Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ja powiem Ci

Tu rozmawiamy o piwie

Polecane posty

w sumie to dobrze Sexo...dlaczego co roku babcia ma bez wnuka spedzac Wigilie? 馃槝 mama bylana inspekcji ? ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
dla mnie to nie jest absolutnie nic strasznego, ani z艂ego. Moja babka ma takie poczucie humoru, 偶e przy niej ka偶dy poprostu le偶y ze 艣miechu. Bardzo j膮 lubi臋. Tylko akurat 艣wi臋ta cz臋艣ciej sp臋dza艂em z rodzicami i rodzin膮 siostry. Nawet nie wiecie jak si臋 ucieszy艂a, 偶e b臋d臋 u niej. Szkoda mi tylko matki, bo ona wszystko okropnie prze偶ywa i ju偶 si臋 dr臋czy i [suje sobie krew bo mnie nie b臋dzie Trudno. B臋d臋 z babk膮 :)

Udost臋pnij ten post

Sexo...juz ktorys raz z kolei piszemy w tej samej minucie posty :D \"mijamy sie\" :D

Udost臋pnij ten post

bo ca艂a rodzina ma mnie za hulak臋, pijaka, kobieciarza, lekkoducha ... i tak mo偶na jeszcze d艂ugo. Mama to prze偶ywa, ajedynie babcia m贸wi: to dobry ch艂opak, przynajmniej jakie艣 zaj臋cie ma ;) w domu ma siedzie膰? w domu to ja siedzia艂am, jak by艂a wojna :P i nie pogadasz z babk膮 :) ona jedna jest pozytywnie nastawiona do granic mo偶liwo艣ci :) Gdybym to do niej w nocy zadzwoni艂 - to by powiedzia艂a: 艣pij ch艂opak, i tak pierwsza umr臋, a jako艣 si臋 nie wybieram :) [co艣 w tym stylu, ona tak zawsze, jak kto艣 m贸wi, 偶e taki m艂ody i taki chory] i nie by艂oby 偶adnych jazd na dom i 偶adnych skok贸w z nerwami!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i ....co
w sumie s膮 gorsze rzeczy od sp臋dzania 艣wi膮t u rodziny , a co jest jak masz wszystko i nic , to jest dylemat :(

Udost臋pnij ten post

Byla mama i jest zaskoczona moj膮 zmian膮, jak znam 偶ycie to szwagier b臋dzie przypisywa艂 to sobie :D Poczekajmy do sylwestra, wszystko wroci do normy :D Chocia偶 jak dawa艂em 100 z艂 za porz膮dki to teraz my艣l臋, 偶e to ma艂o by艂o .

Udost臋pnij ten post

tak napisa艂am,a zapomnia艂am zapytac,ile masz pokoi.bo moze faktycznie 100 to za ma艂o. 呕arty 偶artami,a ja nie mam czasu w艂asnego mieszkania sprz膮ta膰,na szcz臋艣cie nie mam te偶 czasu tam ba艂agani膰. Kurcz臋,zapli艂am papierosa pierwszy raz od paru dni i tak mi md艂o...

Udost臋pnij ten post

wiecie co? w sumie to ja sie ciesze ,ze na Wigilii nie bede z rodzina w tym roku.Mialo byc inaczej,ale zycie pokazalo,ze nie tedy droga Ja to wlasnie ze wzgledu na babcie nie chce byc z rodzina...ile ta baba krwi ludziom napsula i psuje caly czas, a ja zwyczajnie nie moge usiedziec spokojnie w jej otoczeniu, bo mam ochote ja udusic za jej glupote i niezyczliwosc .... ale coz... sama ze soba nie jest szczesliwa... dlatego przykre to,ale wole z obcymi ludzmi spedzac swieta niz z nia

Udost臋pnij ten post

A ja si臋 wyprowadzi艂am kawa艂 swiata od rodziny i teraz odwiedza mnie tylko ta,z kt贸ra kontakty to przyjemnosc.w ilosci sztuk 5 razem.to jest spos贸b. U mnie kriopsujca najwiekszym jest moja osobista matka,ale sie do mnie nie pofatygowa艂a jeszcze.

Udost臋pnij ten post

:D:D:D:D: to ja wlasciwie tez mam radoche,ze rodzine mam tysiace kilasow od siebie :D:D:D a odwiedzam te rejony tylko dla przyjemnosci,,,gory!!!!!! z ta czescia rodziny, ktora jest naprawde rodzina ilosc:sztuk4 byloby i 8 takich osob,ale reszta nie jezdzi ze mna

Udost臋pnij ten post

og贸lnie to familia fajna, le ten szwagier przegi膮艂. I tylko przez to nie id臋 do rodzic贸w. Ale w sumie z babk膮 te偶 dawno nie by艂o 艣wi膮t, bo ona lubi u siebie robi膰. Zawsze przychodz膮 do niej te偶 znajomi, kt贸zy dzieci maj膮 w stanach i sami siedz膮. Ale wiecie co, ci starsi ludzie maj膮 wi臋cej 偶ycia w sobie i rado艣ci ni偶 my m艂odzi (coniekt贸zy, bo ja tam si臋 ciesz臋 )

Udost臋pnij ten post

grunt by dobrze sie czuc..... tzn przebywac wsrod takich osob, przy ktorych czujemy sie swobodnie.....zawsze wychodze z zalozenia,ze nic na sile,,,niektorych to drazni,ale coz....

Udost臋pnij ten post

zjadlabym polska biala bulke z maslem i miodkiem albo z szynka, albo z serem :( :D

Udost臋pnij ten post

a ja bym w sumie ponad wszystko zjadla rosol z kloskami i marchewka..mniam ;)

Udost臋pnij ten post

pierwsza mydsl: tak w nocy?:) ale zaraz sobie prypomnialem co ja robilem wczoraj o tez porze ;) tez bym cos zjadl, ale nie mam co :(

Udost臋pnij ten post

kiedys szalalam po nochach w kuchni,ale dzisiaj nie mam kurczaka :D:D:D wiec klops,ale jutro............ Sexo..zamow cos,,, as usually

Udost臋pnij ten post

no mowie przeciez,ze masz zamowic cos..... czasami mam wrazenie jakbym mowila do sciany.. :D:D:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

to idz spac na glodnego..... facetowi dogodzic ,,,ehhh :D:D:D:D:D:

Udost臋pnij ten post

a pewnie ,ze mam :D:D:D:D na pewno niczego nie da sie poszukac u Ciebie? ja mam tak: szynke polska!!!!! , serek zolty, brokuly,maselko,dzem, jogurty, pasztecik hmmmmmm......mleczko, owoce,warzywka noooo...to w lodowce :D

Udost臋pnij ten post

no wiesz,,,,:D pociesze CIe...ten stan jest chwilowy....:classic_cool: pomysl, jaka przyjemnosc bys sprawil swojemu cialu ....... ;)

Udost臋pnij ten post

:D:D:D:D:D:D i tak ze wszystkim..... :classic_cool: trzeba wiedziec, gdzie zahaczyc :D

Udost臋pnij ten post

:D:D:D no..... bo siedze tu glodna i siedze.... ;) mniam,,,a z czym sa?

Udost臋pnij ten post