Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paproszek

czuje sie zapyziala

Polecane posty

Gość paproszek

Siedze w poplamionym i rozciagnietym dresie, mam lekka fazke po piwie wypitym przed tv, dwa wycisniete przed chwila pryszcze giganty, brudne wlosy i jestem nazarta do nieprzytomnosci chipsami i makaronem z serem....jak tu byc bozyszczem meskich serc? :P

no jak to jak...napisz żeś piękna, powabna i w ogóle zjebista i wszyscy twoi :D

Gość okt
ja siedze w pizamie i bluzie dla 10letniego dziecka :)tez nie za ciekawie:)

Gość a ja zezarlam torbe pirniczkow
z nadzieniem, nie chce mi sie zdjac butow po spacerze z psem, w domu syf, a mnie sie nie chce ruszyc d i posprzatac, choc musze, bo chlop zaraz przyjdzie i wstyd bedzie, bo to głownie moje co\iuchy, Powinnam wlezc do wanny z jakas maseczka, bo mamy jutro impreze, ale tez mi sie nie chce. A tV gra w drugim pokoju niewiadomo po co.

Gość tak piekna ze az strach
czuje sie tu jak wsrod swoich ;)

Gość paproszek
Jak to dobrze, ze nie tylko ja, taka zajebista laska, czasem..hmm...powiedzmy, ze czasem posiedzi sobie jak szmaciara...dobrze, ze facet daleko i tego nie widzi...a jutro pierwszy dzien w nowej pracy, a mi sie nie chce tylka ruszyc, zeby wlosy umyc...trza wstac bedzie rano i przeklinac na caly swiat :P pozdro dla wszystkich, ktorym sie nie chce:)

Gość w sumie jak nas nikt nie
widzi, to w pewnym stopniu relaksujace.Jak jestem sama to wyciagam ukochane mieciutkie dresowe spodnie w ktorych wygladam jak hipopotam, A pies mnie i tak w nich kocha.

Gość w sumie jak nas nikt nie
musisz sobie dac luz przed praca , co sie bedziesz stresowac. Wlosy na noc myte sie nie trzymaja, pobycz sie teraz a jutro wstan wczesniej. Ja po takim totalnym zapyzieniu dostaje kopa, czasem trzeba miec wszytsko gdzies.

Gość buziakoolka
ja sobie siedze taka wymymłana przed kompem,mam zjebany homor nic mi sie nie chce nawet umyc:/ ale chyba w koncu trzeba bedzie...

Gość brawo brawo
ulżyło mi bo też wyglądam jak flura, nikogo w domu nie ma więc chodze w samych grubych rajstopach, ledwo skończyłam pranie, w domu syf , kot łazi po kuchni i oblizuje podłogę bo coś chyba wylałam ! Mam strasznego lenia do sprzątania! A tam kot posprząta!

Gość paproszek
Dziewczyny, wszystkie jestescie zajefajne!! :)

Gość brawo brawo
fajnie czasami być flurą! nic nie robić mieć wszystko w d... i tak snuć się po chałupie z kąta w kąt, w rajstopkach i w powyciąganej bluzie!!! UWIELBIAM TO!

Gość kocham was
moj pies rozniosl zarcie po kuchni. Najchetniej bym sie dzis nie myla,ale trzeba zęby choc. No i przebrac sie w nocna koszule. No nie zawsze tak mam, ale czasem, I straszne wyrzuty sumienia wtedyt. A teraz mi lepiej w milym towarzystwie, I tylko sie modle, zeby chlop jak najpóżniej wrócił

Gość paproszek
Ja przypuszczam, ze dzis tez sie nie umyje...jak ktos ma ochote powyzywac mnie od brudasow to prosze bardzo, splynie to po mnie jak woda po kaczce :P czasem trzeba hehe olalam tez caly zlew pelen naczyn..i pranie...

Gość brawo brawo
kobitki może założymy klub Flurowatych bab! ( od czasu do czasu ma się rozumieć) Bo tak na codzień to by się zrobiło nudno ! Zawsze jakś odmiana musi być! Np. czasami być piękną i mieć czysto w domciu!!

Gość domownica
nie wierzę, nareszcie pokrewne dusze cały dzień dzisiaj przebębniłam na nicnierobieniu :D obżarstwo dzisiaj było moim ulubionym zajeciem no i przy pożeraniu czekolady odkleiła mi sie koronka na czwórce :P nie dośc, że wyglądam dzisiaj jak czarownica, to jeszcze jestem szczerbata :P no ale na jutro rano umówiłam sie z moim dentystą też mam dylemat, myc włosy teraz czy lepiej wcześniej wstać?

Gość Ale super
O kurczę, czuję się jak w domu!! :D

Gość pytanie do zaniedbanychkobitek
A co robicie jak jesteście w taki stanie jak teraz i nagle zjawia się jakiś niespodziewany gość i puka do drzwi ?? :) No co wtedy robicie. Np. wyobraźcie sobie że właśnie w tej chwili ktoś dzwoni. Patrzycie a tu dawno niewidziani znajomi przejeżdżali przypadkiem i postanowili was odwiedzić, w tym płęć męska. No i co ? :D

Gość to ja sie pisze
tez czasem jeste piekna i mam porzadek ale rewaz tragedia ... ale co tam...

Gość domownica
jakby teraz ktoś do mnie przyszedł, to nie otwieram :D no jak sie mam odezwać ze szczerbatą gebą?

Gość paproszek
O tak, taki klub to swietnia sprawa hehe domownica - dzis juz nic nie rob, przeciez my fleje :) Wstyd sie przyznawac, ale ja tak od wczoraj...z chlopakiem sie nie widzialam, kumpele w pracy, ja swoja zaczynam dopiero od jutra....flejowate dwa dni, ktore uplynely na tv, kompie i jedzeniu....no ale wczoraj sie kapalam:P

Gość Ale super
Nie otwieramy drzwi i udajemy że nas nie ma ! :P

Gość paproszek
Ja albo nie wpuszczam albo robie z tego wielki zart - bo smiac to jest sie z czego...:)

Gość brawo brawo
Domownica ! olej mycie włosków, eeeetam jutro rano wcześnie stawać!? Co ty , wyśpij się kobito, .... mycka na głowę i naprzód do dentysty! Jutro ubrudzisz przy sprzątaniu! Ja tam dzisiaj umyję tylko " moją panienkę" no i kły! reszta jutro po ciężkim dniu sprzątania śmieci i kurzu z całego tygodnia! Jutro o tej porze będę czysta i piękna!

Gość to ja sie pisze
mni sie zdarzalo. Udaje wtedy, ze jest remont Albo szybko zawiazuje turban z recznika, klade szlafrok i udaje, ze wyszlam z wanny

Gość pytanie do zaniedbanychkobitek
Wasi znajomi stoją pod waszym domem i widzą że ktoś jest w środku bo się w oknie świeci... :D No i co ? :P:D

Gość domownica
nie wyśpię sie rano bo na 8.30 musze siedziec na fotetu u dentysty, myslisz,że czapka by mi nie spadła?