Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rysiek

wykształcenie, zawód, a umiejętności seksualne

Polecane posty

\"gorrąca 25\" wydaje mi sięże kobieta i mężczyna mają nieco inne podejście do sexu - uboższe :). Mniej oczekująpo kontaktcie z partneem :) w końcu samiec szuaka byle jakiej partnerki byle na raz była :) .. .a nie szuka \"fajnego\" okazu :)

Rysiu, a skąd u Ciebie przekonanie, że jak to określiłeś w \"dobrych\" domach nie mówi się o seksie??????? A co w \"niedobrych\" się mówi i edukuje dzieci w sprawach seksu?

\"srali grali\" przekonanie...... wydaje sięze w większości sie nie mówi ....

Gość uwazamze im kobieta jest
No to wydaje mi sie,ze odpowiedzialysmy ci na pytanie. Im wyzsze wyksztyalcenie, tym wieksza wiedza na temat seksu tez - no bo w koncu taka kobieta chocby czytac umie, hehe. Im lepszy ma zawod . z im lepszego domu tym wiecej ma kontaktow z ludzmi, ( w tym facetami) na poziomie do czynienia. Podnosi poprzeczke i stara sie przynajmniej im dorownac, poza tym ma we krwi podnoiszenie kwalifikacji w kazdej dziewdzinie, takze i tej, w koncu waznej bardzo. Ja czasem wspolczuje serdecznie facetaom, ze sie musza zadawac z gęsmi. o ile zycie maja ubozsze.Taki seks musi byc potworniue nudny, jak z lala dmuchana. Dlatego baba sie rozwija, a facet czesto glupieje - zwlkaszcza w tym temacie. Ja , wyksztalcona, z dobrym zawodem, z dobrego domu uwazam sie za dobrą, moj maz przez lata nigdy sie za mna nie mudzil , zawsze chetny , bo wiadomo,ze cos nowego sie w tej materii wymysli. gorracą pozdrawiam gorrąco. Wiemy swoje- jak z tego skorzystaja - ich sprawa

Gość bonifacy
Rysiek ,nie kazdy samiec szuka byle jakiej partnerki.Wiesz to z autopsji?Chcialbym abys w ten sposob nie uoolnial.Ja swojeo kutasa na smietniku nie znalazlem i nie pcham do byle jakiej dziury.To tyle.Dziekuje.

ale dlaczego w \"dobrych\" sie nie mówi, a w \"niedobrych\" jak sugeruje Twoja wypowiedź jest inaczej? i co to za podział wogóle? i co to ma wspólnego, z przyszłym życiem skesualnym młodych ludzi?

\"bnoifacy\" ech, ja tez nie pcham do byle dziury najbardzije lubięmężatki :):) zwłaszcza kiedy nie lubięich mężów.

fakt, kobiety częściej szukają fajnych (jak to nazwałeś) samców, ja na pewno, ale zapewniam, że fajne samce często również szukają fajnych samic, przynajmniej te fajne samce znam:P:D dobór mimo wszystko działa na szukaniu podobnych do siebie partnerów!

to jakies dziwne \"dobre domy\" znasz,. u mnie odkad pamietam wszyscy w domu chodzili nago i to \"przy dzieciach\":P rozmowy o sexie i zarty przy obiedzie sniadaniu to normalka, na 10ur.dostalam encyklopedie sexu. dla dzieci, ale potem w miare dorastania kolejne jej wersje. uczona byla, czytalam duzo. nie wstydze sie nie mam obaw ze cos nie wypada, bo to \"obrzydliwe\". mnie w domu uczono ze sex jest wspanialy i to nie tylko po slubie. chociaz moi rodzice maja staz 32letni, to zachowuja sie jak niepochamowani sexualnie nastolatki, ale to wszystko dodatkowo jets wzbogacone miloscia. pszepraszam jesli dla niektorych to obce slowo:P zreszta nie chce mi sie nic udowadniac, i Ciebie nie oceniam, ale komentarz \"mam kase\" rozbawil mnie, nie wiem po co zostal dodany, mam dedukowac ze te mnie wyksztalcone leca na kase? to juz bez tego nie da sie wyrwac panienki? :P

bonifacy😘 dziękuję za poparcie mojej teorii jak widać jesateśmy dowodem, że fajne samce:) szukają fajnych samic :)

Victoria 08 ja chyba nic o kasie nie pisze. Rodziny są rózne powtarzam nie chodzi mi o wyjatki a chodzi mi o reguły :)

Gość primiyiv
DO: uikj,victorii, i oczywiście gorrrącej. podkręcają mnie takie inteligentne kobiety jak Wy! Chociaż jestem bardzo prymitywny i ze wsi ( a może właśnie dlatego...)to seks z tumanem zupełnie odpada. Zdarzało mi się po pijanemu ale satysfakcja mała niestety. Dlatego od ładnych paru lat zadaję się tylko z błyskotliwymi , wykształconymi , i bezpruderyjnymi kobietami. Wręcz bardziej kręci mnie podniecająca , inteligentna rozmowa niż widok tzw.super laski w skąpym ciuchu.Możemy nie zgadzać się z poglądami Rycha ale poziom jego wypowiedzi nie dyskwalifikuje go zupełnie i myślę , że nalerzy szanować czyjś punkt widzenia. Tak na marginesie - Rychu , trochę ich było co? buhahahaha!!!

rysiek - komentowalam ten fragment Twojego postu \"mam nieco czasu i troszkępieniędzy, mieszkam w odpowiedniej części miasta i jak mówiłem kilkanaście lat\". ale nieistotne, Twoje zycie- Twoja sprawa- Twoj wybor:-D

Gość ifek
Wracając do tematu ":dobrych domów" - nawet jeśli inteligentni rodzice nie maja odwagi mówic o seksie dzieciom wprost - to podsuwaja im publikacje, książki. Nie zostawiaja dzieci samym sobie, bo maja świadomość, że dzieci również na tym polu trzeba wyedukować. W Wielu "prostych" domach temat sie pomija, "bo i tak dzieciak swoje gdzieś usłyszy..." W weielu mówi sie o tym, jako o uległości wobec partnera i konieczności zaspokajania go, promując poddańczą rolę kobiety w seksie. prosta dziewczyna to łyknie, wykształcona pójdzie w swych dociekaniach dalej i wyrobii sobie swój pogląd, a nie slepo przyjmie cudzy. Stad tez biorą się róznice między nami kobietami.

U facetów Rysiu jest odwrotnie. Im lepiej wykształcony tym lepszy i bardziej tolerancyjny w łóżku. Mam koleżanki które mają chłopaków po zawodówce i rzadko kiedy wykraczają poza pozycję klasyczną albo na pieska. Albo są nie dokształceni, albo mają brak wyobraźni, albo im się nie chce bo według nich bab jest od gotowania a nie od tego zeby ją zaspokajać ;)

mam koleżanki - nauczycielki - które powychodziły za mąż za typowych buraków i chociaż czasem chciałyby spróbować czegoś nowego to chyba pogodziły się z tym biednym zyciem erotycznym jakie pędzą. Chociaż... ostatnio na imprezce jedna z nich o malo nie zrobiła mi loda przy stole. Pochlała trochę i chciała bidulka pogrzeszyć. Jej stary to kompletny wał.A ja tylko delikatnymi tekstami sprawiłem że się obudziła z letargu.TYLKO STANOWCZA INTERWENCJA mojej kobity sprawiła że nie doszło do finału. uch.

Ładna historia primitiv Nie wyobrażam sobie że jakaś kolezanka zabierała się za robienie ci laski a twoja kobita wkroczyła wtedy do akcji. powinna ci za to urwać fiuta :)

nie urwała bo wszyscy byli nieźle najebani .Za to rano obudziłem się sam w łózku i dowiedziałem się jaki to ze mnie kawał chuja.BARDZO MNIE TO ZASMUCIŁO i juz od 2 tyg.nawet nie spojrzę na inną kobitę (z małymi wyjątkami) oczywiście.

gorrraca masz nosa do gorrrących tematów! jak ją przypili to powiem spadaj bejbi fak ju i zabaluję z tobą. nakręcimy kasetę i podeślemy do radia maryja albo zakonnicom - niech się berety poślinią trochę. buhahaha!!!!!!

hahaha to podeslijcie jedna kasete do mnie na pamiątke po najgorętszej parze na forum :P

co do wykształcenia, ew. światopoglądu i przełożenia tego na łóżko to bym polemizował ..........również nie można uogólniać............kłaniam się....