Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowe niebo

CO TAK NAPRAWDE OZNACZA ZE KTOS JEST PUSTY?

Polecane posty

czytam rozne posty na forum i najczestszym slowem, ktore sie tam przewija jest slowo \"pusta(y)\"..co tak naprawde rozumiecie przez to okreslenie? czy naprawde to ze ktos o siebie dba od razu oznacza ze jest pusty? czy to ze ktos ma duzo kasy oznacza ze jest pusty? niestety najczesciej tych wlasnie ludzi nazywacie pustymi.. :( dlaczego?

Gość sluchaj......
pusty czlowiek to taki, ktorego nie tyle interesuja rzeczy malo wartosciowe co zwyczajnie probuje udowodnic innym, ze sa w jakis sposob gorsi od niego.To kazdego indywidualna sprawa co lubi itp.Problem polega na tym by byc tolerancyjny i moc sie dostosowac a nie probowac wybic przez ublizanie i temu podobnym.....

ale chyba nie mozna nazwac ublizaniem komus tego, ze ktos napisze o sobie ze o siebie dba i ma pieniadze..a forumowicze od razu taka osobe atakuja..wiec jezeli o pustosci mowa to chyba powinno to sie tyczyc osob napadajacych slowami? to chyba te osoby nie sa tolerancyjne?

Gość sluchaj......
hmmm... wiesz, czesto sprawa rozbija sie o ton wypowiedzi.czesto jest tak ,ze z postu jasno wynika cel jakim kieruje sie autor.Domyslam sie o jaki topik Ci chodzi i wybacz ,ale sposob w jaki wypowaidala sie autorka dal jasno do zrozumienia ,ze nie ma nic innego do roboty niz ocenianie ludzi po wygladzie.

szczerze mowiac nie chodzi mi o konkretny topik ale zgadzam sie z Toba, ze ocenianie ludzi po wygladzie jest nie fair..ale czy to oznacza ze ktos jest pusty? mozliwe... ale mnie jednak bardziej chodzi o to, ze ktos czasem napomknie o sobie..o swoim dobrobycie itp..i najczesciej od razu zostaje \"pustakiem\" (nie zawsze oczywiscie)..czy to zazdrosc? czasem chyba nie rozumiem ludzi :o

Gość sluchaj....
no widzisz ..i masz przyklad pustaka, znam osobiscie Ibisza i nie sadze by byl pustakiem ;) a to,ze ktos mowi o tym,ze go stac na dobronyt,wiesz,, chyba nie powinno sie o tym mowic w dobie ogolnokrajowej biedy ....

motyl emanuelll ---> Mozesz jasniej? Ibisz jest pusty bo...?? ale dlaczego ktos kto ma dobrze ma to ukrywac przed swiatem? ja z kolei sadze ze takie osoby moga sluzyc za inspiracje dla innych typu: \"oo on jest bogaty to dlaczego ja nie moge?\" i wtedy bierze sie w garsc i zaczyna tworzyc cos co da mu spelnienie zawodowe itp...