę nie powinnaś wtedy zapłacić więcej niż 15 zł). Taka seria unormuje stan twojej cery i na jakiś czas nie bedzie się świecić ( jak długo, to niestety zależy juz od indywidualnych cech twojej cery, a ja nie jestem w stanie tego określić na odległość, może być to miesiąc, a może pół roku). pozdrawiam