Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochany kopciuszek

CHYBA JESTEM W CIĄŻY !!!

Polecane posty

OKRES SPOZNIA MI SIE JUZ 9 DNI I MAM JAKIES DIZWNE PRZECZUCIA jeszcze nigdy sie tyle nie spoznil. Mam pytanie czy mam jeszcze poczekac czy juz isc do lekarza to sprawdzic? po jakim czasie lekarz moze to wykryc, ODRAZU? w jaki sposob? badanie krwi? czy dowiem sie jeszcze ego samego dnia???? prosze o pomoc?

Gość to gratulacje
kup w aptece test ciążowy- i będziesz wiedziała!! Powodzenia i dwóch kresek!!!

Gość malaESK
jeśli nie zabezpieczyłaś się lub coś zawiodlo to juz trochę późno jesli nie planowaliście. Zrob test ciązowy, tyle tylko że wynik co i jak masz dopiero po ok 6-7 dni zalezy od testu. A później niestety idź do Gieni. Ale wiesz okres nie jest na zwolanie i moze sie spaźniać bo przysadce i jajnikom może rożnie czasem "zawiac", zrób test bedziesz wiedziec. Pzodrówka i powodzonka:):););)

zgadzam sie z moją poprzedniczką kup test ciążowy... jeśli okres spóźnia Ci się 9 dni to możesz go zrobić o każdej porze dnia, nie musisz czekac do rana... :)

dzieki jeszcze sie tak nie ciesze bo w sumie nie palnowane raczej wpadka by byla, ale uwielbiam dzieci mam stalegp partneta, jestesmy zareczeni, palnujemy slub wiec jesli bedize pozytwynie to ma to jakies dobre strony,m choc wolabym nagatywnie.. Jaki test najlepiej kupic?jakiej firmy? ile cos takieog mniej wiecje kosztuje? jaka skutecznosc? bardzo prosze o pomoc.. w tym temacie jestem troszke ciemna w ciazy jeszczew nie bylam

najlepiej kup Quick View (taki z bobaskiem na opakowaniu)...podobno jest najczulszy... daje pewność 99,9%... Kosztuje ok 12-13 zł. Kupisz w każdej aptece... Chociaż jak spóźnia Ci się okres aż 9 dni to nieważne jaki test kupisz... Jesli jestes w ciąży to na pewno wykaże... bo teoretycznie Twoja dzidzia miałaby już 3 tygodnie i już by jej biło serduszko (jeśli jest w brzuszku)...

Gość miki25
ja dowiedziałam sie o tym ze jestesm w ciąży tydzień temu i teraz czuje sie super szczesliwa, to jest wspaniałe uczucie.. wokól zima a ja tego nie dostrzegam powodzienia i napisz jak teścik

doczytałam do końca i nie wiem czy dobrze wnioskuje, ale po Twojej stopce widać, że chyba sie odchudzasz. A odchudzanie też może mieć wpływ na cykl a w konsekwencji na opóźnienie również. Tak czy inaczej test Ci wykaże.

Gość misiapisiable
kopciuszku jak wynik????????