Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolcia 26

Warto mieć marzenia ?

Polecane posty

Gość emmm
jasne, że warto marzyć! ale trzeba jeszcze wierzyć w siebie.. tu odsyłam do artykułu na www.mydziewczyny.pl, bo akurat go przeczytałam ;) a wracając do marzeń - do niedawna mi się wydawało, że się nie doczekam własnego pokoju. ale: jest! inne.. gram (mam na myśli scenę), choć myślałam, że na to już za późno.. może to nie jest jakiś kosmos, ale pospełniane marzenia to są!

Gość satyna
jak mialam 15 lat ( a bylo to dawno temu) to mialam dwa wielkie marzenia- pojechac do Anglii i zobaczyc George'a Michaela, w ktorym kochalam sie na zaboj :) A ze byly to czasy komunistyczne i nawet do Czechoslowacji trudno bylo wyjechac, to oba marzenia wydawaly sie zupelnie nierealne, jakby wziete z kosmosu. Ale czasy sie pozmienialy i 10 lat pozniej spedzilam w Londynie ponad 2 lata, i nawet na koncert G. M. poszlam! :D I tak sobie stalam w tym tlumie na koncercie, i przypomnialam sobie siebie ta 15to letnia, i tak mi sie milutko zrobilo, ze tak mi sie marzenia pospenialy. Warto.

warto mieć marzenia!!! moje marzenie, które się spełniło to własny dom! martwiłam się, że całe życie będę tułać się po stancjach ale jednak udało sie pobudować mały domek!

cieszę się, że marzenia wasze się spełniają moje tez choć mało realne ale po jakimś czasie sie spełniają , ktoś kiedyś powiedział \" uważajcie o czym marzycie bo w każdej chwili może się to spełnić \" :)

MOje marzenie tez sie spelnilo.... Chcialam pojechac do Rzymu raz jeszcze i spotkac sie choc jeden raz z najwieksza miloscia mojego zycia :) I po 3 latach marzen, udalo mi sie. I choc nie jestesmy razem teraz to jestem przeszczesliwa, ze zrealizowalam to marzenie i dokonczylam cos co nie bylo dokonczone.

Gość netto
wszystko zaczyna się od marzeń jeżeli nie będziesz o czymś marzyć raczej to samo do ciebie nie przyjdzie

Gość satyna
teraz marze o tym by sie przespac z premierem WLK. Brytanii ale juz myslalam , ze to on jest ten , co mnie cala noc rznal a to sie okazal tylko jego garderobiany.

marzenia:):):)...jeśli są realne to się spełniają nawet po długim czasie, ale te nierealne.....co z nimi? czy kiedyś się spełnią? Pomimo wszystko fajnie jest sobie pomarzyć...Pozdrawiam i słodkich marzeń życzę:):):)

trzeba miec marzenia, aby do czegos dazyc. Jak bylam dzieckiem marzylam o wielkim ekranie, siedzialam w kinie i marzylam, co by bylo, gdybym byla tam ja? A teraz sama produkuje filmy ;) Jedno marzenie z dziecinstwa sie spelnilo :) Warto marzyc, bo gdy marzenia sie spelniaja - czlowiek jest najszesliwszy pod sloncem!!!

Gość satyna
ha ha, moja pierwsza 'podszywka' na forum, chociaz jestem tu juz od ponad 6 miesiecy i uzywam zawsze roznych pomaranczowych nickow, to dopiero pierwszy raz sie pode mnie podszyto!

marzenia mysle ze daja nam szczescie i wyznaczaja cele w zyciu... w pewnej madrej ksiazce przeczytalam...\"Szczęściem nazywamy prawo do marzeń, do ich posiadania, do pracy nad ich realizacją, a wreszcie prawo do spełniania marzeń\". Konrad Milewski - Niebo na Ziemi.

bardzo madre slowa prawo do marzen nigdy nie patrzylam na to od tej strony... nigdy nie sadzialm ze po prostu mam prawo marzyc, wydawalo mi sie ze do tego trzeba miec przywilej pozwolenie...

Gość prowizorka
Ja jako 17 - latka marzylam by zamieszkac we Wloszech. Pare lat pozniej to marzenie sie spelnilo i od paru lat jestem mieszkanka slonecznej Italii.

prowizorka no to sie strasznie ciesze:) jestes dowodem na to ze marzenia sie spelniaja... czasem potrzeba sporo czasu dlatego, taka smutna pamietaj ze czasem w momencie gdy pomyslisz ze nic dobrego cie juz nie spotka nastepuje taki zwrot akcji i wydarzen ktorego nie bedziesz sie spodziewac...najwazniejsze to nie tracic nadziei

Gość hehehe*-
Niestety nie spełniło się, a szkoda bo mogło być fajnie

Gość prowizorka
Chcialam dodac, ze tez by spelnic marzenia trzeba do tego dazyc a nie tylko siedziec i marzyc. Ja od kiedy stwierdzila, ze Italia bardzo mnie pociaga oprocz tego, ze intensywnie uczylam sie wloskiego, szukalam tez mozliwosci chocby krotkich wyjazdow by zobaczyc jak tam sie zyje. Moj pierwszy wyjazd do pracy nie byl zbytnio udany bowiem bylam au pairka i musialam opiekowac sie trojka dzieci, ktore byly krnarbne a cokolwiek sie stalo wina byla zawsze moja:(( To byla moja pierwsza szkole odpowiedzialnosci, po ktorej przez pierwsze miesiace mialam troche dosc Italii. Potem stwierdzilam znow, ze chce tam jechac ale nie tylko w charakterze nianki. Pomogl mi w tym projekt stypendium po czym przenioslam sie tam na studia.

Oczywiście, że warto mieć marzenia, inaczej życie byłoby nudne i banalne...moje 3 bardzo wazne się spełniły, ale kolejne 3 czekaja na realizację :)

Gość hehehe*-
Zakochałam się w facecie i długo, bardzo długo marzyłam o nim;)

super dziewczyny powdziwiam twoja konsekwencje w dzialaniu prowizorka :) ale masz 100% racji marzenia same sie nie spelnia trzeba im pomoc i napredzac do dzialania:) a teraz mieszkasz juz na stale tam?

Gość prowizorka
tak. mieszkam juz na stale od 6 lat.

ooo 6 lat to sporo gratuluje...:) mam nadzieję ze moje marzenia i cele tez spelnia sie tak jak twoje sie spelnily

na pewno sie spelnia musimy pozwolić sobie na to, dac sobie szanse a sukces przyjdzie do nas na pewno :)

Gość mmmmmmmm
upupup

Gość daria18
no wlasnie czy warto miec marzenia?? ja juz chyba mysle ze nie warto :(