Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwuśka

pocę się strasznie!!!

Polecane posty

Gość iwuśka

Wiem, że jest już post o poceniu się, ale tam dziewczyny piszą o poceniu się po pachą, a z tym nie mam problemu. Po przejściu kilkuset metrów mam całe mokre plecy ( i to nie ważne czy idę wolno czy szybko) i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Na pachy wystarcza mi zwykły antyperspirant. Piłam szałwię, ale to nie pomaga. Pomóżcie proszę!!!

Myślę, że powinnaś wypróbować antidral. Co prawda pisze tam, że stosuje się go na pach, stopy i dłonie ale na plecach skóra nie jest taka wrażliwa i na pewno ci nie zaszkodzi. Będziesz chyba jednal musiała spać bez piżamki :D Ja z plecami nie mam takiego dużego problemu - tylko przy wysiłku fizycznym lub gd jest mi na prawdę gorąco. Ale odkąd stosuje antidral to pozbyłam się również stresu przez co mniej się pocę w innych częściach ciała. Pod pachami się pociłam okropnie, tak bez powodu, wychodząc nawet do sklepu po masło, pociłam się jak pies w chińskiej restauracji. Antidral nie jest drogi więc możesz zaryzykować. Powodzenia :)

Gość iwuśka
Dziękuję za odpowiedź, spróbuję :) Mam świetny specyfik na stopy- Pedipur, rewelacja!!!