Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balance600

ZODIAKALNE WAGI ZAPRASZAM...

Polecane posty

Gość Balance600

Witam wszyskie zodiakalne wagi to topik specjalnie dla wag bądz ich bliskich chcących podzielic sie opiniami o wagach,ich charakterze i w ogole calej postawie. Wiec piszcie jakie macie relacje z wagami oraz niech same wagi sie wypowiedza.sprawdzimy czy mam podobne charaktery...A do tego imiona tez wplywają.

Gość waga nierozwaga
Sądze ze dobrze miec ten znak na koncie bo jest rozwazny ale czasami wbrew pozorom potrafie wyjsc z rownowagi z byle powodu... :( niewiem czemu a takto wszystko ok ;)

🖐️Jestem wagą, nie da się tego ukryć. Czytuję czasami horoskopy, raczej - czytywałam dawniej i nie zawsze zgadzały się one z moim charakterem. Znam kilka wag (myślę o tych o których wiem, że są wagami) i nie zauważyłam niczego szczególnie podobnego w ich i moim charakterze. Może znak zodiaku to tylko miły dodatek do charakterystyki. Możesz być w grupie młodych lub starych, grubych lub chudych, kobiet lub mężczyzn, możesz być wagą lub innym znakiem zodiaku. To tylko jeszcze jedno określenie. Na pewno nie najważniejsze. Ale tak w ogóle to lubię myśl o tym, że jestem wagą.🖐️

Gość kjm
Jestem typową wagą , lubię wygodę i kiedy jest ciepło w mieszkanku, lubię długo spać i leniuchować. Lubię też czytać książki i chodzić w ładne , ciekawe miejsca. I jestem choleryczką, szybko wpadam w złość i odbija się to na wszystkich dookoła. Nie lubię prac fizycznych, chętnie zatrudniłabym sprzątaczkę ale jeszcze mnie nie stać ale porządek musi być!!! No i jak to waga jestem sprawiedliwa.

Gość Balance600
Dokladnie tak mam jak wy. byc moze to jest jakies powiazanie ze wagi sa skazane na lenistwo,wygode ,otaczajac sie orginalnymi rzeczami i bywac w orginalnych miejscach niekoniecznie tych miejsc okrzyknietych. ja jako waga dodam ze kocham wolnosc czyli nie ma nic lepszego jak waga ma jakis tworczy zawod i jest sama dla siebie szefem ;D

Gość syn Solorza
Proponuje abyście od razu podawały opis swego wygladu ;wzrost ,kolor oczu ,nie mówiąc o innych interesujacych mężczyzn, aspektach urody :D.Własnie jestem w trakcie przeprowadzania kastingu na nową twarz Polsatu więc macie jedyną i niepowtarzalną szanse zostać dostrzeżąną .

Gość syn Solorza
Ale na dziś robie przerwe ....miłej nocki .🖐️

ja tez jestem waga, ale poszukaj w wyszukiwarce bo bylo juz tutaj kilkanascie tematow na temat WAG...

Witam wszystkie wagi🌻 czy dla WAG ważne jest w jakim dniu wagi się urodziły? Ja jestem z trzynastego, czy to ma jakieś znaczenie? Przyznam, że nie jest to najważniejszy problem w moim zyciu, ale fajnie było by wiedziec. Pozdrowienia🖐️

Gość a skad jest
samotny?

Gość Balance600
A ja jestem z 15 pazdiernika a kto jest jeszce??

Gość Balance600
ludzka istota- jak czytatalam o tobie krotka charakterystyke od razu widze siebie :D

Gość nad-waga
I jeszcze wam tylki rosna z tej wtgody, szczególnie tym z 2 polowy pazdziernika.

Gość ho ho ..
wygląda na to żę wagi to takie rozpieszczone królewny ,którym za wiele się nie chce .:P

Gość babaj_Aga
tez waga... sprawiedliwa, balagarniarska:) :):):): Mila, tolerancyjna...na pewno nie skrupulatna. Dobrze czuje sie na stanowiskach kierowniczych. To cala ja.. Poza tym lubie byc w centrum uwagi, lubi e byc podziwiana i chwalona.. Ale nie jestem leniem, lubię ruch, nie lubie dlugo spac. Jak tylko cos sie rpzypomni to dam znac

Gość waga to ja
jetstem leniwa , spie do pozna i ma balagan w pokoju

Gość waga to ja
ja tez 15 pazdziernik

a ja z 5 paźdźiernika jestem otwarta, tolerancyjna,wiem czego chcę od życia,wymagam dużo od siebie i od innych, nie lubię bałaganu,nie znoszę prostactwa,lubię sie otaczać ładnymi rzeczami,uwielbiam byc w centrum zainteresowania-wtedy jestem w swoim żywiole

Gość Balance600
Powiem ze lubie poleniuchowac, pospac dugo byc moze dlatego my wagi utrzymujemy dugo wieczna mlodosc :) Bo sen to zdrowie a spieszenie sie powoli daje nam zycie na normalnych obrotach... A jesli chodzi ze ltos tu napisal ze waga maja nadwagi to rzeczywiscie powiem ze maja duza sklonnosc dotego jednak ja dbam o siebie tak wiec mimo lenistwa nie wyobrazalabym sobie zycia bez ruchu,pszestrzeni dlatego biegam ,jezdze na rowerze , chodze na aerobik itp. wiec nadwag ami nie staszna :)

Gość odswiezam

Jestem typowa waga z trzeciej dekady ................ i dobrze mi z tym.:-)

Gość grażka_b
jestem wagą, ale żyję cały czas na wysokich obrotach, nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. decyzję podejmuję stanowczo, nigdy nie miałam z tym kłopotów. horoskopami pogardzam, ponieważ wiem, że one są tylko dla słabych i nie ufających we własne możliwości. nie potrafię odpoczywać ani prosić o cokolwiek. to moje wady, nad którymi muszę popracować. kocham ludzi, mam wrażenie, że i dla nich jestem ważna. dają mi tego dowody. uśmiecham się często, a jeśli dzieje się tak, że nie mam już sił na zmaganie się z rzeczywistością, postanawiam, że od jutra nie może już spotkać mnie nic złego. nie omijam spraw trudnych, próbuję je rozwiązać. zawsze wchodzę "na głęboką wodę", i mam satysfakcję, że jednak dałam radę! nie załamuję rąk, kiedy coś nie wychodzi, wszystko ma swój sens i uczę się jak to pokonać. wygodne życie jest mi obce, choć czasem lubię odpocząć w miłym otoczeniu. jestem życzliwa ludziom, ale kiedy ktoś nadepnie mi na przysłowiowy "odcisk" ,potrafię być nieprzyjemna. umiem słuchać krytycznych uwag pod moim adresem bo one sprawiają, że bez emocji próbuję coś zmienić. lubię odpocząć czasem od ludzi, mieć swój cichy kącik, gdzie mogę skupić się i odpocząć od codzienności. pozdrawiam wszystkie znaki zodiaku. wiem jedno: nie trzeba trwonić czasu na horoskopy, ponieważ każdy z nas jest inny. i, dzięki za to najwyższemu! ;) 🖐️

🖐️ Grażko b 🌻 zazdroszczę, że znasz siebie tak dobrze. Ja - chociaż waga humanistka, niewiele mogę napisać o sobie. Charakter zmienia mi się jak w kalejdoskopie. Na różne okazje jestem różna. No, mogę powiedzieć, że jestem towarzyskim sangwinikiem i ...\" zamiast rozmawiać, opowiadam\" (gaduła jedna!), ale to chyba nie ma nic wspólnego z zodiakiem - WAGA. Bardzo chciałabym poznać swoją gwiezdną siostrę lub brata. Czy dobrze się wyraziłam? Chodzi mi o osobę, która urodziła się dokładnie w tym samym dniu, miesiącu i roku, a może nawet o tej samej porze dnia ! 13 października 1952 roku, 8:15 Jeszcze takiej osoby nie poznałam, a przynajmniej nic o tym nie wiem. Przesyłam pozdrowienia 🖐️🌻

ja tez jestem waga..jestem leniuchem jakich malo jak mam wolne to spie do 13 nie zaleznie od godziny pojscia spac;) jestem mila i wredna dostosowuje sie do kazdej sytuacji, mam dar przywodczy chcialabym wszystkim rzadzic i jak nie idzie cos po mojej mysli to jestem bardzo wscierkla :) ah ta natura

Gość Agula77
ja też jestem zodiakalną wagą "typową wagą" z 14. października..

Gość Marta mała
witajcie. ja jestem też Wagą i uważam że Wagi to najwspanialsze osoby ;) hhehehe Jestem z 16 X 1982 :)