Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BO WIEM ZE DŁUGO NIE MOZNA

JAK DŁUGO MOŻNA BEZPIECZNIE ZAŻYWAC DIANE35 ????????

Polecane posty

..??

Gość Mery...
Sama biore i tez bym chciala wiedziec :)

piszcie co wiecie

Gość sosik
HYmmmmmmm ja teżto biore ale na szceście zostało mi ok 7 tb i zmieniam. Nie żebym źle sie po nich czuła , ale za dużo złego sie naczytałam-,ze są bardzo toksyczne na watrobe- ja na szceście miałam robine badana 2 razy w roku i bylo ok. Plus ,ze jaśli zwiazane jest to z trądzikiem , to ,ze niestety on potem wraca- I hope NIE, ale lekka paranoja chwyta jak sie poczyta opinie i ,ze bardzo za zaburza gospodarke hormonalną, plus dziewyczyny często długo potem na okres czekaja i czasem muszą go sztucznie wywoływać. No i jeszce wyczytałam , ze w Stanach w ogóle Diany nie dopuścili do sprzedaży ze w zględu na toksyczność.Info na temat długości brania sa różne- ja wierze tym ku dolnej granicy - czyli ,ze ok 6 m-cy i nie dłużej. Ja osoboiście bore już ok 1.5 roku i dlatego w trybie natychmiastowym zmieniam, podobnie jak lekarza który nic a nic mi o tym nie mówił.OStatni lekarz mi to właśnie powiedział ,że tylko 6 - mcy i dlaczego tak długo brałam. ale zdarzyli sie tez lekarze ,ze powiedzieli ,ze i 2 lata mozna brać- ale ja w to jakoś nie wierze . PS -pomijam to ,ze sa kobiety które biora 5 lat Dinane. pozdrawiam i życze dobrych wyborów- czego i sobie też.