Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna___

ktoś pomoże .....

Polecane posty

Gość justyna___

Proszę mi napisać , parę zdań na taki temat : Na korytarzu w angielskiej szkole językowej , w ktorej uczysz się w czasie ferii , znalazłaś notes. POstanowiłaś napisać ogłoszenie. W ogłoszeniu uwzględnij: - opisz wygląd notesu - napisz kiedy i jak można się z Tobą skontaktować w sprawie odbioru notesu - napisz jak długo będziesz przebywać w szkole i gdzie można się z Tobą skontaktować - poproś o jak najszybszy kontakt bardzo proszę o napisanie mi paru zdań , diękuje 🌼

Gość justyna___
oczywiście po angielsku :)

Gość do roboty sie wez

Gość Nawet sie nie pofatygowałaś
żeby ułożyć te historie po polsku :-o

Gość jak chcesz zdać
mature weź się do roboty, bo to typowe zadanie maturalne i to na dodatek banalne, nawet ze słownictwem sie wysilac nie musisz bo oceniana jest tylko porawnośc i przekazanie informacji

Gość Pomoc to nie znaczy że ktoś
odrobi za Ciebie zadanie, pomóc można gdy ty tez cos zrobisz a nie liczysz na gotowe.

Gość kapa
jesteś zwykłą leniwą ścierką

Gość justyna___
ALE JA NAPRAWDE NIE UMIEM :( nie cierpię języków a mature zdać zdam na pewno a zreszta i tak mi nie jest potrzebne na te stódia co idę . proszę niech mi ktoś napisze jesli to takie proste dziekuje

Gość justyna___
miało być STUDIA:)

A po co Ci stódia? Ciągle poszukuje się salowych, sklepowych, akwizytorek zabawek... Rozumiem, że nie umiesz. Nie każdy musi być geniuszem. Nie martw się, znajdziesz swoja miejsce w społeczeństwie - każdy znajdzie... :-) 👄

Gość niewierze ci. nie zdasz.
"nie cierpię języków a mature zdać zdam na pewno"

Gość nie zdasz
jak takich rzeczy nie umiesz. Co kilka punktów na słuchaniu, bo najlepsi na tym tracą, na czytaniu, skoro tego nie umiesz to jak napoiszesz długa forme wypowiedzi?? Wiem co mówie bo zdawałam, słownik do reki i pisz. Nie musisz sie wysilac zbytnio

Gość dosć interesujące
"a mature zdać zdam na pewno a zreszta i tak mi nie jest potrzebne na te stódia co idę" Matura niepotrzebna na studia? (tak wynika ze składni zdania). I skąd ta pewność, że zdasz? Czyżby kopertka? Ktoś Ci tu napisał, żebyś to przynajmniej po polsku ułożyła. Nawet tego Ci się nie chce. Jak już szukasz jelenia, to rób to z głową (przepraszam za wyraz "głowa").

Gość justyna___
wy nic nie rozumić ZDAM NA PEWNO O TO NIE MAM CO SIĘ BAĆ :) ale teraz musze jakoś napisać pare zdań i nie wiem jak :( co wam zależy jesli umiecie mi pomóc to proszę

Gość justyna___
a orażać mnie zaraz nie musicie - jesli nie to nie Ja się was nie pytam czy wy z wszystkiego orły jesteście!! Przecież nie każdy musi umieć wsystko i na 5 !

Gość oto twoje ogłoszenie
"Have you lost a notes book?" I found a notes book, vaginal size 5x11 inches, colour - ovary. To collect it, please contact me - I can usually be found in jacuzzi in "Happy male pensionaire club" (two blocks from the school) where I work evenings. You will recognize me easily by my saggy tits. If not, ask for "blow-job Joana" - everybody knows me there. Please contact me ASAP, as I am leaving next Wednesday for a shag-trip to a leprosy camp.

Gość szkoda że
ona nawet z tego słowa nie zrozumie

Gość oto twoje ogłoszenie
Czepiacie się. Jak jesteście tacy mądrzy - to jaki dla was problem napisać te parę zdań? mnie korona z głowy nie spadnie. Sama nieraz dostawałam pomoc na kafe, więc kiedy mogę - to też chętnie pomagam. Justyna, nie przejmuj się docinkami idiotów. Pozdrawiam.

Gość Zmartwiona dziewczynka
oto twoje ogłoszenie-nizęle, niezle....hihihihih...🖐️

Gość no fajna historyjka heheheee
nobel dla "oto twoje ogloszenie"

Gość justyna___
dziękuje a wy się nie wypowiadajcie jak nie wiecie o co chodzi jeszcze raz dziękuje 🌼

Gość i morda w kubeł

no nie mogę, umieram ze śmiechu:D :D Justynka wyślij te ogłoszenie, jest bardzo dobrze napisane:P Pozdrawiam.

Gość miała być morda w kubeł
😠

No już siedzę cicho. Ale wiesz, moderatorski autorytet upewni Justynkę, że sobie z niej jaj nie robicie. Justynka :)

Gość co za beznadziejni ludzie
Najpierw nalatujecie na dziewczynę która prosi o pomoc, potem - jak ktoś już jej wreszcie pomógł - to zaczynają latać jakieś głupawe komentarze. Beznadzieja, naprawdę :O