Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antek82

lupiez we brwiach - jak sie go pozbyc?

Polecane posty

Gość antek82

mam lupiez we brwiach i chce sie go pozbyc. pomozcie!!!

moze to głupio zabtzmi ale proponuje zainwestowac w parę saszetek nizoralu i podczas mycia glowy myc róniez dokładnie czoło i brwi :) powinno zejść :)

Gość KarolaKa
Nizoralem mozna leczyc tez lupiez na innych czesciach ciala niz na glowie (tzw. lupiez pstry). A tobie radze po prostu smarowac zaatakowane lupiezem miejsca szamponem, tak prosto z szaszetki nawet, bez spieniania. Powinno szybko pomoc. :)

Gość bandziorka
Znam takich, co myją nim nie tylko głowę ale i plecy czy dekolt. Najlepsze, że to im pomaga. Czasem tak już jest, że grzybek lubi zaatakować cos więcej niż tylko skórę głowy :(

Gość grusiak
Ja bym spokojnie Nizoralem to potraktował. Pomaga na głowie to czemu nie na brwiach.

Gość nojawiemlepiej
Wcale nie tak głupio brzmi Hrabio :) Ja tak robię odkąd stosuję Nizoral. Dla mnie to zwyczajna metoda, a co najważniejsze skuteczna.

Gość jessssssssssssss ale jesteście
przecież to nie jest łupież. Jak myjesz twarz, to myjesz też brwi, potem na nich zatrzymuje się piana i nie wytrzesz jej dokładnie, więc skóra się podrażnia i wysycha. Nawet od samej wody zatrzymanej w brwiach skóra wysycha i sie łuszczy. Nie mówiąc o tym, ze łuszczy się na całym ciele, ale tam, gdzie są włosy ma troszkę utrudnione zadanie. To nie łupież! Wycieraj dokładnie twarz po myciu a na noc posmaruj brwi kremem nawilżającym

Gość drubbi
Ja bym wzięła nizoral. Na głowie działa jak nic więc może i we brwiach zadziała. W sumie to słyszałam o zastosowaniach na skórze całego ciała więc...

Gość gość
Nie myjcie włosów w szamponie z Rzepy,bo jest po nim jeszcze gorzej.