Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balance600

ZODIAKALNE WAGI ZAPRASZAM...

Polecane posty

Gość tez wagaaaaaa
poza tym jestem jeszcze bardzo pracowita i odpowiedzialna.

Gość tez wagaaaaaa
fajnie że są wagi też z 19.10 ja jestem rocznik 86,widze że dużo wag jest z okolic 16 październiczka

Gość m_o
Witam:) Jestem wagą z 1 października. Uwielbiam czytać, podróżować. Lubię jak mi ciepło, lubię pływać, prowadzić auto. Czasami jestem gadułą, ale mogę też mieszkać zupełnie sama i nie mieć z kim rozmawiać przez dłuższy czas. Umiem smacznie gotować i lubię jeść. Nie przeszkadza mi kurz na meblach i paprochy na dywanie (do pewnego momentu, oczywiście). Przeszkadzają za to naczynia stojące w zlewie i czekające aż ktoś je umyje, ksiażki na półce ułożone nie tak jabym ja to zrobiła. Telewizor mógłby dla mnie nie istnieć. Uwielbiam baśnie, legendy. Nie lubię podejmować decyzji. Nie mam oporów podczas wydawania pieniędzy na kogoś i wielkie, gdy pieniądze mam wydać na siebie. Ubieram sie tak, żeby było mi wygodnie, czerpiąc z najnowszych trendów to co akurat mi się przyda, ale bywa też tak, że wędruję stopem po Europie zawinięta w olbrzymią chustę brazylijską;) Po domu chodzę w sari,a latem nigdy nie zakładam butów innych niz proste skórzane sandały. Lubię wiedziećróżne rzeczy - robię trzeci kierunek studiów;))) Nie lubię, gdy ktoś wypytuje o moje życie albo zwierza mi się z bardzo osobistych spraw. Nie interesuje mnie kto z kim sypia, na co choruje, jakie ma problemy z teściową. Biorę z życia to, co jest ładne. Gdy jestem wściekła mówię bardzo cicho. Mało rzeczy mnie denerwuje. Wiele osób zna moje imię, a ja nie znam ich imion. Nie potrzebuje tego.Dbam o siebie i nie dam sobie zrobić krzywdy.

Gość Lunia
Ja też nie za bardzo przywiązuje wagę :) do imion poznawanych osób, no chyba że jest to jakiś przystojniak rzucający mnie na kolana swą powierzchownością. Urodziłam się 3 października.

Gość tez z pazdziernika
ale juz skorpionek wpisuje sie za mojego brata i brata naszej mamy urodzonych 20 pazdziernika, i ojca mojej mamy urodzonego 19!!!! wagi sa okrutnie uparte!!!! jak sobie cos ubzuraja to musza to miec i co nawazniejsze maja to!!! do m_o : jakbym widziala mojego ukochanego brata, wypisz wymaluj!!!

Gość 08.10-czy ktoś jeszcze

Gość MIRO
Ja również jestem wagą i co mogę powiedzieć to to że jestem bardzo uczuciowy kocham swoją rodzinę ciepło domowego ogniska i to jest chyba typowe dla wag

🖐️ Słyszałam jak mówiono o wagach, że są leniwe. Zbliżają się Święta - przed wagami prawdziwie wyzwanie. Zakupy... a dla niektórych nawet urządzanie Świąt dla rodziny. Ciekawa jestem jak inne wagi na to reagują. Mnie cierpnie skóra ;-D

Gość Kiniia
ja z 26 września, rocznik 79 i jestem strasznym leniuchem świeta tuz tuż, a mi sie nic nie chce robić, najchetniej przeleżałabym cały dzień, a spać to uwielbiam oj długo długo:)

Gość do Kinii
Ja jestem z polowy pazdziernika.To to tak jak ja.Tez kocham spac dugo,jestem dosc leniwa ale jak juz mam cos zrobic to zrobie do konca i perfekcyjnie. Teraz przed swietami musz pokonac lenia i do pdziela....! Pozdrawiam :)

Gość Kiniia
ojj postaram sie zmobilizować ale ciężko mi, ale mysle ze dam rade:)

witajcie!!! :) a ja 10.10.1973 :D i mam po troszeczkę każdego z Was ;) jestem bałaganiarą ale jak mnie napadnie to sprzątam jak szalona... jestem sprawiedliwa i o sprawiedliwość walczę... lubie rządzić...więc jestem szefową dla siebie... mam miękkie sierce..co czasami mnie gubi... wpadam w złość z nienacka... nie jestem pamiętliwa...ale jak ktoś mi juz dobrze dopiecze to zrywam konakt na wieki.... fajnie, że jesteście.... 🌻🌻🌻🌻 będę tu zaglądać jesli mnie przyjmiecie..;)

Gość Balance600
Witaj Wilma. Pewnie ze zapraszamy :)

Gość horoskop w/g Stasia Tyma
:D Baran 21.III - 20.IV Mars Baran to złośliwa małpa i jest ogólnie głupi. Głupi i zarozumiały. Baran dużo czyta, przeważnie gazety, z których nic nie rozumie. Dlatego Baran dzwoni po znajomych, o których wie, że oni rozumieją, co czytają (to są głównie Wagi), żeby się od nich dowiedzieć, o czym czytał. Baran jest uparty jak osioł, a w dodatku sam się nie myje i innym też nie da się umyć. JakBaran posprząta, to robi się jeszcze większy bałagan. Dlatego Baran ma bałagan coraz większy, bo Baran sprząta. Spod znaku Barana: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Byk 21.IV - 20.V Wenus Kobieta urodzona pod znakiem Byka jest głupsza niż grubsza i ryczy na męża, którego zdradza. A zdradza go ta łajza stale i jeszcze kłamie, że była u krawcowej. Tylko że jak gdzieś wychodzi (a ciągle gdzieś wychodzi, bo chwili w domu nie usiedzi), to zawsze się skarży, że nie ma co na siebie włożyć. Nie ma co włożyć, a nago nie wyjdzie, dlatego kobieta Byk nigdy nigdzie nie wychodzi, tylko siedzi w domu i zagęszcza atmosferę. Byk w rodzinie to rozkład każdego małżeństwa. Nawet u sąsiadów. Spod znaku Byka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot Bliźnięta 21.V - 21.VI Merkury Bliźnięta to przede wszystkim zboczeńcy i drobna administracja. Narkotyki u Bliźniąt to rzecz pewna. Poza tym - kazirodztwo: córka z matką do kina,matka z ojcem do łóżka, słowem wszystkie orientacje! Ponad 95 proc. Bliźniąt przez całe życie siedzi w więzieniu. Urodzeni pod znakiem Bliźniąt: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Rak 22.VI - 22.VII Księżyc Rak to złodziej i narkoman. Zawsze spocony ze strachu, bo chodzi tyłem i boi się, że na coś wpadnie. Rak nie pachnie zbyt ładnie. Panuje opinia, że Rak to chodzący fetor! Nawet, jeśli się myje. Gdy Rak się myje, fetor jest trochę mniejszy. Dlatego Raki się nie myją. Urodzeni pod znakiem Raka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Lew 23.VII - 23.VIII Słońce Lew to moczymorda i kanalia. Najczęściej pseudointeligent i zarozumialec. Lubi się popisywać w towarzystwie znajomością np. twierdzenia Pitagorasa, że "ciało wrzucone do wody traci tyle na wartości, ile wypiera". Uwielbia być politykiem, więc często jest. Lew nie zmienia skarpetek, dlatego można go rozpoznać nawet w zupełnych ciemnościach. Spod znaku Lwa: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Panna 24.VIII - 22.IX Merkury Panna to najgorsza swołocz. Sama nie zje i drugiemu nie da. Zakłamana szantrapa - jedną ręką pisze, a drugą ręką ściera. Więc nawet nie wiadomo, co ta łajza napisała. Panna, gdyby mogła, to by cały świat w łyżce wody utopiła - takie skąpiradło. Spod znaku Panny: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Skorpion 24 X - 22 XI Mars i Pluton Kleptoman i intrygant. Rozwali każde małżeństwo. Własne także. Skorpion ma często braki w uzębieniu. Leń i aspołecznik. Jeśli zrobi niechcący coś pożytecznego - ciężko to odchorowuje. Skorpion często bywa sadystą i wtedy jest dentystą. Wówczas jego pacjenci mają braki w uzębieniu. Urodzeni pod znakiem Raka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Strzelec 23.XI - 21.XII Jowisz Strzelec to moczymorda i ochlapus, zawsze się załapie na krzywego ryja, a tak się schla, że się uwali i leży. Gdy tylko wstanie i ma możliwość, to zawsze zdradzi ojczyznę. Poza tym Strzelec to polityczna huśtawka, anarchista i podziemie gospodarcze. A już przynajmniej mafia albo gangster.Czasami aż się inni zastanawiają, skąd się bierze i jak się mieści tyle świństwa w jednym człowieku. U urodzonych pod znakiem Strzelca zawsze się zmieści. Dzieci Strzelca i Panny to najgorsza zaraza. Jak uczciwy policjant kogoś goni, to wiadomo, że to Waga goni Strzelca. Wśród Strzelców jest dużo zboczeńców, dlatego rodzi się u nich najwięcej Bliźniaków i w końcu nie wiadomo, które gorsze i to jest najgorsze. Spod znaku Strzelca: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Koziorożec 22.XII - 20.I Saturn Koziorożec jest wyjątkowo abominacyjny. Zawsze się ślini. Udaje przed tobą przyjaciela, ale tylko po to, żeby cię okraść lub oszukać, a praktycznie i jedno, i drugie. I jeszcze ci żonę zbałamuci, szczególnie gdy masz żonę Pannę albo Byka. Koziorożec, gdy już nie ma kogo oszukać, to od samego siebie pożyczy sto złotych i nigdy nie odda. Kłamie nawet wtedy, gdy mówi "dobranoc". Spod znaku Koziorożca: Hitler, Goebbels. Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Wodnik 21.I - 19.II Uran i Saturn Wodnika łatwo poznać po tym, że stale coś pierze, a wszystko ma brudne. Wbrew nazwie znaku Wodnik niczego nie pierze w wodzie, tylko wszystko chemicznie, dlatego śmierdzi siarkowodorem, chlorkiem rtęci, nitrodwuetylotoluenem, dwuchloro-dwufenylo-trójmetyloheksanem oraz przeterminowaną naftaliną. Karaluchy, mole i przędziorki czują się u Wodnika jak Ryby w wodzie. Spod znaku Wodnika: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Ryby 20.II - 20.III Neptun i Jowisz Ryby to chodząca nieuczciwość i korupcja. Ryby czują się u Wodnika jak karaluchy, mole i przędziorki. Mówi się, że rybka lubi pływać. Owszem, ale tylko w przemycanym alkoholu, na którym społeczeństwo straci, a Ryby zarobią brudne pieniądze, które upiorą i wydadzą na wódę. Upiorą u Wodnika, bo to dobrana para, czyli trójkąt: Ryby - Wodnik. Ale Ryby gorsze. Spod znaku Ryb: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden, Pol Pot i Jarosław Wójcik, 17-803 Wrota Małe, ul. Minerwy 4 m. 18 (pana żona wszystko nam o panu opowiedziała. Wstyd!) Waga 23.IX - 23.X Merkury Waga to odwaga, wdzięk i inteligencja. Duża wrażliwość. Waga jest samodzielna i opiekuńcza. Urodzeni pod znakiem Wagi to ludzie odpowiedzialni i pracowici, zorganizowani i godni zaufania, wszystkie swe talenty poświęcają dla dobra ogółu. Wagi są mądre, szczere i uczciwe. Waga ma tak, że gdyby kogoś oszukała, to by się ze wstydu spaliła. Oszczędna dla siebie i szczodra dla innych, oto cała Waga. Spod znaku Wagi: Kościuszko, Szopen, Beethoven, Cervantes, Washington, Kopernik, Czajkowski, Einstein, Miłosz, Szymborska, Wolszczan, Małysz, Curie-Skłodowska, Szekspir, Wieniawski, Chrobry... i Stanisław Tym. Jestem Wagą, i kocham pana panie Stasiu za ten piękny horoskop 👄

Gość horoskop w/g Stasia Tyma
czują się u Wodnika jak Ryby w wodzie. Spod znaku Wodnika: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Ryby 20.II - 20.III Neptun i Jowisz Ryby to chodząca nieuczciwość i korupcja. Ryby czują się u Wodnika jak karaluchy, mole i przędziorki. Mówi się, że rybka lubi pływać. Owszem, ale tylko w przemycanym alkoholu, na którym społeczeństwo straci, a Ryby zarobią brudne pieniądze, które upiorą i wydadzą na wódę. Upiorą u Wodnika, bo to dobrana para, czyli trójkąt: Ryby - Wodnik. Ale Ryby gorsze. Spod znaku Ryb: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden, Pol Pot i Jarosław Wójcik, 17-803 Wrota Małe, ul. Minerwy 4 m. 18 (pana żona wszystko nam o panu opowiedziała. Wstyd!) Waga 23.IX - 23.X Merkury Waga to odwaga, wdzięk i inteligencja. Duża wrażliwość. Waga jest samodzielna i opiekuńcza. Urodzeni pod znakiem Wagi to ludzie odpowiedzialni i pracowici, zorganizowani i godni zaufania, wszystkie swe talenty poświęcają dla dobra ogółu. Wagi są mądre, szczere i uczciwe. Waga ma tak, że gdyby kogoś oszukała, to by się ze wstydu spaliła. Oszczędna dla siebie i szczodra dla innych, oto cała Waga. Spod znaku Wagi: Kościuszko, Szopen, Beethoven, Cervantes, Washington, Kopernik, Czajkowski, Einstein, Miłosz, Szymborska, Wolszczan, Małysz, Curie-Skłodowska, Szekspir, Wieniawski, Chrobry... i Stanisław Tym. Kocham pana, panie Stasiu za ten horoskop ! :D 🖐️

Dziękuję za horoskop. W odpowiedzi wklejam wiersz mojej cioci Marii - też wagi! . Może się wagom spodoba. W Nowym Roku 2006 wszystkim WAGOM, tak po znajomości i \"pokrewieństwie\" życzę całego pęku kluczy. Klucze Kluczy mam pęk, kluczy mam dużo, Do różnych zamków klucze mi służą. Klucz do mieszkania, klucze do domu I klucz, którego nie dam nikomu. Do mojej skrytki na plotki, listy I na sumienie czasem nieczyste. Kluczyk malutki do pudełeczka, Które już dawno stoi bez wieczka. I do zegara co czas wybija, Czas, który teraz tak szybko mija. Mam także kluczyk do mojej szuflady, Który w niej tkwi tak od parady. Szuflada stara się nie domyka I nie potrzeba do niej kluczyka. Miałam też różne takie widziadła, Kluczy nie było, klamka zapadła. Kto chce niech z tego stale się śmieje, Ja miałam kluczyk dobrej nadziei. Był także jeden kluczyk ozdobny Do innych kluczy wręcz nie podobny, Kluczyk tajemny, z którym kluczyłam, Aż go po drodze gdzieś zagubiłam. Być może skrył się za ciemne chmury, Czy go zabrały dawne wichury? Może zahaczył o róg księżyca I się błękitem nieba zachwyca? A może w sierpniu z gwiazdami spadnie I znów go schowam w mym sercu na dnie. Może go ujrzę, tak myślę sobie. Tylko, że co ja potem z nim zrobię? Kluczyk do tego i do owego. Do życia twego i do mojego. Też się zapodział, nawet wiem kiedy, Kluczyk do szczęścia i klucz do biedy. Gdybym je wszystkie klucze te miała To bym je swoim bliskim oddała. By nie błądzili i nie szukali, By sobie szczęście nim otwierali. Tylko którędy, jak z nimi kluczyć, By klucz im pomógł szczęścia się uczyć. Warszawa, 1997 Jeszcze raz wszystkiego najlepszego wszystkim WAGOM i ich bliskim! w nadchodzącym Nowy Roku !

Gość *LENA*
30.09.1976...opisy moich poprzedniczek z tego dnia.....zgadza sie jak w lustrze...kiedyś kilka lat temu nad soliną spotkałam dziewczynę z tego samego dnia i roku co ja.Dziwnym zbiegiem okoliczności miała również to samo imie..pozdrawiam ją ...powiem jedno..wagi są słodkie..jedyna cecha ,która mnie drażni,to moja wybuchowość..walczę z nią,ale to trudne gdy ma się dzieci (syneczek też waga...:)...najlepiej dogaduje się ze skorpionami -mąż (matko to dopiero diabły:) i z bliżnietami...znaki które mnie drażnią przemilcze :)..pozdrawiam wszystkie Wagusie :)

Gość Skorpionica*
waga- "wesoła łamaga"

Gość SZAFIROL
A MOZE JAKAS WAGA Z 29.IX. ?

Gość hdiohfoFJ
Ja jestem waga z 23.02 :P

Gość 11 pazdziernik
hej :) mi tam opis wagi pasuje jak ulal :D

tez jestem waga lubie dlugo spac jestem wygodna ale bez przesady sprawiedliwa chodze wlasnymi sciezkami zawsze mam swoje zdanie mam intuicje lubie piekne rzeczy i fajne miejsca

Gość wagulcia - 30.09
Nawet nie wiem od czego zacząć, po pierwsze jestem świadoma tego, ze jestem nieskromna, ale moja wrodzona szczerość nie pozwala mi ukrywać się ze swymi zaletami. Jestem inteligentna, sympatyczna, wszyscy mnie lubia, roześmiana, z dużym poczuciem humoru ( często złośliwym ), utalentowana, sprawiedliwa....uwielbiam piękno, markowe rzeczy, luksus, właściwie jestem stworzona do tego by wydawac pieniądze. nie jestem skąpa, ale tez specjalnie nie poświęcam się dla ludzi, wrażliwa, zwłaszcza co do swojej osoby. Ubóstwiam porządek, ale nie za bardzo umiem go utrzymać, najlepiej gdyby ktoś sprzątnął za mnie:-D jestem raczej punktualna, śpioch niestety i leń, najlepiej wychodzi mi lezenie na plaży w tropikach i sączenie zimnego piwka heheh właściwie jestem stworzona do przyjemności. mam potwornie kłótliwy charakter, jestem wybuchowa, szybko krzyczę, a już w ogóle nie cierpię gdy ktoś chce udowodnić swoje racje. Ja mam rację zawsze, nawet gdy jej nie mam. Uwielbiam towarzystwo męskie, w życiu przeważnie mam kumpli i jestem dla nich dobrym kompanem, do wypicia, do poprzeklinania itp. Jestem nadzwyczaj sprytna i uzdolniona manulanie, kocham swoja osobę, czasem gdy na przykład pisze jakiegoś posta to potrafię czytać go kilka razy hehe. Zachwycam się często sobą samą, uwielbiam gdy ktoś zachwyca się mną, mam maniery księżniczki, nadaję się tylko na salony. Miewam takie momenty, ze lubię być całkiem sama, wtedy tworzę. Niestety mimo moich licznych talentów przeważnie niczego nigdy nie kończę, bo szybko się zniechęcam. Jestem niesłowna i to strasznie, do tego kłamczucha i obżartuch. Gotuję wspaniale i najgorsze, ze najbardziej mi smakuje to co ugotuję. ahhhhh dużo by można było jeszcze napisać, ale po co! przecież my wszystkie wagi wiemy same, ze jesteśmy wspaniałe!!!! całuję Was kochane!!!!!😘

Gość 11 pazdziernik
ze znanych wag dopisze Gretkowska , ktora w tym roku zalozyla Partie Kobiet :D

Gość 11 pazdziernik
cynamonowa losko- JESTEM :D

Gość Krece Loka
5 października ;)

Gość Chola
ja jestem z 27.IX :)Czy ktoś urodzil sie tego samego dnia co ja??