Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo_grubaska

Znacie skuteczne cwiczenia zeby wyrobic sobie mięsnie brzucha i ud??? PISZCIE

Polecane posty

Gość pseudo_grubaska

Mam pytanie? znacie jakies cwiczenia zeby wyrobic sobei mieśnie brzucha i ud??? nie mowie ze jestem gruba, ale chcialabym sobei wlasnie wyrobic miesnie....jka znacie jakies fajnie i skuteczne cwieczenia to prosze piszcie :) pozdrawaim i czekam na odp

Gość okt
szostka weidera

Gość pesudo_grubaska
do okt---> a mozesz cos wiecje powiedizec an teamt tej :szostki weidera" bo nigdy o czyms takim nie slyszalam a amoze znacie jakkas stronke z cwiczeniami? pozdrawiam :)

Gość kajkaa
ja przeczytakam gdzies na forum ze 10 min dziennie krecenie "hula-hopem" strasznie wyszczuipla talie i w ogole dziala na wszystkie meisnie brzucha...... Gorąco polecam :P

Gość Jarko78
Wsadż sobie odkurzacz do pępka i wysysaj go tak przez 10 min dziennie. Po 2tygodniowej kuracji będziesz miała brzuszek jak marzenie... Wow, ja też taki mam... mniamniamniamniamniamniamniam...

Gość pseudo_grubaska
do jarko78----> mam nadzieej ze z tym odkuzraczem to zart , bo cos mi sie wierzyc nei cche.... piszcie jak znacie jakies skuteczne i fajne sposoby pozdrawaim :):):)

Gość prosze bardzo oto linki
na tej stronce musisz kliknac na Aerobiczna 6 weidera i Ci wyskocza fotki cwiczen http://www.kulturystyka.org.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=index&catid=&topic=6 Cwiczenia dosc ciezkie ale skuteczne!!! A tu mozesz poczytac forum o tych cwiczeniach http://www.sfd.pl/temat144665/ Poza tym inne cwiczonka http://www.modeling.pl/?sub=cwiczenia/brzuch&fil=brzuch&poz=31 Pozdrawiam

Gość Szkrab
O tak! Weider jest genialny ponoc, efekty sa szybko widoczne :)

Gość pseudo_grubaska
bardzo dziekuje za linki :) wszystkie cwiczenia wyprobuje !!! a wy tez piszcie jak wam idzie i czy zancie jakis inne cwizcenia pozdrawaim :)

Gość mlodyPawelo
6 Weidera to seria jednych z bardzo niewielu cwiczen ktore w krotkim czasi ( zakladajac ze cwiczysz regularnie i "czysto") pozwalaja wyrobic sobie piekne miesnie brzucha. tych sposobow jest wiele, nie ma jednego konkretnego. jednym z lepszych cwiczen jest robienie brzuszek z wygieciem ciala do tylu, tak naprawde wtedy miesnie brzucha rosna lepiej i ladniej. wazne tylko zeby wiedziec jak i po ile cwiczyc oraz ile cwiczen rzucic na jedna sesje. jak ktos chce wiedziec wiecej to piszcie mi na gg,ja postaram sie odp na pytania

Gość mlodyPawelo
milao byc brzuszkow nie brzuszek;]

Gość Downka
Ja wlasnie dzisiaj rozpoczelam szostke weidera czyli za jakies 40 dni bede sliczniejsza od miss swiata:)

Gość Downka
a skad sie tak na tym znasz mlodypawelo??Trener??:D niach niach to jeszcze wymysl cos szybciutkiego i skutecznego na uda:)

Gość gość
Polecam zakupienie suplementu largomass. Dzięki niemu i intensywnym treningom udało mi się stworzyć idealną sylwetkę.

Gość gość
Zalecam przy siłowych treningach zaopatrzyć się w odpowiedni suplement. Mi osobiście zależało na zwiększeniu masy mięśniowej więc zainwestowałem w largomass.