Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo zmartwiony

Czy w wieku ?

Polecane posty

do nomen82 wcale tak nie jest jakbym trafila na normlanego faceta to bym wcale nie oczekiwala tylko przyjazni bo takich normalnych w tych czasach to chyba ze swieczka szukac........

Oby tylko szef nie przyczail.. Coz ja tak nie wiem jak inni dlatego tak napisalem spotkalem 2 normalne poukladane kobiety i nie maja 70 lat heh tylko ledwo przekroczyly dwudziestske One daja mi nadzieje ze jednak jest nadzieja... JAsne ze spotkasz..Milosc wyskakuje zza rogu ...Wierzaj mi....

Witajcie, jeszcze jedną rzecz chcialabym powiedziec samotnym mężczyznom (bo widze ze tacy tu są) na pocieszenie... Mężczyzna ma tą lepszą sytuację, że z wiekiem staje sie coraz bardziej atrakcyjny :-) Może związac sie z równolatką lub duzo mlodszą kobietą. Taki 30-letni chłopaczek w stanie wolnym, to atrakcyjny partner i dla 30-latki i dla 20-latki :-) Jest juz nieco doswiadczony (w roznych sprawach), czegos sie juz w zyciu dorobil i jest po prostu dojrzały emocjonalnie... Gorzej mają kobiety... gdy przekroczą pewien wiek, trudniej jest im zwiazac sie z kims fajnym... Grono potencjalnych partnerow zawęża sie, chyba ze kobieta skusi sie na mlodszego....z tym ze faceci nie chca raczej starszej partnerki... Tak wiec faceci - nie stresujcie sie zanadto :-D Duuuzo jest dziewczyn ktore marza o starszym od siebie partnerze. Wierzcie mi :-D

Gość Brązowooka dziewczyna
:-)Pozdrawiam wszystkich.........i sie pokazuje....bo moze tu kogos spotkam.hmmmmmm jak u was dzien?Dzisiaj 13 piatek-ja juz zaliczylam wizyte u dentysty..........;)

mam nadzieje, ze mozna bo za kilk miesiecy bede miala rowniez 24 a jestem sama

Jasne,ze mozna,w kazdym wieku.........Najwazniejsza zasada-nie szukac na siłe,ale tez nie czekac bezczynnie.....pozdrawiam i zycze powodzenia;)

piatek 13 4 wyjazdy w teren na rzie spokoj heh...Racja grunt nie szukac na sile podobno samo sie znjadzie...Oby...

Gość pues...
Jest wiele fajnych dziewczyn i wielu fajnych chlopakow, nie ma co czekac na ksiecia z bajki tylko trzeba umawiac sie z fajnymi osobami i przebywac duzo wsrod ludzi, wystarczy lubic ludzi, troche smialosci, przy okazji nie warto zapominac o sobie i o wartosciach, ktore naprawde sa wazne. A wtedy jakos sie kreci, nie trzeba tez sie za bardzo przejmowac wszystkim. Do 22 roku zycia siedzialam w domu (no dobra, niby chodzilam na imprezy) i marzylam o wielkiej milosci, potem jak zaczelam miec chlopaka to bylam pewna, ze to ta moja druga polowka i uczepilam sie jak rzep psiego ogona, a tu nie wyszlo, odtad jednak zmienilam sposob myslenia, wiem juz, ze facet nie jest najwazniejszy. Przy okazji zaczelo sie moje powodzenie, dobrze sie bawilam flirtujac i umawiajac sie z chlopakami, zaprzyjaznilam sie z wielopma super ludzmi, teraz mieszkam z moim obecnym chlopakiem, jestem duzo szczesliwsza niz przedtem, ale juz sie nikogo nie trzymam na sile i zmienilam troche poglady na zycie, bo teraz juz wiem, ze mozna kochac wiele osob i ze swiat jest pelen cudownych ludzi.

Gość tak..tak
Wszystko to jest prawda. Naprewdę cenne uwagi tu przeczytałam. Ale piszecie, że na pewno się znajdzie itp. Ale zobaczcie ile jest samotnych ludzi i to nie w wieku 25, czy 40 lat. są też tacy którzy mają 60 lat i nigdy nikt ich nie kochał itp.. Więc..nie zawsze sie znajduje...

Jestem sama,jestem piękna,jestem bardzo szczęśliwa.Nie potrafię żyć z nikim w związku,dopiero kiedy sobie to uświadomiłam poczułam,że wiem jak ma wyglądać moje życie.Myślę więc,ze być może wśród was samotnych,też są takie osoby-niezdolne do funkcjonowania w parze:)Ale jeszcze o tym nie wiecie i rozpaczliwie chcecie sie podporządkować społecznemu schematowi.Życie singla jest słodko gorzkie-tak jak życie sparowanych;)Mam gorsze dni i też w swojej słabości pragne kogos na kim mogłabym sie wesprzeć,ale gdy te emocje przeanalizuję wiem,ze to czysty egoizm.Nie mam teraz czasu tego wyjaśniać,zresztą pewnie się oburzycie,prawie każdy tak reaguje.Pozdrawiam.

nigdy sie nie zastanawiałam nad tym, może faktycznie część osób jest \"skazanych\" na samotność. Osobiście znam kilka osób, które są samotne Z WYBORU, ale wydaje mi się, że większość z nas tu jednak potrzebuje tej drugiej osoby. Ja przez wiele lat byłam z facetem, jak każdy związek miał on swoje blaski i cienie... i nie wiem, czy kończąc go miałam racje myślać \"lepiej być samą niż z kimś takim\" :O teraz samotność mi doskwiera i kandydatów na zapełnienie tej samotności jakoś nie widać :(

Podobno zyjemy w wolnym kraju wiec kazdy wybor nalezy szanowac.Ja sam pisze to jak czuje i nic wiecej ..A wiem ze wole zycie przezyc z kims kogo moglbym wspierac i byc wpsieranym i nie chodzi tu o radzenie sobie w zyciu ani o stereotyp.Tak czuje i do tego daze.. Pozdrawiam wszystkich Autorów..

Czyżby wszyscy samotni, poznajdowali swoje drugie połówki...??? Pozdrawiam Wszystkich cieplutko :)

skrzaciku, ja jeszcze nie znalazłam :( ale kiedyś to się zmieni, to musi się zmienić :) :) :) cieplutkie uściski dla wszystkich samotnych 🌻

Hagnee napewno to się zmieni, i będziesz szczęśliwa z kochającym mężczyzną!!! Powodzenia..!!! Widzę, że tylko my jesteśmy na tym forum samotne.............. :( Pozdrawiam cieplutko :)

skrzaciku, gdybysmy tylko my były na tym forum samotne, to świat byłby szczęśliwy... zapewniam Cię, że niestety wielu tu takich nieszczęśników, tylko pewnie gdzieś się chowają po kątach... a mężczyznę życia gdzieś czuję w kościach, tylko nie wiem gdzie go wypatrywać :) całuski 🌻

Hagnee miałam właśnie to na myśli, że samotni chowają sie gdzieś po kątach..... a może szukają swoich połówek?? Przecież tu na necie rzadko się zdarza Kogoś poznać....., więc Oni poprostu szukają gdzieś indziej............ Nawet autor forum gdzieś znikł..???!!! Tylko my samotne tu..... Pozdrowionka cieplutkie dla Ciebie i Wszystkich samotnych:) Powodzenia......!!!

Gość samotna do kompletu
hej hej Samotni co u Was??? Podnosze topik......!!!!!