Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce

Co robic, co myslec-pomozcie!!!!!!!

Polecane posty

Gość slonce

Bylismy na imprezie,ja moja kumpela,moj byly itd.poczatkowo bylo super, potem zaczal swirowac do kumpeli, oczywiscie ona doskonale wie o tym ze nadal go kocham to mimo tego to robi.nie zdarzylo sie to pierwszy raz.on sie bawi a ja cierpie, czy to jest sprawiedliwe???dodam ze on wie ze nadal go kocham i wiem ze on ma cos jeszcze do mnie, co swiadczy po jego zachowaniu no i to ze jest zmienny jak pogoda bo raz daje mi nadzieje a potem takie co.co o tym sadzicie i jak mam sie w tym momencie zachowywac bo niewiem czy mam byc zla na nia czy na niego czy udawac ze jest wszystko oki chociaz tak nie jest?????POMOZCIE!!!!!!!!A moze byliscie kiedys w tej samej sytuacji co ja???

Gość wbij sobie
do glowki slonko ze on cie nie chce

Gość slonce
tez tak uwazam ale czasami on jest taki....kochany :-) czemu np przyjezdza do mnie,pierwszy zagaduje mnie na gg, albo tez ostatnio swirowaldo mnie????????POMOZCIE!!!!!!!!!

Gość lukka
jesli chcial byc z toba to po prostu by byl. a tak pozatym to wyglada mi na zabawe w przedszkole

Gość slonce
ja staralam sie o niego ale teraz przestalam, bo nie bede sie przed nim plaszczyc.A on juz sam nie wie czego chce ale powoli mnie to zaczyna nudzic

Gość slonce
czy byl ktos wpodobnej sytuacji???????????????????????

Gość patysiak
bardzo dobrze niech się zdecyduje

Gość slonce
teraz do mnie napisala smsa z przeprosinami, ze lepiej jak odsunie sie ode mnie i od reszty bo odpierdacza maniane.Teraz wogole juz niewiem co mam myslec-POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!

Gość patysiak
tylko, żeby nie trwało to zbyt długo. Pobawi się z koleżanką a potem wróci i będzie udawał zbitego psiaka.

Gość patysiak
aha czyli nie wróci

Gość slonce
mi sie poprostu wydaje ze on robi mi na zlosc, chce sprawdzic czy jestem zazdrosna.Dziwi mnie to ze patrzyl sie na mnie, choc unikam jego wzroku ale zuje go na sobie.Kumpela sama mi to powiedziala w pitek ze na mnie lukal i o co w tym wszystkim chodzi???Na te pytanie chyba nikt mi nie odpowie :-(

Gość slonce
--->Patysiak pytanko do ciebie,jestes chlopakiem???Jesli tak to moze w pewnym stopniu go bardziej rozumujesz niz ja,w koncu jestes facetem jak on

Gość patyś
cieżko powiedzieć, że go rozumiem. Za mało szczegółów. Dlaczego mu odpieprza po pijanemu tylko? Może nie powinien pić?

Gość patyś
A tak wogóle to ile ma lat?

Gość patyś
pseudo patysiak i patyś traktuje wymiennie

Gość slonce
19-chyba tzn ze jeszcze nie dorosl do powaznego zwiazku.Kiedy go poznalam sadzilam inaczej.Nawet na poczatku znajomosci dawalm mu 21 lat bo naprawde na tyle wyglada ale czasami ma zachowanie 17-latka ale i tak go kocham i niewiem dlaczego :-( A ty ile masz latek jesli mozna wiedziec???

Gość slonce
a co do zachowania to kazdy ma odchylki od normy ale bez przesady

Gość patyś
ciężko się przyznać 25 i trochę już w życiu przeżyłem

Gość slonce
Patys--->Jak myslisz jak powinnam byla sie zachowac wobec niego i kolezanki :-(POMOZCIW!!!!!!!!!!!!

Gość patyś
jeśli czujesz, że jesteś siebie warta to napewno on nie jest wart Ciebie. Wcześniej czy później [ma predyspozycje] wykręci Ci taki numer a wtedy już możesz się nie pozbierać. Uwież mi lepiej wcześniej się na nim poznać, późniejsza gorycz będzie nie do zniesienia. Wiem, że dla Ciebie to teraz najważniejsze, bo go kochasz i ciężko to zrozumieć.

Gość patyś
uwierz miało być

Gość slonce
Mowie caly czas sobie ze to nie jest chlopak dla mnie, ze stac mnie na lepszego itd.ale znowu to wrocilo,glupie nadzieje i to co robi.Bardzo chcialabym o nim zapomniec ale nie jest mi latwo: 1.Chodze z nim do klasy przez co stale sie widzimy. 2.Jak juz wspomnialam stale robi mi nadzieje itd tych powodow jest strasznie duzo,ale wierze ze zczasem o nim zapomne.Juz udaje przy nim ze nic juz do niego nie mam, poprostu go zlewam choc czasami...i jak tu zapomniec :-(

Witajcie. Znam taki typ facetów, którzy sie bawią babskimi uczuciami. Nie są warci, aby zwracać na nich uwagę. Daj sobie z tym kolesiem spokój. On ma 19 lat, jak sama napisałaś. NIEKTÓRZY faceci w tym wieku nie są zdolni do szczerej miłości, takiej, której my dziewczyny chcemy doświadczyć. Sądze,że w tej chwili to jest już zwykłe zauroczenie, wracanie do miło spedzonych chwil. Pozdrawiam

Gość slonce
mala papla---> mam nadzieje ze sie nie mylisz z tym zejest to tylko zauroczenie i ze wrocily wspomnienia, mile chwile spedzone razem a bylo ich duzo :-) Dobrze ze istnieje kafeteria :-) czekam na wiecej wypowiedzi na ten temat

Słońce, czasy szkoły mam już za sobą. Gdy miałam te 19 lat, tez byłam w takiej sytuacji. Też był chłopak, przystojny, za którym oglądały sie wszysztkie dziewczyny. Też miałam, mam z tego związku dużo miłych wspomnień. Ale to tylko wspomnienia. Tamten facet też bawił się mną, cała szkoła o tym wiedziała, tylko nie ja. Więc, gdy zakochana nastolatka pisze, ze kocha swojego byłego. Podchodzę do tego sceptycznie.

Gość slonce
Zyje tylko z nadzieja na lepsze jutro ze za jaki czas powiem "jaka ja bylam glupia" i zapomne o tym frajerze a przy moim boku bedzie facet ktory mnie pokocha szczera i prawdziwa miloscia :-)