Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lana45

szukam brata bliżniaka

Polecane posty

Szukam brata bliżniaka.Data urodzenia 19.07.1959r. Miejsce Warszawa-Śródmieście.Imię z metryki oryginalnej-Jaś. Adoptowany prawdopodobnie w 1960r. z Domu Małego Dziecka w Siedlcach .

Gość Rowniez adoptowana
Ja znalazlam brata w ciagu kilku dni po tym jak dowiedzialam sie ze w ogole istnieje. Musisz wybrac sie do domu malego dziecka zapytac,a najlepiej, tam gdzie sie urodzilas do ksiedza do parafii zapytac o wszystkie dane. Napewno Ci sie uda :)_

Penelope - dziękuje za słowa otuchy. W latach 60-tych pewnie nie przywiązywano do kwestii rozdzielania rodzeństw takiej wagi jak teraz.Myrewin dzięki. Również adoptowana -tobie również dziękuję za radę. Nie mam możliwości finansowo-czasowych.No i te odległości.Może uda się tym sposobem.:)

Gość do góry
up do góry

Gość podniose temat
i zycze powodzenia

Życzę powodzenia! Jak znajdziesz, to bardzo proszę, daj znać. Sprawdź w tamtejszej parafii, w domu dziecka, poszukaj wśród dzieciaków z tamtego domu... Poszperaj w internecie (po nazwisku). Buziaczki!🌻😘❤️

Gość do góry
uppp

Taaak.Weszłam tu sobie na chwilkę i pomyślałam, że jestem chyba za dużą optymistką, myśląc, że brat tak prz y.padkiem siedzi sobie przy kompie przeczyta moje informacje i się odezwie.Advanced- skorzystałam z Twojej sugestii.To był niezły pomysł. Do kwiatka- jak się coś wyjaśni napiszę.