Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balance600

ZODIAKALNE WAGI ZAPRASZAM...

Polecane posty

jestem balaganiara ale porzadke lubie, jestem niezdecydowana, nielubie podejmowac decyzji:/ lubie dawac rady, lubie przekonywac ze to ja mam racje :P jestem szczera i neimal zawsze mowie co w danym momencie mysle dlatego niewszyscy mnei lubia:D jestem nerwowa, i czesto wxciekam sie bez powodu jednej chwili z zadowolonej staje sie wsciekla. aha i jestem bardzo punktualna :))

Gość Kalinka 000
Waga wrzesniowa jestem :) w skrocie- lubie byc w centrum uwagi, lubie dawac dobre wskazowki,dysponowac pieniedzmi czasami wymyka sie to z pod mojej kontroli....oraz staram sie byc punktualna ale mi to nie wychodzi...oj musze popracowac jeszce nad swoja osba :)

Gość majaaaaaaaaaaaaka
19.10. tez waga:)

Gość Maartaa
Witam - 19 października 1976 - wtedy wszystko się zaczęło...

Gość maja55
ja waga 15 pazdziernikowa . I pomyslec ze mialam byc skorpionem... :(

Gość magdaaaaaaaa......
ja tez waga ur. 2 pazdziernik 1985 godz. 13.00 jestem szalona, zwariowana, duzo gadam, czasami za duzo, bo najpierw mowie potem mysle. lubie dostatnie zycie i otaczanie sie "fajnymi" ludzmi. bardzo niezdecydowana, impulsywna. rzeczy muszą byc dobrej jakosci najlepiej markowe. troche zarozumiała. do kazdego miła bo chce by kazdy dobrze o mnie myslał. kocham muzyke i mam dusze artystyczną.

Gość maja55
Zgadza sie ;)

Gość waga z 30.09
A ja jestem z 30.09 :)) Uwielbiam dłuuuugo spać i czasem leniuchować.Ale nie cierpię bałaganu. Lubię mieć porządek wokół siebie. To co jest denerwujące tobrak zdecydowania bo zawsze widzę dwie strony medalu i trudno mi jest się zdecydować, którą stronę wolę. Kolejna cecha to niezależność. Nie cierpię zależeć od kogoś (pomijam kwestię małżeństwa bo miłość jest chyba dla wag równie ważna co niezależność), nie cierpię jak mi ktoś mówi co mam zrobić ijak zrobić. Nawet w takich codziennych sprawach. Z brakiem zdecydowania wiąże się oczywiście podejmowanie decyzji szybko i pochopnie, których potem się żałuję. Dążenie do idealizmu we wszystkim co robię.... strasznie męczące. i problem z przyznaniem się do błędu :) Bo ja lubię być idealna :) Też tak macie??

Gość magdaaaaaaaa......
tak mamy :D

Gość majka 55
Prawda istna prawda :)

Gość Agula77
Niestety to wszystko prawda....dążenie do perfekcji dobija mnie...........

Gość Agula77
Niestety to wszystko prawda....dążenie do perfekcji dobija mnie...........

Gość cynamonowa laska
A z 11 pazdziernika nikogo nie ma?!

jaca ja tez jestem z 23.X :) A co do opisów to jak bym czytała o sobie, ale należe do tych co lubia leniuchować i zawsze się spóźniają, a no i uwieeeeeelbiam sprzątać :D Pozdrawiam🖐️🌻

:) 🖐️Jestem zodiakalną wagą od urodzenia, to znaczy od 13 października 1952 roku. Czy może jest na formu jakaś \"pechowa\" trzynastkowa waga? A może jeszcze z tego samego roku? EMERYTKO 🖐️🌻, jeśli jeszcze powrócisz do tego topiku, to zajrzyj proszę na tę stronę http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3152244&start=180 . Czekamy na ciebie na Werandzie. Zapraszamy 🌻🖐️

witam.....też jestem zodiakalną wagą z 20 października. Jestem zrónoważona, sprawiedliwa, nie podejmuje pochopnie decyzji, troche kapryśna. Lubie pracować, zarabiać, prowadzić dostatnie życie. Lubie otaczać sie ciekawymi ludźmi i ładnymi przedmiotami. Jestem moze czasami zbyt wymagająca..... Pozdrawiam wszystkie wagi :)

9.X. no to jeszcze dodam pare slow o sobie, co sobie uswiadomilam po przecytaniu waszych postow.. tez lubie byc w centrum zainteresowania, wymadrzam sie i lubie miec racje nawet jej nie majac:P poza tym ubostwiam porzadek jednoczesnie nie znoszac sprzatania, leniuchuje w lozku do alarmowej godziny, taka troche dusza artystki- maluje, uparta jak osiol, wybuchowa jak wulkan, wogole to rozdwojenie jazni bo czasami potulna jak baranek:P ogolem wszystko sie miesza ale jeden atut z ktorego zawsze dumna- moje niekonwencjonalne poczucie humoru przez co lubiana bardzo i dooobrze mi z tym:) (zapomnialam dodac ze niezwykle skromna:P)

Gość Agula77
Hej Wagi co tutaj tak cichutko.................?

Gość nie dajmy mu umrzec

Przejrzałam wszystkie posty w poszukiwaniu wagi z 13 października i nic. Czy nie ma w okolicy \"pechowej\" trzynastki? A tak w ogóle, to czy wagi są pechowe? Mówi się, że najlepszym znakiem zodiaku jest \"lew\", a \"skorpion\" podobno jest najlepszym znakiem, jaki można mieć dla samego siebie. Ja tam wolę swoją wagę. Tak ładnie brzmi \"LIBRA\" i można ją rysować na wiele sposobów. Mam kilka złotych zawieszek - wag. Każda inna. Pozdrowienia dla wszystkich wag z topiku.

Gość izulka
ja tez jestem waga:D 10.10 :D:D uwielbiam swoj znak i jestem taka jak pisza na onecie :) pozdrowki wagunie!!

Gość i jaaaaaaaaa
2.10 1985 :) pozrawiam :)

mam brata z 13.10 i dotego z piatku ................. wiedział kiedy się urodzić rodził się długo i jak sam mawia: Poród był cięzki więc żyje żeby odpoczywać poprostu szczęscirz jakich mało.

Gość kwiatek i robaszek
jestem waga z 2 października, a mój facet z 6 października. jesteśmy razem dwa lata, miedzy nami jest 5 lat róznict, z tym, że to ja jestem o te 5 lat starsza. buziaki dla Was wszystkich

Gość cynamonowa laska
jakos nie udalo mi sie doczekac wpisu od wagi z 11.10 Ogólnie wiekszosc cech do mnie też pasuje, szczególnie te ujemne, he he... Czasami siebie lubie, a innym razem wkurza mnie moje niezdecydowanie, czy tez dluuugie decydowanie sie. Za to bardzo dobrze rozumiem sie z nieznajomymi wagami, wystarczy zamienic kilka slow i juz wiem, ze pokrewienstwo dusz! Szkoda, ze moj chlopak nie jest waga, ach!Pozdrawiam wszystkie kochane wagunie, trzymajcie sie cieplutko-:)

Gość tez wagaaaaaa
jestem z 19 października - brązowe oczy,ciemny bląd włosy,wysportowana,kocham zwierzaki,samotna;),wszystkie wagi jakie znam są moimi najlepszymi kumpelami,są bardzo wesołe wybuchowe mają świetne poczucie humoru,nie są obraźliwe - ja mam dobry kontakt tylko z wagami:)