Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja powiem Ci

Tu rozmawiamy o piwie

Polecane posty

to jesteśmy podobni, bo ja tylko z butelki :) kurde, genialny jestem, wszystkie firmany uprać i jeszcze muszę się śpieszyć, bo wyschną i będą pogiete.

to dobry pomysł z tym prysznicem. Normalnie 👄 dzięki!!! przynajmniej z tym jestem uratowany :)

to dobry pomysł z tym prysznicem. Normalnie 👄 dzięki!!! przynajmniej z tym jestem uratowany :)

Gość ja powiem Ci
bo je prasować trzeba a nie takie gnieciuchy.A tak w ogóle, to sobie czas znalazłeś na to wieszanie ... dobra ja spadywuje, mój stary skończył się uczyć i mnie już przegania. Miłego wieszania i odezwij się jak postępy. Papa

Gość ja powiem Ci
Odpowiednia żona, to naprawdę wygoda:). Tylko musi lubić domowe zajęcia... inaczej wyskoczy Ci ze związkiem partnerskim... a wtedy to witajcie firanki na wieki:).

Gość ja powiem Ci
ale mam ochotę na piwo... ale zaraz rodzice przyjeżdżają, nie chcę wyjść na pijaczkę... hihi.. eh...a mam leszka i tyskie i warkę, do wyboru do koloru...

Gość ja powiem Ci
nie przyjechali...ehhhh .... z drugiej strony mogę w spokoju obalić piwko.... Tylko sama?

Gość ja powiem Ci
cześć Zuzia... o jak dobrze.. bo już mi się smutno robić zaczęło ... a do tego tyle śniegu...

Gość ja powiem Ci
wczoraj głupia ciotka mojego męża mnie zdenerwowała... i nie mogę dojść do siebie...teraz kurde do końca życia będę się bała chyba...

Czego bała? dzisiaj chyba się z Wami napije,jesli można,jakiegos heinekenka kupie,bo w domu tylko mocniejsze alkohole.Pada śnieg z deszczem,breja na dworze,a ja miałam,głupia,nadzieje na białe święta...😭

Gość ja powiem Ci
witaj Jakość Pierwsza:)... A bo głupol polazł do wróżki od siedmiu boleści..a ta powiedziała, że moje szczęście będzie miało wypadek samochodowy.. Głupia baba... a teraz się martwię... mimo tego, że nie wierzę, to nie wkurzyła i podświadomie się denerwuje...

Gość ja powiem Ci
no..a do tego to jakaś głupia naciągaczka... Podobno mówi znak zodiaku po dacie urodzin... hahahahahha mało nie padłam jak mi to powiedziała ciotka... wiem, że nie ma się czym przejmować... ale jakiś niepokój jest... Dziś babski wieczór mmmmm... :) ... No właśnie.. tyle piw zmarnowała na nią....aż się napiję drugiego piwa... powiem mężowi jak wróci, że to przez ciotkę hahahha

hmmmm.... proponuje piwo w zwiazku z tym #wiesz..wrozenie polega tez na tym ,ze pomimo tego ,co uslyszysz daje Ci to wskazowki aby uniknac pewnych wydarzen... wiec powiedz mezowi by jezdzil ostroznie ;)

Ostrożnie to zawsze trzeba jeździć.Szczególnie przy takiej pogodzie,brrr. Jak u Was?Idzie odwilż?Tylko o tym błocku,jeszcze białym,ale pewnie za chwilę czarnym,dzisiaj myślę.No i żeby nie zapomnieć chleba kupic w sobote,bo rodzina przyjeżdża.

u mnie sucho i cieplo ;) ale ponoc ma sie to zmienic,,,,,az sie boje ogolnie to zyje juz swietami i wyjazdem :D

Gość ja powiem Ci
u mnie jeszcze biało i nawet mroźno, więc mam nadzieję, że tak zostanie ..... A o ostrożności mówię mu codziennie...ale co to zmienia... jak to szatan jeden... Jestem na ten temat uczulona, bo wypadki nie są mi obce, mój brat miał dwa i rodzice też.. oni to nawet poważny..ale wszyscy wcześniej czy później doszli do siebie.... A ja na święta nie czekam, bo jeszcze prezentów mi brakuje.. buuu i nie mam pojęcia co kupić tym ludziom...

witam i sięgam po piwo. Zmordowany jestem jak jasna choinka ;) chwila przerwy. Z tym prysznicem nie byl jednak dobry pomysł, bo jak by mi lampki zamokły to co wtedy??? Rozebrałem dziadostwo na strychu, a i tak nie świeciły 😡 Z firankami męczylem się do 2 prawie. Zdrówko.

Gość i ....co
ja powiem Ci - więc pije warka stronk i dobrze mi z tym i co wszyscy się obrazili że jestem po 2 pijana , wię co .... ;)

a ja wysylam kartki swiateczne ;) wirtualne ofkors :D do tych z papieru :D nie mam cierpliwosci

święta spędzam u babci, to już pewne. Mamie trochę przykro, ale co zrobię? U babki też będzie fajnie.

Gość i ....co
sexohock - wielki rzeczy u babci święta to nie jest najgorsze w życiu , znam wiele gorszych sytuacji :D

To przez afere ze szwagrem? Trochę jednak nagrabiłeś.W tym roku rodzina do mnie przyjeżdża.Własciwie wszystko gotowe,nie mam tylko idei,co zrobic z wedzonym łososiem nabytym pod wpływem impulsu.