Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś mnie zaintrygowało

Kim jest HrabiaZenHorst ? Skąd się tu wziął ?

Polecane posty

Gość coś mnie zaintrygowało

Od jakiegoś czasu zauważyłam jego systematyczne pojawianie się tutaj na damskim forum o Zdrowiu i urodzie, a szczególnie na topiku o perfumach. Zaintrygowało mnie to skąd mężczyzna udziela się na takich tematach (to przecież niespotykane) z takim zaangażowanie i z taką życzliwością doradza kobietom co mają robić na swoje babskie problemy i problemiki związane z urodą, zdrowiem, zakupami... pociesza, wrzuci swoje całkiem niegłupie 3 grosze. Jakoś na forum ogólnym praktycznie go nie widuję. Zaciekawiło mnie to i o dziwo budzi we mnie pozytywne odczucia :) "O dziwo" ponieważ niektórzy faceci pojawiający się na forum o urodzie wpływają na mnie irytująco, np. ten fryzjer który założył topik 100 powodach ścinania długich włosów wzbudza we mnie raczej antypatię, a HrabieZenHorst traktuję z sympatią jak jakiegoś naszego osobistego doradcę... :) Tak jak projetanci mody doradzają kobietom w co się ubrać tak nasz Hrabia tutaj udziela nam swoich rad odnośnie perfum i innych pierduł. A to ciekawe.. Hehe.. :D Pozdrawiam Hrabię!

Gość raczej hrabiego
:o

Gość Hrabia
po prostu prowadzi sprzedaż perfum FM i na różnych forach ma swoje stałe klientki