markotka 0 Napisano Listopad 23, 2005 Biorę Diane-35 i już drugi raz nie dostałam okresu w przerwie między jednym a drugim opakowaniem. Robiłam test dzisiaj rano i jest negatywny, a jutro powinnam rozpocząć nowe opakowanie. Miałyscie kiedyś taką sytuację, co może być tego powodem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markotka 0 Napisano Listopad 23, 2005 Zapomniałam napisać, że przez te 2 cykle brałam też Androcur, czy on może być powodem? Czy może być tak, że Diane już na mnie nie działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marusia 0 Napisano Listopad 23, 2005 zrób jeszcze raz test, jeden test negatywny o niczym nie świadczy. i najlepiej skontakuj sie ze swoim ginekologiem, zanim zaczniesz nowe opakowanie. bo moze to nie ciąża, ale może też byś musiała dostać jakieś inne leki na wywołanie okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markotka 0 Napisano Listopad 23, 2005 Marusia dziekuję za odpowiedź! Ale to już drugi raz, więc nie sądzę, żeby tio była ciążą, chociaż bardzo bym chciała, zeby test się mylił. Do lekarza idę dopiero w poniedziałek. W taki razie chyba nie powinnam zaczynac nowego opakowania, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach