Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirszaaaa

Bardzo prosze napiszcie jesli wiecie od czego to jest...........................

Polecane posty

Gość kirszaaaa

Wiec tak, biore pigulki jzu dlugo ale teraz nie wiem czemu pojawilo mi sie plamineie podczas brania pigulek i brzuch mnie boli jak bym miala okres a to plamienie to jest wogole prawie czarne i malo wcale tego nie jest :(( nie wiem od czego to jest i o co chodzi bo przeciez przerwy tej 7 dniowej teraz nie mam, a pigulki bralam tak jak zawsze, czy ktorej to sie zdazylo??

Gość teoretycznie
plamienie jest możliwe nawet po długim stosowaniu pigułek, ale radzę iśc do lekarza, nie wiem jak jest u Ciebe, ale u mnie w szpitalu jak jest ważna sprawa to idzie się na oddział ginekologiczny i mówi jakiejś pielęgnierce bądź lekarzowi jaka jest, a ten szybko załatwia wizyte u gina w przychodni znajdującej się w tym szpitalu

Gość lornetka
lepiej idź do gina. plamienie w pierwszych miesiącach tabletek to nic strasznego ale jak mówisz ze długo bierzesz i jest dość mocne to nie ryzykuj. to moze nie byc nic ale moze tez oznaczać jakiaś chorobę.

Gość kirszaaaa
nie straszcie mnie :(( 3 dzien to samo, nie mam czasu teraz isc do neta ake jakos na poczatku tyg pojde ale tak pytalam bo moze ktos tak mial...