Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Potterka

Daniel Radcliffe-Harry Potter

Polecane posty

Słuchajcie, chciełabym stworzyc fajny topic ogólnie o Harrym Potterze, filmach aktorach tam grających... Ja jestem fanką Daniela Radcliffe, ale nie z cylku dziewczyn na amen w nim zabujanych, tylko poprostu go lubię. Ruperta Emmę i Toma też. Chciałabym, abyśmy prowadzili tu ciekawą rozmowę na ten temat, zamieszczali tu informacje o aktorach, filmach... Najlepsze newsy poprostu! Ja na przykład słyszałam, że Daniel maił romans z jakąś 23-letnią charakteryzatorką!!! Nie wiecie może, czy to prawda? Odpowiedzcie i wsadzajcie newsy! Czekam na was!...

świetny pomysł. ja równiez jestm ich fanką. wogóle ta opoiwiesc jest swietna. a co do Daniela, to trzeba przyznac ze przystojny to on jest:)

Hej....ja tu muszę wpisać z racji nicku.....ale bedę tu zaglądać,jakby co to postaram się umiescic coś ciekawego na temat filmy itp.

Świetny pomysł z tym tematem :):):) Więc kilka słów o Emmie Watson : nasza kochana Hermionka pięknie wypowiedziała się o polskich fanach . Konkretnie , to powiedziała w jakimś wywiadzie , że my ją nie obchodzimy i nie będzie odpisywała na nasze mejle. Proszę bardzo Panno Emmo. Będziemy cię jechać jak psa - co cię to obchodzi ??? A wiecie, że ona jedyna na świecie ma najwięcej anty - blogów???? No ciekawe czemu :P I jeżeli ktoś zna znaki zodiaków Harrego , Rona , Malfoya , braci Rona itp ... to ja jestem bardzo ciekawa :)

Harry zdaje egzamin u Snape\'a. Ponieważ nic nie umie, profesor nie wie, jaką ocenę mu wpisać, bo nawet na jedynkę nie zasłużył. Wpisuje więc słowo \"osioł\". Harry patrzy i mówi: - No dobrze, pana podpis już jest, a gdzie ocena?

No aktorów. Wiem że Emma to baran , a inni ... Bardzo interesuje mnie Malfoy ahhhh on jest taki przystojny , nie uważacie ? :P:P

Byliście już na 4 części w kinie? Ja idę jutro... Potem napisze wrażenia!!! Co z tym romansem? Wiecie coś?

Czy ktoś z was czytał 5 lub 6 częśc Harrego Pottera? Tam podobno Hermiona ma miec romans z Ronem, a Harry z Cho... Pisac, jak coś wiecie!

Gość rationalist
jak ktos jest potteromanem to wszyscy mówią ok., ale jeśli nie daj Boże przyzna się że wierzy w UFO to wszyscy mają go za czubka. pytam się co jest barzdiej realne i możliwe - istnienie UFO czy magia Harrego Pojeba

Gość Klotzuszek
zesz w morde co za jelopy :D:D:D:D:D:D

Gość a co ja zrobię
ze kurka niecierpię Harrego Pottera ? Chciałam obejrzeć kiedyś - zasnęłam w połowei, drugie podejście to samo, potem coraz gorzej, mam chyba alergię

Czy ktoś z was czytał 5 lub 6 częśc Harrego Pottera? Tam podobno Hermiona ma miec romans z Ronem, a Harry z Cho... Pisac, jak coś wiecie!

Gość oja oja
normalnie szok, romans.........

Gość fanny bunny
Jak narazie w Polsce wydano 5 części Harry Potter i Kamień Filozoficzny Harry Potter i Komnata Tajemnic Harry Potter i Więzień Azkabanu Harry Potter i Czara Ognia Harry Potter i Zakon Feniksa czytałam wszystkie części. owczem Harry bedzie miał mały romansik z Cho (nawet sie będą całowac itp.) ale później On puści ją kantem bo stwierdzi, ze ma ważniejsze sprawy na głowie... Natomiast nie było mowy o romasie Hermniony z Ronem... owszem jest jakaś aluzja jakoby Ron był o Hermionę zazrosny (jak umawiała się z Wiktorem Krumem) ale nic ponadto nie było... Może ktoś mi powie kiedy pojawi sie w "Harry Potter i Książę Półkrwi" w polskich księgarniach... Mam co prawda "lewą" wersję (przetłumaczoną) książki na kompie ale wolę poczekac na oryginał... Może ktoś wie...

Jak narazie w Polsce wydano 5 części Harry Potter i Kamień Filozoficzny Harry Potter i Komnata Tajemnic Harry Potter i Więzień Azkabanu Harry Potter i Czara Ognia Harry Potter i Zakon Feniksa czytałam wszystkie części. owczem Harry bedzie miał mały romansik z Cho (nawet sie będą całowac itp.) ale później On puści ją kantem bo stwierdzi, ze ma ważniejsze sprawy na głowie... Natomiast nie było mowy o romasie Hermniony z Ronem... owszem jest jakaś aluzja jakoby Ron był o Hermionę zazrosny (jak umawiała się z Wiktorem Krumem) ale nic ponadto nie było... Może ktoś mi powie kiedy pojawi sie w \"Harry Potter i Książę Półkrwi\" w polskich księgarniach... Mam co prawda \"lewą\" wersję (przetłumaczoną) książki na kompie ale wolę poczekac na oryginał... Może ktoś wie...

a słyszeliście o romansie Daniela Radcliffe z jakąś 23-letnią charakteryzatorką? Naprawdę to mnie interesuje...! Proszę o jakieś informacje. Jeśli to plotka to dobrze, bo on ma tylko 16 lat... No ale nie wygląda mi to na plotkę... Myślę, że mógł to zrobic, choc sama w to nie wierzę... Prosze o opdowiedzi na ten temat!!!

Słuchajcie, byłam dziś na filmie \"HArry Potter i Czara Ognia\"!!!!!! Był zajefajny!!!!!!!! A wy byliście? Jak wam się podobało????? Pisac!!!!!!!