Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsarka

od kiedy kremy przeciwzmarszckowe..jakie proponujecie????

Polecane posty

Gość samsarka

od kiedy powinno sie zaczac stosowac kremy przeciwkozmarszczkowe? jakie polecacie..jakich uzywacie? dzieki:)

Gość -paulo-
Mam do sprzedania bardzo dobre niemieckie kremy ujędrniająco przeciwzmarszczkowe. Rewelacyjne ceny, gdyż w porównaniu do nivea tylko 1/3 ceny. Firma jest niemiecka, jej produkty są u nas niedostepne. Mam zarówno kremQ10 jak i fluidQ10. * wspiera naturalne zdolności skóry do regeneracji. Zmarszczki są zredukowane a skóre staje się niezwykle gładka i jędrna * Substancje roślinne zawarte w kompleksie RonaCare VTA zwiększają elastyczność skóry * Liposomy przyspieszają przyswajanie substancji czynnych. Efekt nawilżenia skóry i działanie odmładzające stają się od razu widoczne! * Witamina E chroni Twoją skórę przed wolnymi rodnikami. * Filtry UV chronią Twoją skorę przed negatywnym działaniem słońca. Testy dermatologiczne potwierdzają skuteczność działania fluidu już po 28 dniach! * 17 % mniej zmarszczek !!!!!!! * 9 % więcej elastyczności !!!!!! CENA: 16zł Jakby coś prosze pisać na moją skrzynke pocztową. Kremy i inne komsetyki można zobaczyć na allegro: wystarczy wkleic link do przeglądarki : allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1078608