Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marmoladkaaaaa

Jutro mam półmetek...

Polecane posty

Gość Marmoladkaaaaa

No wlasnie jutro mam półmetek. Co zrobic zeby super wygladac?? żeby cera wygladala na zdrowa, promienna?? Dziewczyny ktore ida jak sie ubieracie, malujecie a fryzurka?? I jak ozdobic paznokcie??

Gość przede wszystkim
o tej godzinie IŚĆ SPAĆ!!!!!!!!!!!!

Gość z urodą to sie rodziP

Gość hewhehhehe
nastepna glupia pinda

Gość z Kolbergiem po kraju
Podkład odpowiedni i niech Cię ktoś doświadczony umaluje - nie jak starą pudernicę , w miarę naturalnie - chodzi o to , żebyś nie świeciła czerwonymi burakami , jak się trochę zgrzejesz przy skakaniu

chyba sie zapóźno za to zabierasz i noe chodzi mi tu wcale o późna porę, no ale jeśli chodzi o twarz to trzeba było zaczą tydzień temu żeby były efekty, no ale cóż, zrób ładny makijaż i będzie dobrze.Przede wszytkim trwały im mniej tapety tym lepiej. Nie kładx 10 ton pudru bo Ci to spłynie :classic_cool: OCzka ładnie podkreślm, moga nawiązywać kolorem, tonacją do sukienki i chyba nawet powinny :) Jeśli chodzi o fryzurę to zrób taką żeby ci było przede wszystkim wygodnie, bo na mojej studniówce wiele dziewcząt miało rozpuszczone włosy i wszytsko im leciało do przodu, więc je możesz jakoś podpiąć żeby nie leciało jeżeli chcesz oczywiście rozpuszczone miec. A pasurki hmmm. To zależy od kolory sukienki, choc do wszystkiego pasuje french, no ale jeśłi nie potrafisz to wybierz jakis lakier z brokatem lub mgiełka brokatową;) Baw się dobrze :)

Gość Marmoladkaaaa
widze ze o tej godzinie to pelno... chamow ze sie tak wyraze. Wszystko mam przyszykowane, zaplanowane ale nie wiem co dokladnie wybrac. No mam nadzieje ze bedzie super.

Gość Guś
fannta - a moglabys napisac co zrobic ( jakie zabiegi) jesli do imprezy ma sie wlasnie tydzien czasu?:) Pozdrawiam