Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja powiem Ci

Tu rozmawiamy o piwie

Polecane posty

to z czym Wy jecie golabki? u moich rejonach wlasnie tak sie serwuje golabki,,z ziemniakami Jakosc? tez jestes z poludnia? moze tu u Was jakosinaczej to podaja W suemi to mnie zdziwiliscie teraz :D

kluski, rolada i ziemniaki? razem? to tez sie kloci...

oryginalnie z Dolnego Śląska jestem , siłą przesiedlona w okolice Krakowa . Siła uczucia naturalnie :P , uczucia brak , ja zostałam . Gołabki jemy same , ewentualnie z sosem -grzybowy , bądx pomiodorowy.

Ja chce do Krakowa 😡 kiedys Cie odwiedze, :D:D:D rzut beretem :D

ziemniaki i kluski? Sexo , przegiąłeś:P , bywałam na śląskich obiadkach i były kluski , rolady i kapusta czerwona naturalnie .

my dajemy nie tak duzo tego ryzu do golabkow,wiec moze dlatego jemy z ziemniakami..mozliwe,ze Wasze golabki sie roznia od naszych

Jakosc--->Krakow taki piekny :) Sexo------>ani mi w glowie molestwoanie ..Ciebie ofkors :D Serial----->:p przyjdzie taki dzien,ze bedziesz te golabki z iemniakami wcinal ,az bede Ci sie uszy trzasly :D:D:D

:classic_cool: jutro ugotuje,,, kto bedzie chetny to dostanie, nawet zrobie makaron ..sama... i bedzie tam marchewka tez ;) no i miesko

oj.... juz dawno kawusi nie jadlam, bede musiala sie zaopatrzyc w nie niedlugo... nie zapomne o Was wtedy ;)

moga byc i lane kloski ;) lubie kloski ;) a po rosolku dam Wam placek , jeszce nie wiem jaki, ale wymysle,,,,tak do kawy

sexo , ciężko pracowałam . ale wpadałam na kafe , tylko się po innych topicach szlajałam :P Fajnie , że podniesliscie :) 🌻

Zuzia , to gdzie teraz jesteś ? Mam bilety bukować na jutro na ten placek ? A czy to bedzie serniczek , tak niesmiało pytam ?

mysle,ze bedzie to biszkopt z truskawkami,ale jeszce nie wiem, bo te angileskie owoce na wacie \"hodowane\"to srednio smakuja..moze serniczek mniam mniam, moze karpatka...bookuj bilet

ok to bierz chlopakow ze soba i przylatujcie ;)

heheh............a teraz tu rozmawiamy o golabkach i ciasteczkach:)...hehe... mniaammm......... tylko jak to sie do piwka ma?..... hihi...... chiciaz do golabkow to jesczze pozdrawiam

heheh dzisiaj bedzie zupa z ryzem a nie rosolek, ktos chetny? czesc Gosiu 🌻 ;)