Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadamwdepresję

Czy jesteście jeszcze na tym świecie?

Polecane posty

Gość wpadamwdepresję

Czy istnieją jeszcze na tym świecie normalne, romantyczne dziewczyny? Powtarzam - normalne.... Takie ktore nie pieprzą cały czas o paznokciach facetów, ich wzroście, ich tyłkach, swoim ubiorze, "jak znaleść takiego który dobrze mi zrobi", "jak znaleść takiego który kupi mi to i tamto", nie egoistyczne, wierne, nie wypruwające z siebie flaków dla pieniędzy, nie plotkujące, nie wybredne, znajdujące przyjemność w spacerze na mieście, przy kawie w kawiarni, nie okłamujące z premedytacją, mające to coś w oczach, po prostu normalnie żyjące a nie w rytm chorej konsumpcji której jeśli nie zapewni Jej "facet" to go tak załatwi że... Nie jestem już nastolatkiem ale boję się przyszłości, że takiej nie znajdę. Po prostu normalnej, uczuciowej dziewczyny. Tak trudno o normalność w dzisiejszych czasach

stary , ideałow nie ma :) Dobijam do trzydziestki i pogodziłem sie juz z tym. I ideału po prostu nie szukam bo takich kobiet (ludzi ogólnie) po prostu NIE MA !!! Postaraj sie po prostu wypośrodkować Ja tak zrobiłem , trafiłem, ale co z tego... jak mnie (chyba) nie chce..:(:( trzymam kciuki

znajdziesz :) nie ma się czego bać. ale nic na siłę. starym sposobem miłość zjawi się niespodziewanie :) zyczę ci tego z całego serduszka 🌻

Gość no jak masz do niej takie
podejście konar to ja sie nie dziwie że nie chce Cię. Może jeszcze jej powiedziałeś "no ideałów nie ma, więc wezmę ciebie- chcesz?"

No chłopie, co Ty opowiadasz??? Może szukasz nie tam gdzie trzeba??? Jest mnóstwo takich kobiet, rozejrzyj sie trochę wokół. Powodzenia, pozdrawiam ciepło.

Cóz , po prostu nie mam już 20-stu lat. A kobieta o której piszę, pomimo swoich kliku drobnych wad jest naprawdę bajkowa :) pozdr. :)

Gość wpadamwdepresję
normalne i naturalne dodam

Gość dziewczynazewschodu
oczywiście ze istniejemy, tylko nie potraficie nas znaleźć... i wszyscy jestesmy samotni:(

Gość jestem jaka jestem
Pewnie, ze istnieją tylko Ty chyba nie szukasz tam gdzie powinienies. Tak samo mozna zadac pytanie, czy istnieją jeszcze jacys normalni faceci, ktorzy widza w kobiecie kobiete, a nie tylko obiekt sekksualny itp. Bo na takich najczesciej trafiam. A tu nie o to chodzi, ja tez marze o tym zeby spotkac mezczyzne, z ktorym bedzie mozna pogadac o rzeczach waznych i mniej waznych, romantycznego i wogole. Niestety ciezko na takiego trafic, tak samo jak na taka dziewczyne. Bo to sa takie skarby, a skarby sie najczesciej chowa. Ale uwierz mi sa jeszcze takie kobitety, wystarczy sie rozejrrzec i wyciagnac rece po to szczescie noo i sie nie poddawac!!!!Zycze ci powdzenia

Gość oczywiście że są
sama sie do nich zaliczam :-D problem w tym że faceci nie doceniaja takich dziewczyn, niby kochają, niby cenia takie zalety, ale i tak koniec końców zdradzają z laskami które stanowia ich kompletne przeciwieństwo :-o jak sie jest tak potraktowaną kilkakrotnie w życiu, to potem człowiek sie zastanawia czy warto dawac zsievbie jak najwięcej skoro inne tego nie robią a i tak mają lepiej...

Gość do konar...
ale powiedz mi- ona wie że odbiega od twojego ideału?

Gość ksawery
z doświadczenia: albo szukają 60 orgazmów na miesiąc albo faceta z odpowiednim portfelem - to może od matek które stale mówią wiąż się z takim kto zapewni Ci przyszłość, pozdr.