Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lucy lu

Jak to jest z tymi drugimi połówkami?

Polecane posty

Jesłi chłopak o którym myślałyśmy że to nasza druga połówka okaże się draniem i trzeba z nim zerwać to co wtedy? Czy pojawi się następna druga połówka? Czy jest możliwe że można nie być z drugą połówką? Ja czuję , ze już tak nie pokocham jak kochałam moją \"drugą połówkę-niepołówkę\", więc tak sobie myślę, co jeśli już straciałam moją szansę? Jeśli prawwidziwie kocha się tylko raz...

Gość aniołek Charliego
nie wierzę w drógą połówkę to brednie wyssane z palca

Gość byczydzien
kazdy facet to potencjalna polowka.

drugie połówki nie istnieja niestety.. czasami nam sie wydaje ze jednak ale nie... :O

Gość euphoria
ja jestem druga polowka mojego faceta, tak mi powiedzial dzisiaj w nocy i na dodatek szczesliwa, a tez zanim znalazl mnie mial inne polowki ktore sie okazaly niewlasciwe kiedys napewno znajdziesz ta wlasciwa polowke! :-)

Euphoria skad wiesz ze ta ktora znalazłaś nie okarze sie niewłasciwa??

Gość euphoria
no jak wiadomo niczego nie mozemy byc pewni do konca nawet siebie, ale jego to jestem na 99,99999999(9)% jak nie to bedzie inna moze nastepnym razem wlasciwa :-) mi przeznaczona

Gość euphoria
czasami jestesmy z kims kto nam sie wydaje byc ta wlasnie osoba ta jedyna niepowtarzalna, ale roznie to bywa i czasem los nie jest laskawy i zanim znajdziemy nasza prawdziwa druga polowke musimy troszke przejsc

Gość euphoria
i wtedy to czujemy i to wiemy nie mowic oczywiscie po paru miesiacach czy po roku, dwoch ze to nasza polowka

Gość euphoria ile masz lat
bo takich naiwnych bredni to ja juz dawno nie czytalam :P

Gość euphoria
pewnie ze istnieja i tylko pokrzywdzeni, zli na caly swiat, wola nie wierzyc ze kiedys i ich moze spotkac szczescie, wiec przejdzie im kolo nosa kiedy beda odwroceni w druga strone tyle ile mam lat moja sprawa jak i przekonania i wiara

Gość euphoria
wystarczajaco dlugo zeby wiedziec i czuc ze to ten wszystkim zycze tego samego

Gość euphoria ile masz lat
tak tez myslalam - smarkata nastolatka zakochana od miesiaca w jakims pryszczatym chloptasiu :D

wiesz ja nie jestem pokrzywdzona ani zła na cały swiat, z tym nieszczesciem tez przesadzilas ale wiesz mysle ze bardzo młoda jestes i stad te twoje skrajnie naiwne wypowiedzi :D Pozdrawiam i szczescia zycze z \"połówką\"

JA czulam i wiem że to był ten...czy możliwe jest że to była jednak moja druga połówka ale nie mogę z nią być? On mnie nie kocha już...:-(

Gość euphoria
28 lat jestesmy razem 8 lat i codziennie jestem bardziej szczesliwa i zakochana na nowo moze ty czulas ze to twoja polowka ale on nie czul tego musza byc pewne obie polowy aby tworzyly calosc ps. dziekuje za wszystkie "zyczliwosci"

Gość euphoria
nie pisalam nic o nieszczesciu, jesli wierzycie to spotkacie wlasciwa osobe i nic nie bedzie wtedy dla was przeszkoda, bo takie nie beda istnialy