Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kurtca

KRUCHE I ZDEMINERALIZOWANE ZĘBY!!!

Polecane posty

Kruszą mi się zęby, są tak jakby przezroczyste, co na to poradzić? Może to z nadmiaru fluoru? Wyglądają jak zdemineralizowane. Co na to poradzić?

Gość majja
wez dagomed 9 kupisz go w aptece, dziewczyny go biorana naturalne powiększenie biustu i mówią ze im zęby mądrosci roscną...

Właśnie poszukałam tego w wyszukiwarce... Tam pisze, że to lek homeopatyczny i jest on stosowan w trakcie menopauzy!!! A ja nie mam nawet 20... I nic tam nie pisało o wpływie na zęby :(

Gość słuchaj ludzi z kafeterii
to będziesz w trampkach w zimie chodzić :O

Gość zarty sobie stroicie
Dziewczyno ,po prostu idź do stomatologa!!:-))))

Byłam prywatnie to mi polakierowała zęby jakimś preparatem, po nim mi się zrobiły właśnie \"przezroczyste zęby\"...

Gość idź do stomatolga
i poproś go o poradę.Na pewneo on Ci najlepiej doradzi:-)

Gość idź do stomatolga
to może ten preparat ktorym polkierowanao Ci zeby taj je uszkodził:-o

Gość z forum o piersiach
18:20 Gabrysia_fb Popatrzcie co znalazlam w necie! To by tlumaczylo, dlaczegopo Dagomedzie rosna zeby madrosci: "Warszawa (PAP) - Estrogen podawany wraz z wapnem i witaminą D może zapobiegać wypadaniu zębów, zwłaszcza u kobiet po menopauzie - donoszą badacze z Washington University School of Medicine w St. Louis w serwisie "EurekAlert". Korzyść uboczną ze stosowania hormonalnej terapii zastępczej - poprawę stanu kości, w której osadzone są zęby - stwierdzili badacze amerykańscy, prowadzący pierwsze kontrolowane badania wpływu estrogenu na kości szczęk. Kobiety po menopauzie, które biorą codziennie estrogen, wapno i witaminę D oraz poddają zęby systematycznym przeglądom, zapobiegają utracie zębów. U tych, które nie biorą estrogenu a samo wapno i witaminę D, poprawia się gęstość i mineralizacja kości szczękowej, lecz w znacznie mniejszym stopniu - twierdzi prof. Roberto Civitelli, specjalista w dziedzinie medycyny, biologii komórkowej i fizjologii z WUSM." Czyli same plusy, a na dodatek jest pewnosc, ze Dagomed DZIALA!

Gość z forum o piersiach
strona 169 - jak powiększyc iujędrnic piersi.. to wyzej napisała jakas osoba po wpisach dziewczyn,ze im zęby mądrości rosną po dagomedzie9

Nie wiem sama... To lek homeopatyczny? Czy ma jakieś uboczne skutki? Czy jest bezpieczny dla nastolatki? Czy jest dostepny bez recepty? Ile kosztuje? Czy powinnam zazywać do tego te wapno i witaminę D?

Gość majja
ja to brałam przez miesiąc, jedynym skutkiem ubocznym jest wzmocnienie zębów jak juz ktoś napisał...nic się nie dzieje, i nawet smaczne a koszt.ok 13zł za opkowaniu, wszystko jest na opakoaniu

Gość sd_tracertx
A dla faceta? Tez ?

podpisuję sie pod maxem,uzupełnic minerały ,oraz witaminy ,bo jak brakuje witamin minerały się słabo wchłaniają